Poslednich par dni jsem zaznamenal na tomto foru nezanedbatelny kvantitativni pokles vytvorenych topicu (prestoze kvalita zustava stale stejna). Rozhodl jsem se zmapovat situaci, a vyslo najevo, ze teto skutecnosti si vsimli i dalsi z uzivatelu tohoto virtualniho prostoru. Mohu uvest priklad.. :
Quote (Leri @ Wed, Apr 5 2006, 08:40pm)
dalsi OT, ale nechci zakladat novy topic

chci jen rict ze zase na druhou stranu celkem uz se to ustalilo a zmirnilo tady to zakladani xxx topicu... Kazdy se vyspamoval a ted je klid

a ihned se objevila odezva, ladena ve stejnem smyslu:
Quote (thebiss @ Wed, Apr 5 2006, 05:04pm)
Taky me to az prekvapilo, cekal jsem vetsi spamy a OT, ale bylo to jako povoden ~ nejdrive velka voda, rychle to opadlo a ted uz zbylo jen trochu blata, ktere se smyje casem.
Ted mi to trochu chybi

Vidite? Neni zadna konspiracni teorie! Ale ted by mela byt vyresena zasadnejsi otazka.
Co pro zachranu fora muzeme udelat?!? Meli bysme snad svesit ramena a jen smutne kyvat hlavou? V nevycerpatelne sebelitosti se vznaset v oblaku bolesti? Meli bysme snad kleknout na ctyri a stekat tak, jak chce neuprosny bic moduv?
Vymyslel jsem zatim nic. Snad jen, ze byste kazdy mohl neco hezkeho k oziveni toho fora navrhnout!
Nenechame te umrit, C&S forum! nenechame, vidte?