Zajímalo by mě, kolik z vás hulí, jak dlouho hulí, z čeho nejraději hulí,jak často hulí, jaký vzorky hulí, k jakýmu vzorku se může dostat a za kolik,jestli se snaží přestat, hodlá přestata jestli chcete tak ještě něco navíc

Obávám se, že 95% z vás nehulí, takže zde očekávám HODNĚ negativních názorů, ale to mi nevadí, jen prostě napište co máte na srdci...Klidně se i ptejte, sice nejsem nějakej profesionální hulič, ale pár dotazů bych snad zodpovědět mohl

budu se snažit reagovat na každej post...
Tak abych začal:
Má huličská kariéra začala v 1. ročníku střední školy, takže vlastně hulím skoro 3roky. Nejraději hulím asi přes kýbl, poněvadž to má hustý grády, ale nějakej hustej vodník taky nemá chybu

Mno když jsem začínal, tak mě to fakt chytlo, takže jsem hulil každej den i několikrát...teď už se snažím tak 3x-4x do týden, ale někdy to prostě nejde

když máte nějakou šišku u sebe, tak se nedá odolat...jakože dá, ale proč?

Mno opravdu jsem se setkal už s hodně vzorky kromě nějakejch těch pěstovanejch přímo v holandu

takže vlastně hulím co se dá,ale né tak doslova, poslední dobou jenom samý dobrý ... Dostat se můžu teoreticky k čemukoliv, teď mám možnost sehnat hydro za pouhých 200kč.a to se vyplatí za hydro.(je mi jasný že na toto bude hodně komentářů k těm cenám(aspoň to tuším))...Přestat se nesnažím, jen to chci omezit ale jak jsem psal už výše

Přestat zatím nehodlám až podle zdraví,ale to je zatím dobrý...Mno a dodatek na konec: THC FOREVER (že Aldo?

)

tak to je asi pro tuto chvíli vše....