Quote (pugacov @ Thu, Dec 11 2008, 04:09pm)
Nekdy bydlis na "venkove" a tam nikdo nemaka? kde to prosimte je?
Ježuš samozřejmě že je to nadsazený, ale je jasný, že lidi dělaj na vesnicích dělaj daleko míň než ve velkejch městech. Proto volej levici. A pracovní místa sou, jen lidi prostě nchtěj dojížďet nebo dokonce pracovat. A můžu ti říct, že znám několik lidí co nedělaj jenom protože se jim to nevyplatí. Si řikaj proč mam makat za 14 když na podpoře mam 13 ...
Quote (MrReaper @ Thu, Dec 11 2008, 04:18pm)
Sobe nic ve zlem, ale tohle jsi trochu nedal... Jsem z vesnice a maka u nas valna vetsina lidi, nevim kde chodis na takove bludy jako ze se na vesnicich nepracuje. Ja na vesnici bydlim cely zivot, myslim ze o tom mam trochu lepsi poneti nez ty...
Pokud tak soudis podle % HDP nebo neceho podobneho tak si zkus uvedomit jaky je rozdil mezi fabrikou ktery vyrabi sekacky na kombajny a udela jich treba jenom 20 rocne a porovnej to treba s vitkovickyma zelezarnama, ktere toho vyrobi o hodne vic...
A jinak prestoze jsem z vesnice tak jsem volil ODS
Sis to vzal strašně osobně, já sem samozřejmě neprojel všechny vesnice v ČR a nedělal průzkum, ale ty volby to jasně ukázaly. Kdo volil levici, je to každýho věc, ale ty důvody někdy jsou dost směšný. Třeba moje babička volila ČSSD jenom protože nechce platit 30 Kč u doktora. Jak směšný... Přitom kouří krabičku denně a 30 Kč je jedno, max. dvě piva. A to že to stejně ve výysledku zaplatíme my z našich daní protože kraj si ty peníze na poplatky nevycucá z prstu a nebo budou připsaný na náš státní dluh, to nikoho nepálí. Proto mě tydle volby tolik rozhořčili. Lidi co volej ČSSD z nějakejch promyšlenejch důvodů mě nevaděj, vaděj mi politický názory lidí, jako je moje babička.