d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > České a Slovenské > Rasismus > na podnet Death_KoA
1235Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 1,876.00
Apr 27 2006 08:17am
Setkali jste se v zivote s rasismem? Mate s tim nejake zkusenosti? Myslite si, ze je zde nekdo rasista? Nebojte se o tom mluvit, ale zde!
Nevytvarejte OT, kde se to nehodi.
(Edit> quote zase zlobi, ale i tak se da v tom orientovat)

K tomuto tematu me dovedl mr. Death_KoA, protoze si staci precist nesledujici:

[QUOTE=thebiss,Thu, Apr 27 2006, 04:57pm]
Jedna vec je psat cesky... Psat pouze cesky v nadpisech tematu ... [/QUOTE]

[QUOTE=Death KoA,Thu, Apr 27 2006, 06:14pm]ESTE SOM ANI NEZACAL CITAT A UZ PENIM !!!!!

2. Psat pouze cesky v nadpisech tematu

KEDZE TOTO JE CESKO SLOVENSKE FORUM !!!!

takze LASKAVO SI S TOHOTO NEROBTE CESKE!!!! burz ho zmenta na CESKE forum......alebo SA VYJADRUJTE O NOM AKO CESKO SLOVENSKE !!!!!!

za pochopenie dakujem[/QUOTE]

Bylo tim mysleno cesko-slovenske, podstata je ta, ze tady lidi pisou ANGLICKY. Mi to usetrilo cas, ze jsem nemusel vypisovat cele nazvy vsude a zase se nezavdecim vsem... co nadelam?
Tvou penu chapu smile.gif
Bude muset stacit "promin", to ze v 90% pripadech vyjadrovani tohoto fora pouzivam "CESKE" a ne ceskoslovenske, zatim nikomu nevadilo. Zajimave, ze se ozyvas az ted ~ protoze jsem myslel, ze vsichni Slovaci to pochopili, ze tim myslim CESKO - SLOVENSKE forum icon_pointr.gif tak jak jsem to uvedl na zacatku sameho fora.
Je to NASE forum a slovo NASE predstavuje CESKE a SLOVENSKE.¨
To je stejne jako te pozdravit "cau DEATH" a pritom neurazit pana "KoA" ...[/QUOTE]

[QUOTE=Death KoA,Thu, Apr 27 2006, 07:48pm]nic v zlom

ale take sa pozna aj z historie

cesko-slovensko

a pak vo svete nik o slovensku nepocul

hlavne ze slovaci chapu ze aj o ich je rec

a ked zobereme v dotaz HOSTALE ... kde akoze je v Bratislave ale v skutocnosti v cechach......

a ako si sam vravel.....ze ty co to tu nafstevuju pravidelne pochopili ze to je myslene aj na nas

ALE CO AK NAFSTEVUJU AJ INY?? a ty to nepochopia??? tak ked uz je to cesko slovenske tak nech sa to i tak tvari.....vopred dik
[/QUOTE]

-------------------------------------------------------------------------------------------------------
A ted na to muze kazdy reagovat... co si myslite.
1. historie cesko - slovensko a kdo za to muze?
2. je Bratislava v Cesku?
3. co si vlastne myslime o nasich zahranicnich kolegu (cesi/slovaci) ?
4. dalsi otazky? klidne zde muzete vybalit veskere historicke minulosti, problemy zamestnani, ekonomiky, pridely koleji na slovaky aj.

Zde si piste, pokud vam lezi neco na srdci ohledne rasismu.
Tohle je nevycerpatelne tema a nechci, aby delal mr. Death_KoA OT v Pravidlech NASEHO (cesko-slovenskeho) fora.
Ja jsem treba Moravak. A vubec mi nevadi, ze pisu "psat cesky" nebo "cesi" a nedelam z toho VLASTENECKOU zalezitost.
Protoze pokud budeme zachazet do detailu, tak kazdy kdo se spatne vyspi, muze si delat rasisticke predsudky.
Muze to byt NestorQuinn, ktereho nekdo nazve jen Quinn nebo EGY, ktereho nazveme jen egy nebo kdokoliv jiny.

This post was edited by thebiss on Apr 27 2006 08:21am
Member
Gold: 10,388.99
Apr 27 2006 08:44am
nemam rad rasismus ve vsech formach ... nemam rad detailisty ve vsech formach .... vyjmecne se zastavam Tebiho, ale nesouhlasim s tou dylkou toho pera.. biggrin.gif
Member
Gold: 33.48
Apr 27 2006 08:48am
Quote (Sobcz @ Thu, 27 Apr 2006, 15:44)
vyjmecne se zastavam Tebiho, ale nesouhlasim s tou dylkou
toho pera..biggrin.gif

hmmhmm, to zni jako kdybys z toho mel komplex happy.gif
Member
Gold: 4,965.00
Apr 27 2006 09:04am
budem sa opicit...ale pripada mi to ako alibizmus
Member
Gold: 10,388.99
Apr 27 2006 09:06am
KLIDEK uz ..... kdo to tedka bude este resit tomu se zkrati na pulku !!!
ne ted vazne... uz je to traparna dyztak si na sebe dejte ICQ a nadavejte si tam.....
todle uz neni sranda smile.gif
Member
Apr 27 2006 09:09am
Quote (Sobcz @ Thu, 27 Apr 2006, 17:06)
KLIDEK uz ..... kdo to tedka bude este resit tomu se zkrati na pulku !!!
ne ted vazne... uz je to traparna dyztak si na sebe dejte ICQ a nadavejte si tam.....
todle uz neni sranda

hehe skoda ze uz sa davno vybavujeme cez icqq tongue.gif
Member
Apr 27 2006 09:45am
PRE BLAHO VSETKYCH .. povazujme tento topic uzatvoreny a zbytocne ho nebumpujme.....

new link na upravene pravidla

http://forums.d2jsp.org/index.php?act=ST&f=264&t=2168137
Member
Gold: 2,700.00
Warn: 10%
Apr 27 2006 10:09am
poèkat...proè považuješ tento topic za uzavøený? smile.gif tebi to napsal nahoøe, že je to "nevyèerpatelné" téma...ale to je jedno, teï k tématu...

osobnì rasismus nesnáším, ale prostì nìkdy je nutný...pøíklad: romové...já jsem z Bøeclavi a romù je tu opravdu hodnì...Jdete tøeba po ulici a proti vám jde banda romù a teï se nad vás zaèou povyšovat, chcou vám rozbít hubu atd...nejsem ani zastánce násilí,ale v tomto pøípadì je prostì nutné...nikomu nic nedìláte a on vás napadne...tímto nechci øíct že jsou všichni romové špatní, znám jich dokonce pár, kteøí sou v pohodì a poctiví(ale moc jich není)...no to je jedno, stejnì píšu blbosti...

a co se našich "bratrù" týèe...v tom pøedchozím topicu(kde se Koa "hádal" s Tebim) máte oba dva svoji pravdu...jenomže: nikdy jsem proti slovákùm nic nemìl,(možná to bude i tím, že máme rodinu na slovensku...) jenomže jednoho pìkného dne jsem si koupil cd key na dia a zaèal jsem hrát(pøedtím odehráno "pár" hodin v hernách)...Asi po pùl roce jsem zjistil, že nejotravnìjší lidi na bn jsou slováci...stojím mírumilovnì na chatu a slovák mi za 3min(mezitím co jsem byl na wc) napíše(zaspamuje) 10x jestli mu nedám rush...navíc jsem mìl i /away ... a prostì toto nepochopím...stalo se mi to nejmíò 20x a jenom od slovákù(samozøejmì že v jiných situacích)...nejspíš se to týèe mladší vìkové kategorie(aby se tøeba Koa nebo Aktak necítili ukøivdìni)...ale hlavní co jsem tu chtìl zmínit je, že slováci(zase mluvím o urèité èásti) nám okupují náš cze channel ale tentokrát je to jenom CZE channel...proè nejsou/nejste(asi tu nejsou ti o kterých mluvím, takže se omlouvám Koovi a Aktakovi) na svém fóru? proè nás zdržují/zdržujete a otravují/otravujete svým spamem atd.??Tohle by mì zajímalo, okupujeme my snad jejich/vaše fórum???

(tímto opravdu nechci nìjak naøážet na slováky nebo tak, takže to berte s nadhledem) ...

mno tak to je asi vše, nejspíš to není všechno co jsem chtìl pùvodnì napsat, ale tøeba to doplním pozdìji.... dry.gif
Member
Apr 27 2006 10:17am
Quote (Stéža @ Thu, 27 Apr 2006, 18:09)
poèkat...proè považuješ tento topic za uzavøený? tebi to napsal nahoøe, že je to "nevyèerpatelné" téma...ale to je jedno, teï k tématu...

osobnì rasismus nesnáším, ale prostì nìkdy je nutný...pøíklad: romové...já jsem z Bøeclavi a romù je tu opravdu hodnì...Jdete tøeba po ulici a proti vám jde banda romù a teï se nad vás zaèou povyšovat, chcou vám rozbít hubu atd...nejsem ani zastánce násilí,ale v tomto pøípadì je prostì nutné...nikomu nic nedìláte a on vás napadne...tímto nechci øíct že jsou všichni romové špatní, znám jich dokonce pár, kteøí sou v pohodì a poctiví(ale moc jich není)...no to je jedno, stejnì píšu blbosti...

a co se našich "bratrù" týèe...v tom pøedchozím topicu(kde se Koa "hádal" s Tebim) máte oba dva svoji pravdu...jenomže: nikdy jsem proti slovákùm nic nemìl,(možná to bude i tím, že máme rodinu na slovensku...) jenomže jednoho pìkného dne jsem si koupil cd key na dia a zaèal jsem hrát(pøedtím odehráno "pár" hodin v hernách)...Asi po pùl roce jsem zjistil, že nejotravnìjší lidi na bn jsou slováci...stojím mírumilovnì na chatu a slovák mi za 3min(mezitím co jsem byl na wc) napíše(zaspamuje) 10x jestli mu nedám rush...navíc jsem mìl i /away ... a prostì toto nepochopím...stalo se mi to nejmíò 20x a jenom od slovákù(samozøejmì že v jiných situacích)...nejspíš se to týèe mladší vìkové kategorie(aby se tøeba Koa nebo Aktak necítili ukøivdìni)...ale hlavní co jsem tu chtìl zmínit je, že slováci(zase mluvím o urèité èásti) nám okupují náš cze channel ale tentokrát je to jenom CZE channel...proè nejsou/nejste(asi tu nejsou ti o kterých mluvím, takže se omlouvám Koovi a Aktakovi) na svém fóru? proè nás zdržují/zdržujete a otravují/otravujete svým spamem atd.??Tohle by mì zajímalo, okupujeme my snad jejich/vaše fórum???

(tímto opravdu nechci nìjak naøážet na slováky nebo tak, takže to berte s nadhledem) ...

mno tak to je asi vše, nejspíš to není všechno co jsem chtìl pùvodnì napsat, ale tøeba to doplním pozdìji.... 

co sa kanalov tyka

su rozne...a hlavne su verejne

a nemusi byt prave slovak co otravuje o rush..mne sa zas stavalo ze prave cesi otravovali mna.....

mno a ako nieco v zmysle"no zabudol som napisat slovakou" co sa tej reci tyka....hlavne ze sme v cesko slovenskom fore...a zakazdym chce presadit svoju pravdu.....a proste zakazdym sa chce tebi do toho vrtat....a obhajit sa....ale naco to zbytocne rozpytvavat ked

new link na upravene pravidla

http://forums.d2jsp.org/index.php?act=ST&f=264&t=2168137

alebo chcel len SPAMOVAT???

bo ja uz som pisal ze nech toto hadanie ukoncime viac krat....
Member
Gold: 1,116.00
Apr 27 2006 10:24am
tak si tu sedim na zidli a rikam si: "Nebudu hájit slováky. Nebudu hájit slováky. Nebudu hájit slováky. S**u na to budu je hájit..."

1) Romove jsou byli a budou problem... znám hoodne romu co jsou v poho a znám jeste vic romu co v poho nejsou (kdo bydli/pobyva v ostrave tak vi svoje)
nejsem rasista, nic nemam proti Romum, Slovakum, ani jinym narodum (mozna nemam trochu rad nemce, ale to je tim ze jsem z Opavy a vim co nam udelali v minulosti)... kdyz potkam slusneho Roma co me uctive pozdravi, tak ho taky pozdravim a vo co jde ze?
2) pokud jde o povysovani a narazky (doufam ze nikoho neurazim) potkali jste uz nekdy Banikovce v presile? -- opet podotykam ze se to netyka vsech...

3) tak a ted k tomu co rekl Steza: myslis ze jde jenom o Slovaky? myslis ze cesi nedokazou nehem 5 minut pozadat o rush klidne 100x? ja uz na chat radsi ani nelozim, pac co tam chvili stojim, sotva uvidi muj lvl uz se na me slitavaj "NEDAS MI RUSH? MOHL BYS RUSH?" a vubec je nezajima:
a) ze jsou oni SCL a ja SCNL
cool.gif prsty by jim neupadly kdyby napsali aspon PLS nebo PROSIM
c) ze nekdo treba neco resi a nema cas nebo tak
takze Sobe rozhodne bych to nehazel na Slovaky... z vlastni zkusenosti vim ze je to jinde mnohem horsi...
napr: zalozil jsem hru O free rush - pohoda prisli 4 lidi tak jsem je rushnul a dva z nich zacli po rushi spamovat "Have free for me?" "Free me pls" a kdyz jsem se zeptal odkud jsou tak to byl jeden Ital (???? ani sem nevedel ze Italove hrajou dia) a jeden Dan (obyvatel danska, ne skill v Judu wink.gif )
se Slovakama mam tu zkusenost ze kdyz neco chcou tak jsou aspon slusni...

to all: pokud jsem se dotkl nejakeho cecha tim ze jsem se zastal slovaku tak mam jednu radu: UKAMENUJTE ME

This post was edited by MrReaper on Apr 27 2006 10:25am
Go Back To České a Slovenské Topic List
1235Next
Add Reply New Topic New Poll