d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > České a Slovenské >
Poll > IronMan > Jedna se o formu zabavy
1235Next
Add Reply New Topic New Poll
  Guests cannot view or vote in polls. Please register or login.
Member
Gold: 1,876.00
Mar 27 2006 03:06pm
Co je IronMan?
Pokud si prectete uvod pravidel IronMana, hned zjistite o co se jedna. Hlasujte ve kterou hodinu by vam to nejlepe vyhovovalo, pokud se budete chtit ucastnit IM. Pravidla slouzi hlavne jako voditko, ale musi byt dodrzovana, pokud se vsichni nedohodnou (pouze primo ve hre), ze udelaji nektere vyjimky / edit.
Jedna se o obdobu IM, ktereho jsem poradal na DD, tam jsem byl ovsem medi a mohl jsem mazat/editovat OT ci spam, ale zde to mozne neni. Proto vyzyvam vsechny, aby se zdrzeli zbytecnych prizpevku a zvolili radeji PM nebo me ICQ.
Quinn, radmag, zero aj vi o cem mluvim a take maji sve zkusenosti a tak mohou kdykoliv poradat IM, stejne tak delat judge. Kdo jeste nehral tuto formu Ironmana, tak nema pravo zasahovat a zvedat namitky na tyto moje rules ;p Dali my kdysi kus prace a postupne jsem je za spuluprace dalsich hracu upravoval do teto podoby.

Pravidla
- Hraje se s novymi postavami na HCL levelu 1, ktere po dosazení 9lvlu utkaji v duel arene.
- Interakce s NPC neni povolena, vyjimku tvori Akara, kterou muzete navstivit na 1s po dosazeni 9lvlu z duvodu splneni Den questu.
- V kazde lokaci musi byt zabity vsechny prisery, musi byt otevreny vsechny truhly, dvere, sarkofagy... a rozbity vsechny sudy. Az pote muze tym pokracovat do dalsi lokace. Radeji neuvazujte o splnení cain questu, protoze je nemozne se k nemu dostat bez poruseni pravidel (odzkouseno)
- Navrat zpet do mesta je mozny pouze v jednom pripade: cela parta dosahla 9lvlu, muze se vytvorit tp a vsichni vejdou. Pobyt ve meste by mel byt co nejkratsi. Rozdelovani skills/stats si nechte na duel arenu, kde na to budete mit cas
- Ve meste je mozne ukládat do truhly prebytecne vybaveni pro pozdejsi pouziti (nesmite vsak komunikovat s NPC) jakmile dosahnete 9lvlu (protoze ne kazdy bude chtít vyhodit prebytecny predmet na zem, ktery si muze vzít souper a v arene otlouct o hlavu, protoze prodavani nebo kupovani predmetu je zakazano)
- trade mezi hracemi je povoleno
- sipy nebo sipky muze sbirat ze zeme pouze amazon
- pri expení je povoleno pit jakekoliv potion a sbirani bonusu ze shirne, vyjimku tvorí pouze Exp shirne, ktera je zakazana (dosahne lvlu dríve nez
ostatni a pak musi cekat na ostatní).
- v duel arene (Burian Grounds) je zakazano mit v inventari nebo opasku jine lahvicky nez mana a stamina, ktere jsou povoleny. Proto se pri duelu nesmi pouzívat heal potion nebo protijed.
- pokud nektery hrac ziska 9lvl drív nez ostatni, odpoji se z party a pouze ji nasleduje a ceká na posledního clena, ktery dosahne 9lvlu
- po dosazení 9lvlu si vsichni vyhlasi valku (hostily) a premisti se do lokace Burial Grounds (hrbitov u Blood Raven), oploceni hrbitova ohranicuje duel arenu, nikdo nevyjde mimo.
- po dvojicich se vdichni rozdeli na Sever,Jih,Vychod,Zapad (kde jsou vchody/vychody oznacene na mape) a pokud budou vsichni pripraveni, jeden hrác odstartuje duel all vs all (popr team vs team)
- kdo prezije jako posledni z cele skupiny vyhrál
- Ironman je zpravidla urcten pouze pro 8hracu (kapacita poctu hracu v jedne hre), ale pokud se sejde velky pocet lidi, ktery zdaleka prevuseje 8, je mozne hrat ve dvou ruznych skupinach - vitezove jednotlivých skupin hraji znova hru z novou postavou, postup je stejný. Jedna se o absolutniho viteze, ale vse zalezi na domluve.

Postup:
1. Poradatel IM urci datum, cas zacatku Ironmana (pr.: 3.4. v 20:00 na channelu CZE-IM ) a vybere si jednoho judge (rozhodci), kteri budou mit na starosti dodrzovani pravidel a prubeh hry. Poradatel a judge nemuze byt zadny novacek, kdo s tim nemá zkusenosti.
2. V den D, v urceny cas a místo se na channelu se všichni sejdou a judge nebo poradatel rozdeli hrace do skupin a podle poctu zucastnenych zvoli typ IM (all vs all, team vs team, apod)
Poradatel bude zde vzdy psat tucnym nebo vyraznym pismem, aby se vsichni vyznali
Narozdil od IM poradane na DD, zde nebude probihat zadne prihlasovani na foru, ale jednoduse kdo driv prijde ten driv mele (na channelu - prvnich 8hracu hraje)

Judge (rozhodci) bude prvni kdo vstoupi do hry a take posledni, ostatni hraci ho budou poslouchat (napr. presuny skupiny pres lokace, do mesta nebo do duel areny). Pokud judge pristihne hrace jak je v blízkosti NPC ktera nabizi nektere zbozi (gembler,akara, kovarka), tak bude mit problem a pokud se to bude zopakuje, muze byt vyloucen ze všech budoucích IM nebo (vyjimku tvorí sekundova navsteva Akary, kdy je nutny pokec kvuli splneni Den questu ).
Hrejte fair play smile.gif

Pokud mate stale nejake dotazy, klidne se zde zeptejte, pokud bude mit dotaz svou informacni hodnotu a chcete se o to podelit s ostatnimi ;p

Opet bych chtel zde pohrozit (v usmevne forme), ze Spam / Ot will be directly reported smile.gif

This post was edited by thebiss on Mar 27 2006 03:11pm
Member
Mar 27 2006 03:13pm
nvm, zde se mi uz povedlo udelat double post, cool
Aspon se zde zminim, kdy priblizne bude prvni poradany Ironman
Predbezne patek 30.3.2006

This post was edited by thebiss on Mar 27 2006 03:17pm
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
Mar 27 2006 03:36pm
chybi tady moznost nechci Im ^
Member
Gold: 4,965.00
Mar 27 2006 03:41pm
nebrat ako spam ale ak prihlasku tongue.gif

som volny kedykolvek tongue.gif takze idem do toho tongue.gif

co sa pravidiel a tak tyka no problema len datum a cas a par usi pre mna smile.gif)
Member
Mar 27 2006 03:52pm
@ Killer111 hmmmmmm, pozde biggrin.gif
@ Death KoA jednoduse, bude ohlasen minimalne den predem datum/cas a jmeno channelu - prvnich 8lidi na channelu bude hrat , system "kdo driv prijde, ten driv mele" smile.gif
@ MrReaper vice mene jo

This post was edited by thebiss on Mar 27 2006 03:54pm
Member
Gold: 1,116.00
Mar 27 2006 03:53pm
zni to dobre, I'm in wink.gif
bude se jich poradat vic doufam wink.gif
ale budu tam poprve, pravidla jsem cetl, ale abych to vzal po lopate: nesmi se kupovat ani prodavat veci, smi se jenom lecit u akary pred samotnym bojem a na splneni den of evilu icon_pointr.gif opravte me pokud jsem neco spatne pochopil

edit: sry ale ja se preklik pri Vote a tak jsem nehlasoval sad.gif ale zapocitejte me kdyztak na 20:00
2. edit: jeste dotaz (asi trapnej) je jedno jakej char jedu ze? a s tema arrows/blots -- co kdyz chcu jet bow assku s burst of speed?

This post was edited by MrReaper on Mar 27 2006 04:19pm
Member
Gold: 1,116.00
Mar 27 2006 04:32pm
a jeste jeden dotaz (uz nemuzu edit -- jsem debil se sklerozou, musite me omluvit) icon_pointr.gif jak dlouho to prumerne trva?
Member
Mar 27 2006 04:48pm
Jaky char si zvolis je tvoje volba, pokud judge nebo poradatel nerekne urcite omezeni pro tymovy IM (v kazdem tym jen urcity pocet postav), ale to tu ted nebudu rozebirat.
Asska jednoduse nemuze pouzivat zadne luky/kuse, protoze nemuze sbirat arrows/sipky, proto je omezena jen na vrhaci zbrane nebo zbrane na blizku.
IM trva to asi 80-100minut bez preruseni.)
Pokud mas jeste nejaky dotaz, tak pm me. Na dotazy budu (ja nebo jiny) jeste odpovidat na channelu pred startem, takze detaily se doladi tam.

This post was edited by thebiss on Mar 27 2006 04:52pm
Member
Gold: 0.00
Mar 28 2006 12:43am
hele, v pravidlech chybi zakazane buildy smile.gif

kdyz jsme jeli testovaci im, zjistili sme prece, ze assa s psychic hammer a holybolt healer sou overpovered chary, assa v all vs all a ten pala v tvt...
Member
Mar 28 2006 02:12am
Quote (NestorQuinn @ Tue, Mar 28 2006, 12:43pm)
hele, v pravidlech chybi zakazane buildy smile.gif

kdyz jsme jeli testovaci im, zjistili sme prece, ze assa s psychic hammer a holybolt healer sou overpovered chary, assa v all vs all a ten pala v tvt...

To je pravda, zkus to nejak zformulovat (zakazane buildy/skilly a slozeni tymu v tvt chybi v pravidlech) a pak to tam pridam. Byli to dodatky, ktrere jsem uz neukladal k sobe na disk, takze na to ted hazim bobek a snad se nekdo najde, kdo tu praci udela za me ;p
Go Back To České a Slovenské Topic List
1235Next
Add Reply New Topic New Poll