cg vsem viky reap zero bani atd
ze ste se snazily dobre kdyz ste me nemely radi od prvni chyvyle tak ste se me snazily vyhnat nebudu na tohle bumpovat tamten topic
vypsal sem si to bod po bodu na papir a zjistil sem ze mam pravdu
to ze leavuju d2 ma na tom 50% procentni podil schrunl bych to urcite sem si zde uzil dost zabavy atd do te doby nez se proti me vsichni spikly sem rad ze leavuju sem rad ze me nejlepsi kamosi a ty za ktere sem se stavel zradily<nemyslim ironicky> proste sem rad dalsi dobra zkusenost do zivota ani me to tak tak nevzalo pac uz sem to zazil
proste bez duvodu odsoudit k rasizmu a davat pekne darecky je pekne zkurveny darky/a rasistou sem este nazvan nebyl dalsi vec ktera se mnou nezaclouma
aspon mi tento pobit na d2 prinesl par kamosu z kterema sem furt v dobrem a rad si snima pokecam hero/lister/knight/spoogy/sob a dalsi po celou dobu meho hrani sem byl furt jak bych to rekl chudy par veci me potesilo pomahat/+free na ktere sme se z nekterejma slozily jako stevko atd ktere sem dal schmittymu to mi udelalo radost moct naky free mozna este dam
fg si necham kdovi muzou se hodit
nake itemy taky a budu je obcas refreshovat cekam ze tak tejden tu budu este tak oxidovat a pak vypadnu at mate radost
neboj meli to byly male neschody ja myslim ze sme si to pak vyrikaly

edit meli jestli chces domluvil sem to ze sobem muzes misto me tak gogo
This post was edited by Lua on Jan 3 2007 02:26pm