tak si tu sedim na zidli a rikam si: "Nebudu hájit slováky. Nebudu hájit slováky. Nebudu hájit slováky. S**u na to budu je hájit..."
1) Romove jsou byli a budou problem... znám hoodne romu co jsou v poho a znám jeste vic romu co v poho nejsou (kdo bydli/pobyva v ostrave tak vi svoje)
nejsem rasista, nic nemam proti Romum, Slovakum, ani jinym narodum (mozna nemam trochu rad nemce, ale to je tim ze jsem z Opavy a vim co nam udelali v minulosti)... kdyz potkam slusneho Roma co me uctive pozdravi, tak ho taky pozdravim a vo co jde ze?
2) pokud jde o povysovani a narazky (doufam ze nikoho neurazim) potkali jste uz nekdy Banikovce v presile? -- opet podotykam ze se to netyka vsech...
3) tak a ted k tomu co rekl Steza: myslis ze jde jenom o Slovaky? myslis ze cesi nedokazou nehem 5 minut pozadat o rush klidne 100x? ja uz na chat radsi ani nelozim, pac co tam chvili stojim, sotva uvidi muj lvl uz se na me slitavaj "NEDAS MI RUSH? MOHL BYS RUSH?" a vubec je nezajima:
a) ze jsou oni SCL a ja SCNL

prsty by jim neupadly kdyby napsali aspon PLS nebo PROSIM
c) ze nekdo treba neco resi a nema cas nebo tak
takze Sobe rozhodne bych to nehazel na Slovaky... z vlastni zkusenosti vim ze je to jinde mnohem horsi...
napr: zalozil jsem hru O free rush - pohoda prisli 4 lidi tak jsem je rushnul a dva z nich zacli po rushi spamovat "Have free for me?" "Free me pls" a kdyz jsem se zeptal odkud jsou tak to byl jeden Ital (???? ani sem nevedel ze Italove hrajou dia) a jeden Dan (obyvatel danska, ne skill v Judu

)
se Slovakama mam tu zkusenost ze kdyz neco chcou tak jsou aspon slusni...
to all: pokud jsem se dotkl nejakeho cecha tim ze jsem se zastal slovaku tak mam jednu radu: UKAMENUJTE ME
This post was edited by MrReaper on Apr 27 2006 10:25am