d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > České a Slovenské > Co Děláte? > Sport + Skola/prace + Konicci
Prev18910
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 175.00
Dec 11 2008 09:09am
Quote (Sobcz @ Thu, 11 Dec 2008, 15:08)
Bydlim tam někdy tak to vim ty trubko.

Nekdy bydlis na "venkove" a tam nikdo nemaka? kde to prosimte je?

Member
Gold: 1,116.00
Dec 11 2008 09:18am
Sobe nic ve zlem, ale tohle jsi trochu nedal... Jsem z vesnice a maka u nas valna vetsina lidi, nevim kde chodis na takove bludy jako ze se na vesnicich nepracuje. Ja na vesnici bydlim cely zivot, myslim ze o tom mam trochu lepsi poneti nez ty...
Pokud tak soudis podle % HDP nebo neceho podobneho tak si zkus uvedomit jaky je rozdil mezi fabrikou ktery vyrabi sekacky na kombajny a udela jich treba jenom 20 rocne a porovnej to treba s vitkovickyma zelezarnama, ktere toho vyrobi o hodne vic...

A jinak prestoze jsem z vesnice tak jsem volil ODS
Member
Gold: 80.00
Warn: 10%
Dec 11 2008 10:00am
No jako musím říct že u nás na chalupě čili ve vesnici pracujou dokonce i cigani xD takže s tebou Sobe ojediněle nesouhlasím .
Member
Gold: 10,388.99
Dec 11 2008 10:10am
Quote (pugacov @ Thu, Dec 11 2008, 04:09pm)
Nekdy bydlis na "venkove" a tam nikdo nemaka? kde to prosimte je?

Ježuš samozřejmě že je to nadsazený, ale je jasný, že lidi dělaj na vesnicích dělaj daleko míň než ve velkejch městech. Proto volej levici. A pracovní místa sou, jen lidi prostě nchtěj dojížďet nebo dokonce pracovat. A můžu ti říct, že znám několik lidí co nedělaj jenom protože se jim to nevyplatí. Si řikaj proč mam makat za 14 když na podpoře mam 13 ...

Quote (MrReaper @ Thu, Dec 11 2008, 04:18pm)
Sobe nic ve zlem, ale tohle jsi trochu nedal... Jsem z vesnice a maka u nas valna vetsina lidi, nevim kde chodis na takove bludy jako ze se na vesnicich nepracuje. Ja na vesnici bydlim cely zivot, myslim ze o tom mam trochu lepsi poneti nez ty...
Pokud tak soudis podle % HDP nebo neceho podobneho tak si zkus uvedomit jaky je rozdil mezi fabrikou ktery vyrabi sekacky na kombajny a udela jich treba jenom 20 rocne a porovnej to treba s vitkovickyma zelezarnama, ktere toho vyrobi o hodne vic...

A jinak prestoze jsem z vesnice tak jsem volil ODS

Sis to vzal strašně osobně, já sem samozřejmě neprojel všechny vesnice v ČR a nedělal průzkum, ale ty volby to jasně ukázaly. Kdo volil levici, je to každýho věc, ale ty důvody někdy jsou dost směšný. Třeba moje babička volila ČSSD jenom protože nechce platit 30 Kč u doktora. Jak směšný... Přitom kouří krabičku denně a 30 Kč je jedno, max. dvě piva. A to že to stejně ve výysledku zaplatíme my z našich daní protože kraj si ty peníze na poplatky nevycucá z prstu a nebo budou připsaný na náš státní dluh, to nikoho nepálí. Proto mě tydle volby tolik rozhořčili. Lidi co volej ČSSD z nějakejch promyšlenejch důvodů mě nevaděj, vaděj mi politický názory lidí, jako je moje babička.
Member
Gold: 1,116.00
Dec 11 2008 10:34am
Quote (Sobcz @ Thu, 11 Dec 2008, 17:10)
Sis to vzal strašně osobně, já sem samozřejmě neprojel všechny vesnice v ČR a nedělal průzkum, ale ty volby to jasně ukázaly. Kdo volil levici, je to každýho věc, ale ty důvody někdy jsou dost směšný. Třeba moje babička volila ČSSD jenom protože nechce platit 30 Kč u doktora. Jak směšný... Přitom kouří krabičku denně a 30 Kč je jedno, max. dvě piva. A to že to stejně ve výysledku zaplatíme my z našich daní protože kraj si ty peníze na poplatky nevycucá z prstu a nebo budou připsaný na náš státní dluh, to nikoho nepálí. Proto mě tydle volby tolik rozhořčili. Lidi co volej ČSSD z nějakejch promyšlenejch důvodů mě nevaděj, vaděj mi politický názory lidí, jako je moje babička.

Jo, možná jsem si to vzal osobně, ale nelíbilo se mi, že jsi hodil celý venkov do jednoho pytle... To o poplatcích u lékaře apod. je fakt směšné s tím souhlasím a volit ČSSD je ještě větší blbost, ale bohužel... Lidi nemají rozum a asi si nepamatujou jak "dobře" jim bylo za komunismu.
Member
Gold: 10,388.99
Dec 11 2008 10:45am
Quote (MrReaper @ Thu, Dec 11 2008, 05:34pm)
Jo, možná jsem si to vzal osobně, ale nelíbilo se mi, že jsi hodil celý venkov do jednoho pytle... To o poplatcích u lékaře apod. je fakt směšné s tím souhlasím a volit ČSSD je ještě větší blbost, ale bohužel... Lidi nemají rozum a asi si nepamatujou jak "dobře" jim bylo za komunismu.

No problém je že právě spoustu lidem se za komusmu dařilo. To že byli podprůměrní a v tržním hospodářství se jim nedaří bylo za komunismu jinak. Lidi mohli bejt líný, neschopný a bylo to jedno, všechno bylo státní takže to každýmu bylo uprdele. Všechno všech takže vlastně nic ničí a co neni moje do toho je mi hovno. Vyrábělo se zbytečně, jen aby lidi měli práci, proto maj taky komouši tolik %.
Member
Gold: 6.66
Dec 12 2008 12:05am
Quote (palec @ Thu, Dec 11 2008, 12:44pm)
Jako rodily ostravak musim rict ze jsi me hodne zklamal....myslel jsem ze jsi jeden z tech alespon castecne inteligentnich extremnich pravicaku...bohuzel ty jsi opravdu uz jen vymazana troska pokud myslis vsechno co rikas vazne...

smile.gif nekdo nepozna vtip ? samozrejme ze moravu bych neodelil ale ani bych tam nikdy nechtel ject na dalsi dobu vse co mam rad je v praze (mlada+kamosi).
Go Back To České a Slovenské Topic List
Prev18910
Add Reply New Topic New Poll