d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > České a Slovenské > Mike_ov, The Scammer :(
1239Next
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: 399,657.00
Apr 27 2008 11:49am
Zdravíčko, úvodem chci zmínit, že neni můj styl mít v profilu seznam xx bad manner týpků, trávit čas psanim jakej jsem chudáček a jak mi zase někdo ublížil. Jsem tu už dlouho takže mám za sebou hromadu vzestupů a pádu wink.gif

Ale Mike_ov aka bn acc *Ciggarets je zcela jiná třída dost podivnýho individua kterej mi ukradl 3000 fg! sad.gif

Mika jsem znal už z dřívějška, svý doby jsem mu dělal lvl job a jednou za uherák jsme něco prohodily a vyměnily, pomohli si. Celé to začalo pár dnů po mém návratu na jsp - 9. března mi od něj přišla pm jestli bych mu nemohl pujčit 800 fg. Řikám jsi proč ne, to už jsem pujčoval asi pěti Čechům a nebyl problém, krom toho Mike má 2 donor hvězdy, joined 2006 atd atd. Další den jsem si s Mikem znovu psal, říkal že si staví ep postavu a že by se mu hodilo víc. Asi 2 lidi mě před nim varovaly, ale bohužel jsem je neposlouchal. Tak jsme to zaokrouhlili na 3000 fg a že mi to vrátí do měsíce. Asi už po týdnu jsem začal mít trochu obavy, protože jsem ho sledoval a žádnej ep char nestavěl, naopak každých pár dní se nadchnul pro něco jinýho, pak to zas prodal atd. Průběžně mi dával menší donation ve stylu 10 fg sem, 10 fg tam což mě zas trochu uklidňovalo. Pak asi 20. března psal na icq ať se připojim do hry, tam začal dropovat high runy, měl jsem jich asi 30 a nějaký istky. Dalšímu člověku dával věci podle jeho slov asi za 6000 fg, Mike řikal že končí, ale že mi to stejně splatí. Ten večer jsem usul asi až po 20 min, od doby co jsem se vrátil se seru pro každej 1 fg a pak mi někdo dá tohle .... Den potom jsem přišel z práce a Mike píše že si to zase rozmyslel, že zas hraje. Tak jsem mu to dal zpět a začalo mě docházet že je to fakt asi magor. Ale řikal jsem si furt že má co ztratit, že když mi to nevrátí tak můžu zařídit aby si už tady na jsp neškrtnul na ep taky atd. Pak asi jak všichni víte, 2. dubna dostal Mike scammer tag když okradl nějakýho randoma o xxx fg. Prej mu někdo hacknul jsp + bn account, nevim jestli tomu mam věřit ale spíš ne. Pak to nějak získal zpět, prakticky o nic nepřišel, jen ten jsp tag. Slyšel jsem že i vrátil tomu člověku nějaký itemy, ale prej ne všechno. Najednou už přišlo na řadu datum kdy mi měl fg vrátit, začali jsme se málo vídat, byl prakticky furt afk. Asi 13. dubna jsem mu zas psal na bn a odpověď byla něco ve smyslu "lol hacknul jsem Majkovi account, tady je Runn3r". Nevim jestli je Runn3r tak blbej že to i přizná, nebo ho chtěl jenom Mike pošpinit a dělal si ze mě prdel. Údajně i to předchozí hacknutí Majkova accountu udělal Runn3r. Asi 3 dny poté mi psal že se vrátil z hor a že mu zas hackni account. Zas ale neztratil skoro žádný itemy. Ale to už jsem si samozřejmě řikal že je to v prdeli a dával mu už jenom pár dnů jako poslední šanci. Odcházel z bn když já přicházel, byl afk atd, skoro nekomunikoval. Dostali do současnosti -.-

Asi všichni z nás už přišli o víc než pár pixelů, konec konců to snad všichni hrajem pro zábavu. Tímhle chci varovat ty poslední lidi, který mu věří, ten člověk je fakt psychopat! Když už člověk chce rychle virtuálně zbohatnout, tak by měl jít na brigádu nebo si vzít v práci pár přesčasů a pak si to koupit v itemshopu. Má z toho víc a stráví tim 1/10 času než aby tady konal zlo a kradl pixely -.-

This post was edited by Herugurth on Apr 27 2008 11:51am
Member
Gold: 10,388.99
Apr 27 2008 11:55am
Quote (Herugurth @ Sun, Apr 27 2008, 06:49pm)
Asi 2 lidi mě před nim varovaly, ale bohužel jsem je neposlouchal.

příště poslouchej Soba.. Jirkovi (Jika_xd) prej ukrad stejnym způsobem asi 3600 fg ^^ .. je to strašnej gel-random.
Member
Gold: 13.37
Apr 27 2008 12:13pm
Quote (Sobcz @ Sun, Apr 27 2008, 06:55pm)
příště poslouchej Soba.. Jirkovi (Jika_xd) prej ukrad stejnym způsobem asi 3600 fg ^^ .. je to strašnej gel-random.

ty mu nadavaš do gel-randoma , protože ti ještě nevymysleli gel , který stuží dlouhé vlasy rofl.gif

Někdo mu lognul učet.Se neda nic dělat..
Member
Apr 27 2008 12:14pm
Quote (Runn3r @ Sun, Apr 27 2008, 07:13pm)
ty mu nadavaš do gel-randoma , protože ti ještě nevymysleli gel , který stuží dlouhé vlasy rofl.gif

já myslel lubrigační gel .. sry sad.gif

A už jen to jak se k tomu postavil vo něčem svědčí .. i kdyby byl 800krát hacklej .. a nepoužívám žádný hacky a nikdy mě nikdo nehacknul .. nevim proč by měl ^^

This post was edited by Sobcz on Apr 27 2008 12:15pm
Member
Gold: 6.00
Apr 27 2008 12:15pm
Quote (Sobcz @ Sun, Apr 27 2008, 05:55pm)

stfu sob ... kdo je tedko za PRO ?? ja vy lamy .. ja vas pred nim varoval uplne jako prvni ... kdyz sem lozil asi pred pul rokem topic ze je mikeov scamer ... vsichni ste mi poslali do pice ... ted to mate zpatky ... pred 2 rokama mi ukradl acc .... minulej leader zase jirkovi ukradl pres 3k fg ( co sem rikal a sob zopakoval ) a to sem jirkovi rikal at mu nic nepucuje ze je to zmrd ze zkumavky ... a on neposlechl ... no jo 16 letej fakan black_woh mel tentokrat pravdu ...

sry herugurth za tvy fg ... meli ste vic verit ... ja to rikal ...

dia uz ale nehraju nemam na to pul roku uz cas ... sou i dulezitejsi veci smile.gif treba jako holky smile.gif

edite : jj jeho nej kamos se nakym zpusobem dostal na jeho acc a vyhrada fg ... mike ov je zmrd odjakziva ... ze zmrde ?? ahh ty mas heklej acc laugh.gif

This post was edited by Black_WoH on Apr 27 2008 12:17pm
Member
Apr 27 2008 12:16pm
Quote (Sobcz @ Sun, Apr 27 2008, 07:14pm)
já myslel lubrigační gel .. sry sad.gif

A už jen to jak se k tomu postavil vo něčem svědčí .. i kdyby byl 800krát hacklej .. a nepoužívám žádný hacky a nikdy mě nikdo nehacknul .. nevim proč by měl ^^

Lubrikační gel FTW !
Member
Apr 27 2008 12:24pm
Quote (Black_WoH @ Sun, Apr 27 2008, 07:15pm)
stfu sob ... kdo je tedko za PRO ?? ja vy lamy .. ja vas pred nim varoval uplne jako prvni ... kdyz sem lozil asi pred pul rokem topic ze je mikeov scamer ... vsichni ste mi poslali do pice ... ted to mate zpatky ... pred 2 rokama mi ukradl acc .... minulej leader zase jirkovi ukradl pres 3k fg ( co sem rikal a sob zopakoval ) a to sem jirkovi rikal at mu nic nepucuje ze je to zmrd ze zkumavky ... a on neposlechl ... no jo 16 letej fakan black_woh mel tentokrat pravdu ...

sry herugurth za tvy fg ... meli ste vic verit ... ja to rikal ...

dia uz ale nehraju nemam na to pul roku uz cas ... sou i dulezitejsi veci smile.gif treba jako holky smile.gif

edite : jj jeho nej kamos se nakym zpusobem dostal na jeho acc a vyhrada fg ... mike ov je zmrd odjakziva ... ze zmrde ?? ahh ty mas heklej acc laugh.gif

sry ale projel sem 24 stranek dozadu a zadnej takovej topic sem nenašel .. ptž sem si jistej že bych tam byl proti němu .. ^^
a zadruhy o tom ze vobral Jirku sem se dověděl už dávno a to přímo od něj .. né od tebe. ok ? -.-
Member
Gold: 399,657.00
Apr 27 2008 12:30pm
Quote (Runn3r @ Sun, 27 Apr 2008, 20:13)

Mno jestli jsi četl vše co jsem psal, tak bych se rád touto cestou zeptal jestli nevíš něco víc o tom "někdo"

@ Black_WoH: Nevim proč jsi tady takhle vystartoval na soba, 100% lidí je uplně jedno kdo před nim varoval jako první. Každopádně já byl tý doby na WoW ...
Member
Gold: 0.00
Apr 27 2008 12:57pm
za dobrotu na zebrotu ako sa vravi...
Member
Apr 27 2008 01:25pm
Quote (weeble @ Sun, Apr 27 2008, 07:57pm)
za dobrotu na zebrotu ako sa vravi...

Tak tak wink.gif
Go Back To České a Slovenské Topic List
1239Next
Closed New Topic New Poll