d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > ÄŚeskĂ© a SlovenskĂ© > Marihuana A Vše Kolem Ní > ano, přesně tak
12310Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 2,700.00
Warn: 10%
Apr 8 2006 03:48am
Zajímalo by mě, kolik z vás hulí, jak dlouho hulí, z čeho nejraději hulí,jak často hulí, jaký vzorky hulí, k jakýmu vzorku se může dostat a za kolik,jestli se snaží přestat, hodlá přestata jestli chcete tak ještě něco navíc smile.gif

Obávám se, že 95% z vás nehulí, takže zde očekávám HODNĚ negativních názorů, ale to mi nevadí, jen prostě napište co máte na srdci...Klidně se i ptejte, sice nejsem nějakej profesionální hulič, ale pár dotazů bych snad zodpovědět mohl smile.gif budu se snažit reagovat na každej post...

Tak abych začal:

Má huličská kariéra začala v 1. ročníku střední školy, takže vlastně hulím skoro 3roky. Nejraději hulím asi přes kýbl, poněvadž to má hustý grády, ale nějakej hustej vodník taky nemá chybu evil.gif Mno když jsem začínal, tak mě to fakt chytlo, takže jsem hulil každej den i několikrát...teď už se snažím tak 3x-4x do týden, ale někdy to prostě nejde smile.gif když máte nějakou šišku u sebe, tak se nedá odolat...jakože dá, ale proč? cool.gif Mno opravdu jsem se setkal už s hodně vzorky kromě nějakejch těch pěstovanejch přímo v holandu evil.gif takže vlastně hulím co se dá,ale né tak doslova, poslední dobou jenom samý dobrý ... Dostat se můžu teoreticky k čemukoliv, teď mám možnost sehnat hydro za pouhých 200kč.a to se vyplatí za hydro.(je mi jasný že na toto bude hodně komentářů k těm cenám(aspoň to tuším))...Přestat se nesnažím, jen to chci omezit ale jak jsem psal už výše tongue.gif Přestat zatím nehodlám až podle zdraví,ale to je zatím dobrý...Mno a dodatek na konec: THC FOREVER (že Aldo? rolleyes.gif ) biggrin.gif

tak to je asi pro tuto chvíli vše....

thumbs.gif
Member
Gold: 0.00
Apr 8 2006 04:51am
nevim to sice presne, ale neni tenhle topic v rozporu s platnymi zakony ceske republiky? neco o propagovani navykovych halucinogenich latek?

hulim
5let
nejcasteji klasicky brcka
na kolejich posledni dobou minimalne jednou denne
skunk, solidni venek
ke vsemu zdarma
nesnazim se prestat
nehodlam prestat
ale ted v ramci jara a snahy nabrat nejakou fyzicku atd si dam tam mesic bez smile.gif

a ted sem asi taky porusil zakon smile.gif
Member
Apr 8 2006 05:33am
Díky quinne za podporu evil.gif jen tak dál...Klasický brčko jsem dlouho neměl, to bude tím, že poslední dobou máme jenom lampy...Tak si mi teď navodil chutě... smile.gif

tak se nestyďte a napište sem smile.gif
Member
Gold: 10,492.50
Apr 8 2006 08:12am
Nehulim, a nemam to rad zrejme z toho duvodu ze vetsina lidi v mem okoli si uz od zakladky myslelo ze jsou borci kdyz huli... Nic vic asi k tomu nemam. Proste takhle se mi to zprotivilo.
Member
Gold: 25,797.87
Apr 8 2006 08:22am
huleni sux /only camelky
hulil sem rok nic mi to nedalo tak sem na to vysral to radim vsem ostatnim
huleni je sfinstvo to radsi a ciga
Member
Gold: 0.00
Apr 8 2006 09:54am
Quote (Stéža @ Sat, Apr 8 2006, 01:33pm)
Klasický brčko jsem dlouho neměl, to bude tím, že
poslední dobou máme jenom lampy...

a od kdy se lampy nebalej? od kdy je to rozdeleny tak ze se bali jen venek a lampy, hydro atd se davaj jen do bonga nebo tak..?

Quote (Lua)
huleni sux /only camelky
hulil sem rok nic mi to nedalo tak sem na to vysral to radim vsem ostatnim
huleni je sfinstvo to radsi a ciga

hmm, huleni je svinstvo a proto ty doporucujes ciga, ktery jsou o dost skodlivejsi a rozhodne o mnoho navykovejsi? wink.gif

Rad bych od tebe slysel vsechna negativa, co te napadnou, vztahujici se k huleni..
Member
Apr 8 2006 10:40am
já jsem neřekl že se lampy nebalej...Ani jsem neřekl že se musí hulit přes bonga a tak...!!!To je každého věc, já se jenom ptal z čeho kdo hulí...Je jasný, že se to dá hulit přes různé věci a pomůcky tongue.gif
Member
Gold: 1,116.00
Apr 8 2006 12:06pm
intresting topic...
takze: hulil jsem mesic v prumeru jednou za dva dny... pak sem si rekl ze mi to hovno dava tak jsem s tim prestal... pak jsem zacal kourit cigara, zjistil jsem ze to je asi stejne uzitecny jako huleni a po mesici jsem zase prestal... proti huleni nic nemam, pokud se to lidem libi at to klidne delaj, dokud to necpou do me...
so, abych to ukoncil: hulte dal mi drazi vyhulove, stejne jednou vsichni chcipnem wink.gif
Member
Apr 8 2006 01:05pm
díky za názor, je férovej wink.gif
Member
Gold: 4,965.00
Apr 8 2006 03:53pm
moje 1st smile.gif na stretavke zo zakladnej tongue.gif ale bol to nejaky sunt

takze ma to nechytilo.....pak nejake bongo bolo.....chalan co to priniesol a venuje sa tomu nejaky piatok ...sa najebal z par praskou a nechapal ze mne 6 poriadnych slukov nic nespravilo tongue.gif

mno a pak jeden silvester tongue.gif pivka + balenicko = sladke pusinky tongue.gif slecna si to pochvalovala ( i ked akurat na silvestra som ju sopznal tongue.gif )

mno a teraz ani moc nechcem a ani nieje prilezitos tongue.gif

tod asi fse
Go Back To České a Slovenské Topic List
12310Next
Add Reply New Topic New Poll