d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > České a Slovenské > Sem Nasranej Jak Hovado
12311Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 25,797.87
Mar 30 2008 03:00pm
sad.gif sad.gif sad.gifPředem varuji že je tu velký výskyt sprostých slov sad.gif sad.gif sad.gif
po shlédnutí střepin a znova rozebrané téma o týrání zvířat
kolik už sem toho byl nucen shlédnout
a když posloucham kdo to dělá, jaký sou za to tresty
věřte že na tohle se divám z nechutí(je mi skoro až do breku)
a jaký sou za to tresty-no věřte že takovýhle útoky po takhle bezbraných tvorech to je prostě něco hrozného
2příklady
kočka si příde pro jídlo<důvěřuje> ožerou jí tyraj pošlou na ní psa a drobet omámenou a zmátořenou jí rozšlapnou hlavu
pes na slovensku ubytej železnou tyčí(takovejch případů je víc)
ale ta kočka mě asi nejvíc nasrala eště vidět ty ksychty těch čuráků mam sto chutí udělat to samé, poslat do vězení, nebo bych je v tý chvilky střískal sám
škoda že se k žadnýmu takovýhlemu případu eště nenaskytl ja bych byl schopne za tohle šeredně ublížit

nejhorší otázka je proč??
co stím dělat? asi nic zákony jsou na píču a já stim sám nic neudělam sad.gif

prostěw když se nikdo vžije do pocitu té kočky někomu důvěřuje příde za nim je jí dobře ukazují jí jak s k ní milí pak najednou čapnou ožerou daji ke zdi mlatí vedle ní pohodí na zem pošlou psa a nad bezvládné eště žijící tělo si stoupne ten vymrdanej čurák a rozšlápne jí hlavu jak rád bych jim to udělal osobně

co si o tom myslíte ?sad.gif sad.gif sad.gif

edit: a pak to daj na net se stim chlubí? co že sou to vypatlané mozky co si myslí že sou nadřazení že sou silnější
to mi mín se baví dívat na to jak se týraj lidi ale zvířata to už je na mě moc

This post was edited by Lua on Mar 30 2008 03:11pm
Member
Gold: 80.00
Warn: 10%
Mar 30 2008 03:17pm
shlednul jsem to taky a musim rict ze s tebou plne souhlasim , to samy bych udelal jim, pokud jde o ty zakony to nemuzes nijak zmenit^a uz vidim jak o tom poslanecka komora hlasuje , proste se musis smirit s takovejma cu.....a. . Vsak ono se jim to vrati zmrdum!
Member
Gold: 10,388.99
Mar 30 2008 03:18pm
todle je lepší vůbec neřešit Luale.. všechny zachránit nemůžeme.. i když je to svinstvo .. to souhlas.. představa že by mi někdo schválně zabil psa... tak ho asi zabiju taky.. a to myslim smrtelně vážně, pro mě to neni už jen pes..
Member
Mar 30 2008 04:41pm
přesně mam taky domácí zvíře mam dvě kočky představa toho samého ve mě vyvolává stejnou reakci jako u tebe sobe neměl bych stím člověkem servitky
ale mě to mrzí i u cízích a divokých zvířat(vem si psi a kočky volně žijicí)
vystrašený od tebe utíkaj ale když jim ukážeš dobrou duši tak tě maj radi potkaj jich víc a zvyknou si že jsou milí lidi
tak už zkoro samy už diky předchozím zkušenostem k ním pudou pomazlit, jídlo atd. a to tohle kurva fakt že tohle je hrůza
pak je věc druhá stím se hlubit,dát na net, atd
prostě ty lidi no nevim
ale po tom co sem to viděl tak do mě vjel takovej vztek ale fakt hroznej div sem něco nerozmlátil ....(nadsázka biggrin.gif-tenhle smajl se sem nehodí)
Member
Gold: 155.00
Mar 30 2008 11:33pm
Lua to mas tazke, take su dnes deti, mozno boli aj predtym take a mozno zase az tak brutalne nie, len dnes mas na mobiloch aj kamerky tak si taketo "zabavky" mozes aj natocit a uploadnut na net a vtedy sa to dostane do celeho sveta. ten pes ubity tycou uz ma konkurenciu, nejaky zasrani dalsieho upalili a aj si to natocili, co dodat.

ked som isiel u nas po parku a nejaky krpec tam kopal do jezka tak som chytil pod krk a spytal sa ci by mu vadilo keby som ho kopal ja (nie toho jezka samozrejme), potom zacal chrcat tak som ho racej pustil. ci to pomohlo neviem, ja som mal z toho ale celkom dobry pocit smile.gif
Member
Gold: 2.36
Mar 31 2008 02:46am
jo, taky me to sere... bych je dal do kolece treba s krokodylem, nebo s nejakym jedovatym hadem, co by je pomalicku zabil.
Member
Gold: 175.00
Mar 31 2008 03:28am
vouch, sou to strasny curaci
Member
Gold: 13.37
Mar 31 2008 05:03am
souhlas, že jsou to kkti. Studujte politologii a dostaňte se do parlamentu a prosaďte zákon smile.gif

Jinak co jim udělat... To samý, co oni kočce. Nejdřív je nechat zmlátit někym silnějším a pak šlápnout do úsměvu
Member
Gold: 3,582.35
Mar 31 2008 05:59am
nechapem preco taketo veci vobec riesis

ten kto nieco take urobi nie je v poriadku a keby to bolo na mne tak by som takych dementov posielal do chladku na celu s nejakym 150kg curakom co by ich tam nakladal do zadku kazdy den
Member
Mar 31 2008 06:07am
Quote (st3pix @ Mon, Mar 31 2008, 11:03am)
souhlas, že jsou to kkti. Studujte politologii a dostaňte se do parlamentu a prosaďte zákon smile.gif

Jinak co jim udělat... To samý, co oni kočce. Nejdřív je nechat zmlátit někym silnějším a pak šlápnout do úsměvu

jako bez prdele nadtím už sem taky přemešlel, že bych se zeptal někoho no nevim ale politika je jinatší část co sem nepatří ale má na to vliv

zabití zvířete? poškozovaní cizí věci? si ze mě dělaj srandu? zvočicha co dýchý myslí umí mít rád ,umí nenávidět (a hlavně co dokáže důvěřovat)
přirovnávat k věci.... a ty sankce když sem slyšel ty tresky max rok výjmečný trest jeden dostal
ve střepinách i přirovnávali domácí zvířata k rádiu a za krádež rádia je větší postih kde to sme?
Go Back To České a Slovenské Topic List
12311Next
Add Reply New Topic New Poll