d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > České a Slovenské > Politika > :d
1234Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 25,797.87
Oct 13 2007 07:13am
já vám nevím kluci ale když člověk vidí co se to tu děje biggrin.gif tak by to chtělo probrat abych se uklidnil
páč téma mě politika celekem dělá naštvaným <tzn potřebuju vyventilovat smile.gif> je tu taky někdo takový
osobně si myslím že už většina se chovájí jak dospělí takže vědí,ví,jsou nasraní,atd....

jako dost mě štípe zdražovaní za který podle mě může čez protože dnes je vše na elektriku tak když zdraží čez tak je to řetězová reakce a zdražuje se všude nemuseli by o tolik ale díky čezu maj dobrou záminku a to opmíjim že zvedá ceny když říkali že budou klesat před hodně dlouho,další věc temelín platili generace před námi si myslel že to našim generacím vyplatím .odpověd zní Hovno -budete platit až zčernáte

další věc rodiné přídavky biggrin.gif -kkti ve zkratce budou je rušit pro ty co dělaj a bude se víc platit nepracujícim <občané oálenější pleti>
je to spravedlive? odpověd jasně že je biggrin.gif<ironie>
přednedávnem sem byl nazýván tím co nemá rád tyhle lidi,vy snad jo? chudáčky diskrimininovaný?

další věc topolánek,paroubek a ten z těch zelený mi nepadli do oka kdu nikdy osobně nevím jak vy ale já budu volit stranu na kterou každej nádával a volí jí starší občané
osobně si myslím že horší než ted to nebude a tak dlouho nedostali už šanci smile.gif

prosím o nějáké rozumné příspěvky jestli vás to taky sere, a vlastní názor

This post was edited by Lua on Oct 13 2007 07:29am
Member
Gold: 10,388.99
Oct 13 2007 07:18am
esli budeš volit komouše kámo tak si fakt guma biggrin.gif no offence.

edit: chtel sem napsat Lua na hrad ale po tom co sem se dovedel tvoje volici plany zmenil sem postoj.

This post was edited by Sobcz on Oct 13 2007 07:18am
Member
Oct 13 2007 07:23am
Quote (Sobcz @ Sat, Oct 13 2007, 01:18pm)
esli budeš volit komouše kámo tak si fakt guma biggrin.gif no offence.

edit: chtel sem napsat Lua na hrad ale po tom co sem se dovedel tvoje volici plany zmenil sem postoj.

já nechápu proč ne? mě by zajímalo jestli si myslíš že to co všechno ty hlavy těchto 3stran dělaj je správně? mě by zajímalo celej tvůj celej názor smile.gif
a gumě bych to nepřirovnával
hlavně je námá kdo ukllidnit řadu let ods čssd tvoří politickej monopol dělaj si co chtějí

This post was edited by Lua on Oct 13 2007 07:25am
Member
Gold: 646.00
Oct 13 2007 07:28am
myslim že tady je to dost ztracený - ods, čssd, ksčm nemá cenu volit - lepší je volit nějakou malou stranu, která vám je sympatická. ani jedna z těch velkých stran se moc nevyznamenala.
btw. Luo, dobrej topic wink.gif
Member
Oct 13 2007 07:33am
Quote (Esantin @ Sat, Oct 13 2007, 01:28pm)
myslim že tady je to dost ztracený - ods, čssd, ksčm nemá cenu volit - lepší je volit nějakou malou stranu, která vám je sympatická. ani jedna z těch velkých stran se moc nevyznamenala.
btw. Luo, dobrej topic wink.gif

v tomhle bych trošku souhlasil ale pamatuju kdy bylo před volbama zaujali mě zelení ale po pár měsících mi vypadli z oka
but málá strana nebo ksčm osobně si myslím že to nebylo dobrý ale už je to tolik let co nedostaly šanci mohli by překvapit to je můj názor na ksčm
osobně říkam že to eště není finální rozhodnotí ale se všema co sem tak něják bavil dali za pravdu že v této situaci ksčm je menší zlo než ods nebo čssd
Member
Gold: 10,388.99
Oct 13 2007 07:35am
Quote (Lua @ Sat, Oct 13 2007, 02:23pm)
já nechápu proč ne? mě by zajímalo jestli si myslíš že to co všechno ty hlavy těchto 3stran dělaj je správně? mě by zajímalo celej tvůj celej názor  smile.gif
a gumě bych to nepřirovnával
hlavně je námá kdo ukllidnit řadu let ods čssd tvoří politickej monopol dělaj si co chtějí

Nikdy nebudu volit stranu s takovou minulostí jako sou komouši. Milada Horáková, HI ? Je mi jedno ze tydle lidi s tim nemaj nic spolecnyho, ale pokracujou v ty hnusny tradici. A vubec cela politika je nahovno ... ale sem pravičák tak volim ODS. Dokud nikoho nezabíjej nemá cenu to řešit stejně s tim nic neuděláme a bude to pořád vo tom samym. A to jak každej fňuká ... Myslim že zivotni podminky v ČR nejsou zdaleka nejhorsi a duvodem k neustalymu stezovani si .. ale to je proste v nasi narodni povaze. Kazdej kdo neni linej vystudovat si muze najit slusnejsi misto s kterym v pohode rodinu uzivi. Treba kolik cechu jezdi na dovoleny do zahranici ? Kolik lidi ma byt ? Auto ? miluju ty co fnukaj, v ruce zapalena cigareta a mobil za 10k Kč a auto pred panelakem. Mozna bysme jen nemuseli kazdej chtit vsechno "bez prace" a cekat ze politici NAS UDELAJ bohatsima.

edit: a volte si zelený .. ale až zakazou topit uhlim bude revoluce. a pak nefnukejte.

This post was edited by Sobcz on Oct 13 2007 07:38am
Member
Oct 13 2007 07:36am
Quote (Lua @ Sat, 13 Oct 2007, 14:33)
v tomhle bych trošku souhlasil ale pamatuju kdy bylo před volbama zaujali mě zelení ale po pár měsících mi vypadli z oka
but málá strana nebo ksčm osobně si myslím že to nebylo dobrý ale už je to tolik let co nedostaly šanci mohli by překvapit to je můj názor na ksčm
osobně říkam že to eště není finální rozhodnotí ale se všema co sem tak něják bavil dali za pravdu že v této situaci ksčm je menší zlo než ods nebo čssd

podle mě všichni tři zklamali, a ke komoušům mam odpor, vím že sou asi teď jiní než před 20 lety, ale to je jedno. To budu radši volit Balbínovou poetickou stranu wink.gif
e. mnohem zajímavější je zahraniční politika

This post was edited by Esantin on Oct 13 2007 07:37am
Member
Oct 13 2007 07:43am
Quote (Esantin @ Sat, Oct 13 2007, 01:36pm)
podle mě všichni tři zklamali, a ke komoušům mam odpor, vím že sou asi teď jiní než před  20 lety, ale to je jedno. To budu radši volit Balbínovou poetickou stranu wink.gif
e. mnohem zajímavější je zahraniční politika

biggrin.gif
taky sem měl odpor menší furt taky mam ale odska a čssd u mě začínaj pěstovat větší...
nej by bylo sesadit ty dva ods a čssd na volební období aby se vidělo jaký to je jedno jakou stranou ale prostě chci zažít politku kde nebude mít hlavní slovo čssd nebo ods
Member
Gold: 6.66
Oct 13 2007 07:51am
Tak ja prihodim polinko do ohne asi me zato tady ukamenujete noa co!

Takze jsem vlastenec to bych chtel zduraznit jako prvni nez me nekdo obvini z toho ze jsem hakos!

Zacnu z opacnyho konce nez lua, zacnem socialnima davkama:
1) sociální dávky ( se platej z penez danovych poplatniku) dostavá je mnoho lidi ktery je nepotrebujou. Viz lidi nepracujici davam konkretni pripad prahu a nasi romsti spoluobcane kteri ziji z davek a pritom v praze je dostatek pracovnich mist ale oni nechtej pracovat a vymejslej si samy blbosti aby makat nemuseli ( diskriminace na pracovisti, ci pracovnim urade ). Tudiz by tu mel nekdo udelat reformu socialniho systemu, pokud nechces pracovat nedostanes zadny prachy od statu, pokud nemas praci a nechces pracovat a mas haranty tak nedostanes stejne zadny prachy. Pokud ale chces pracovat stat ti zajisti mistoa pomuzeti abys uzivil rodinu. Takze kdo pracuje se bude mit o hodne lip nez ten kdo nepracuje. Ted tu ale najednou bude skupina lidi kteri nechtej pracovat a nemaj penize tim padem musej kradst a podvadet. Policie zacne byt aktivni a soudci tez , budou posilat do vezeni i za kradeze, a vezeni se zmenej neco jako v pracovni tabory, kde vezni budou makat , budou si vydelavat na jidlo , ubytovani atd a hlavne budou vydelavat aby splatily to co ukradli.
2) Dalsi co je potreba je reforma tresniho radu, proste neni mozny aby pedofil vysel treba za 5 let ven z vezeni. Takovy lidi rovnou strilet! Takze tu mame zavedeni trestu smrti. A pak bych zavedl 3krat a dost( spachas 3 tresny ciny stejnyho razu a jdes na dozivoti). Dale bych zavedl provokatery ( ty co nabidnou fizlum, urednikum a dalsim statnim urednikum uplatky ) a kdyz si je veme tak hned vyhazov a soud za brani uplatku... tim by se statni zprava zbavila techto vyvrhelu.
3) no a pak tu je statni zrizeni ktere by se muselo zde vytvorit, protoze tak jak jeto tu rozvrzeno tak by takovydle veci jen tak neprijalo. Preci kdo by se vzdal sveho koryta.

Jinak na scene neni asi zadna politicka strana ktera by presne tohle chtela udelat, trosku podobny to má Národní strana myslim ale tak nevim dopodrobna jsem jejich program nestudoval a ono to co se vymysli v hospode nad pivem pak vypada nekdy lip nez 10 let prace politiku.

kdybych to vsechno mel hezky rozepsat tak to pisu este tak 2 hodky, tady to jsou jen hrube nacrtky pokud nekomu neni neco jasny, nesouhlasi nebo ma namitky rad si je vyslechnu!
Member
Oct 13 2007 08:05am
Souhlasím docela s Jamesem. Na vlastenectví neni nic špatnýho, ale nesmí se to přehánět. Na dávkách utíká hrozně moc peněz, v tom zákony nejsou moc promyšlený. Fakt nechápu lidi a to nemyslim jen romy, co si pořídí rodinu a pak si stěžujou na nedostaek peněz. Když nejsou zajištěný, tak proč si pořizujou děti, i třeba jen jedno. Sám bych řek, že se člověk uživí se středoškolským vzděláním docela v pohodě. Dále bych chtěl podotknout, na dvoukomorový parlament, který je naprosto zbytečný v takhle malym státě, jednokomorový by bohatě stačil.
Go Back To České a Slovenské Topic List
1234Next
Add Reply New Topic New Poll