d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > České a Slovenské > Region Omezení A Koruna česká
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 36,938.00
Aug 11 2025 01:58am
Zdar,

jestli dobře rozumím, tak B.net Balance Gift je možný pouze když lidé sdílejí stejnou měnu?

Já teď sháním něco za FG, a vypadá to, že nikdo mi nemůže nic darovat v měně USD nebo EUR.

Nevíte někdo nějaký (vyzkoušený, ne spekulace) způsob jak by se toto omezení dalo obejít?

Případně nemáte někdo zájem o FG za B.net balance v CZK pro mě?

Díky :)
Member
Gold: 36,938.00
Aug 12 2025 06:53am
Ještě dodám možná potřebné další info:

Před pár měsíci došlo ke změně v důsledku které je dnes currency ČR účtů b.net CZK bez možnosti volby, a podle všeho není možné darovat Balance v jakékoliv jiné měně.

K tomu došlo snad někdy až začátkem roku 2025, do té doby šlo vše OK a bylo možné takto posílat Balance všude.

K dnešnímu dni mám vyzkoušeno, že při pokusu od někoho v Eurozóně není možné aby mi lidé darovali Balance v EUR, a nejde podle všeho ani v USD.

Podle informací na B.net podpoře je možné změnit region účtu, ale je to při dlouhodobějším pobytu v zahraničí a člověk to musí doložit nějakým utility účtem (elektřina apod.) :wallbash: :wallbash:

V současnosti tedy jediná mi známá metoda, která by mohla fungovat by tedy bylo pořídit si VPN na pár měsíců a připojovat se třeba ze Slovenska a domluvit se s někým známým, že by mi naskenoval nějaký utility účet aby mi Blizzardi změnili currency na EUR :rofl:
A pak bych teda mohl si koupit gift Balance v EUR.
Což pro mě je spíše nepřijatelné a nevýhodné (já se snažím trochu využít FG a ušetřit za hry, pokud bych rok platil VPN jen kvůli tomu tak už se mi to snad ani nevyplatí).

Pokud by někdo měl nějaké ověřené a vyzkoušené informace z posledního cca půl až 3/4 roku, tak bych to uvítal :love:

Neví třeba někdo jestli stále fungují fyzické B.net Balance karty? Pokud vím tak se v ČR přestaly prodávat a u zahraničních prodejců je info nekonzistentní, někde se píše že EUR karty jsou jen pro eurozónu jinde že je to v ČR podporované...

This post was edited by DJVibrejtr on Aug 12 2025 06:55am
Go Back To České a Slovenské Topic List
Add Reply New Topic New Poll