http://www.praguecollege.cz/cs/domuHele lidi vybral jsem si vysokou a to jakoze fakt vysokou podle mych predstav, jenze skolne je stejne tak vysoke (+-10k mesicne) a ja nevim jestli ma cenu snazit se to nejak vymyslet jestli to za to stoji. Rad bych znal vas nazor, projdete si ty weby a pokud mozno mi reknete, prip. navrhnete jak by se to dalo financovat, prece jenom je to ctvrt mega za 3 leté studium... Druhou moznosti je Masarykova Univerzita v Brne a posledni zachrana samozrejme Banska v Ostrave, ale to bych fakt nerad. Ocenil bych dobre napady a nazory, predem diky tem co to vemou vazne.
Nejvíc mě tam láká výuka v angličtině, flexibilní plán studia a osobní přístup... Na druhou stranu tam asi bude hodně zazobanců, ale to nějak přežiju snad... Mluvil jsem s pár lidma od nich na Gaudeamu a vypada to že to berou fakt vážně (po první české větě se mě hostesky ptaly jestli bych mohl mluvit anglicky

uznávám že jsem byl zpočátku mírně v šoku, ale koneckonců, mohl jsem to předpokládat že...)