d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > České a Slovenské > << Topic Made By Trivis >> > Vsupte ? :)
1237Next
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: 0.01
Aug 5 2008 03:58pm
Pic,chtel bych timto vse predchozi uvest na spravnou miru,takze si to prectete vy kdo ste se racili ucastnit nasi ...debaty...
Nikdy jsem ru predtim nepostoval ,nez mi fox ( foxcompany ) poslal link na ten topic : kdo je nej pvper,a muj 1ni post byl defakto reakci na tenhle post :

Quote (Foxcompany @ Sun, Aug 3 2008, 10:47am)
ty vole , musim se vam smat lidi - bojoval jsem v pvp s hodne lidma tady a vsechny jsem dal ez. mozna az na pana vika kterej me zabil jednou. max

nejlepsi pvper- trivis

Quote (Karbec @ Sun, Aug 3 2008, 11:09am)
ROOFLL trivis D:D:biggrin.gifD
vsadim se ze takovej unlu by te dal izi
ja taky)
a vik.. dal te jednou protoze pak .leave?

todle me pekne naprdlo pac tenhle Karbec se mnou nikdy nedueloval,a soudi,coz fakt nemam rad.tudis sem reagoval tak jak sem reagoval,a to tak ze prehnane v afektu .
potom ta smrst co nasledovala me jen vic nakrkla a tudiz sem v tom pokracoval a este to vic osladil.bavily me vase reakce a tak sem na ne reagoval stejnym zpusobem.
to co se tu delo /deje je fakt narez a myslim ze me to i bavlio,cist nektery posty vsech ucastnenych ,a rek ze bez poradnyho kerovani by tu byla pekna nuda.
myslim ze posty jako : vas nej find,nej jidlo atp nejsou spatny,ale neni to nic ceho by se zucastnilo dost lidi a co by zajimalo vetsinu...
taky chci rict ze to jak vypada cze 1/2 channel je fakt kotel,dycinky dyz tam prijdu tak me boli z tech pestrobarevnejch invu oci,no a z tech kecu snad i hlava.
ti lidi co si mysli ze sem naka nula na pvp ,tak fajn beru to jako vas nazor a uz to resit nebudu.kazdopadne kdokoliv kdo by me chtel vyzvat na duel 1v1 nebo tvt tak sem
pro,zadny dodge atp...to ze sem nej pvper z cechu a snad i slovaku sem rekl viz vise v afektu,beru to z5.je fakt ze nej lidi o sobe todle nerikaj,a kdo jo tak je vul.
rekl bych ze clovek se ma porad co ucit,a kdyz uz si rekne ze je nej a ze nic vic uz nemuze umet anebo lip,tak je z hoven.vlastne se da rict ze vse je nahovno,jen vcely sou
na med.a ten je taky nahovno...
jo a kdyby nekdo chtel ten duel,tak sem pro treba hned jak napise.jen zitra ( 6.8. ) tu nebudu,mam lekarsky testy a budu celej den behat po Praze po nemocnicich a ruznejch vysetrnich...

takze to je tak vse co sem chtel rict...mozna este na neco casem prijdu,a sli ne tak vy urcite jo smile.gif

takze do me !!! laugh.gif

e/ este bych chtel rict aby ste nequotovali muj post,bylo by to neprehledny a preplneny ..piste jen svy poznamky a zadnej spam pokud mozno,dik.

Lukas

This post was edited by trivis on Aug 5 2008 04:02pm
Member
Gold: 2.36
Aug 5 2008 04:08pm
dobre Ty.

jak jsem Ti rekl ve hre, si jedne z nej cechu co ted hraje, ale byt nejlepsi, si myslim, ze mas jestedost co delat, jsou tu lidi a byli tu lidi, za ktere mluvi skutky a tabulky atd.

nakej ten spam je ok, ale ne rikat, ze cele cze forum jsou debilci a kokoti...
Member
Gold: 0.00
Aug 5 2008 04:10pm
Quote (trivis @ Tue, 5 Aug 2008, 22:58)
P...

a ty si ci
Member
Gold: 717.50
Aug 5 2008 04:25pm
Quote (otko @ Wed, 6 Aug 2008, 00:10)
a ty si ci

ja se rozhodl ho ignorovat, nejdrimv jsem se rozepsal ale pak jsem to zavrel :-)
Member
Gold: 25,797.87
Aug 5 2008 04:28pm
Quote (Sentinel4 @ Tue, Aug 5 2008, 10:08pm)
dobre Ty.

jak jsem Ti rekl ve hre, si jedne z nej cechu co ted hraje, ale byt nejlepsi, si myslim, ze mas jestedost co delat, jsou tu lidi a byli tu lidi, za ktere mluvi skutky a tabulky atd.

nakej ten spam je ok, ale ne rikat, ze cele cze forum jsou debilci a kokoti...

neviděl sem ho jak hraje já nemůžu soudit ale když to říká vik ale jak sem ti řekl in game ses choval celkem dobře
Member
Gold: 2.00
Aug 5 2008 04:31pm
Kk,snad uz chapes proc sem rikal ze si namyslenej^^
Az vybegguju fg na smitera na nl dame duel,musim se to nak nauccit cuz toto neni bohuzel wow:-(
Member
Aug 5 2008 04:34pm
Quote (Karbec @ Tue, Aug 5 2008, 10:25pm)
ja se rozhodl ho ignorovat, nejdrimv jsem se rozepsal ale pak jsem to zavrel :-)

to je skoda,tebe sem chtel slyset asi jako jednoho z nejvic.at uz bys rek cokoliv
Member
Aug 5 2008 04:35pm
Quote (otko @ Tue, Aug 5 2008, 10:10pm)
a ty si ci

policajtu smile.gif

Quote (Karbec @ Tue, Aug 5 2008, 10:25pm)

to je skoda,tebe sem chtel slyset asi jako jednoho z nejvic.at uz bys rek cokoliv

Quote (Beda_Travnicek @ Tue, Aug 5 2008, 10:31pm)
Kk,snad uz chapes proc sem rikal ze si namyslenej^^
Az vybegguju fg na smitera na nl dame duel,musim se to nak nauccit cuz toto neni bohuzel wow:-(

ofc a rad.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Luo/viki - diky za comment
Member
Gold: 6.66
Aug 5 2008 04:53pm
Omg je to jen hra biggrin.gif dejte si duel treba ve fotbalku biggrin.gif ikdyz to je taky jen hra biggrin.gif a co sachy ? biggrin.gif

sory za OT ale jsem na pc mlada mi chrape v posteli a nechce mi dat tak nemam co delat ( prej ze brzo vstava doprace )
Member
Gold: 175.00
Aug 6 2008 12:35am
jestli te par slov na foru od neznamejch lidi takhle vytoci, tak to sem zvedavej, co budes delat pak, kdyz te nekdo vytoci jako poldu
Go Back To České a Slovenské Topic List
1237Next
Closed New Topic New Poll