d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > České a Slovenské > Sem Nasranej Jak Hovado
Prev1891011Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 25,797.87
Apr 20 2008 05:33pm
Quote (Sentinel4 @ Sun, Apr 20 2008, 09:12pm)
mno dalsi rozdil je ten, ze lide chovaji zvirata, at uz psy, kocky a pak zvirata jako je krava, prase, kure atd, ktera jsou urcena k potrave.

hitler nechoval zidy ani k potrave and pro zabavu, chtel je vyhladit. zabijel je jen tak, v tom je ten rozdil.

ale jak koukam každej zmiňuje jen židy
přece nebude diskriminovat ty chudáky diskriminovaný by byli smutní biggrin.gif
ty taky tam byli ale na to já mam svůj vlastní názor tongue.gif
Member
Gold: 10,388.99
Apr 21 2008 02:26am
Prostě nikdo mě nepřesvědčí že zapálení kočky a vyhlazování určitý rasy je něco podobnýho. end. -.-
Member
Gold: 2.00
Apr 21 2008 10:18am
JO!Tyrani kocky je 1000x horsi nez vyhlazovani zidu....(Pryc s tou chatrou:-))
Member
Gold: 37,063.00
Apr 21 2008 06:33pm
Quote (Sobcz @ Mon, 21 Apr 2008, 10:26)
Prostě nikdo mě nepřesvědčí že zapálení kočky a vyhlazování určitý rasy je něco podobnýho. end. -.-

tahle debata je vo hovnu, stejne tady nikdo kockam nic nedela takze je to jenom teoreticka rozprava a na to nemam cas ^^

ale sobe mam tu last pripominku:

cikani kradou, ale zase umi zit v uplnejch rodinach, nedavaj nepotrebny rodice do domova duchodcu atd
belosi nekradou (tolik...krome podnikatelu ofc), ale zase zvysoka serou na nejaky zavazku, manzelsky sliby jim nic nerikaj, a kdyz uz je prestanou bavit rodice diky kerym jsou na svete, tak se na ne vyserou a daj je do domova duchodcu

tim chci rict, ze rozumny clovek umi zvazit situaci v sirsim meritku, povznest se nad "vychovu svy kultury"... pokud clovek soudi jenom podle svy pravy a vubec se nezajima o jiny pravdy, rika se tomu arogance

pred padesati lety si lidi mysleli ze sou vic nez jiny tvorove, a dneska si lidi mysli ze jsou vic nez jini tvorove

doporucuju trochu ubrat na konfomnosti, a uvidis to taky, nic osobniho ale dneska lidi rikaj to stejny co rikali za ty druhy svetov akorat jsou z nejakyho iracionalniho duvodu presvedceni to tom ze tentokrat maji pravdu

taky end. -.-
Member
Apr 21 2008 10:57pm
Quote (DJVibrejtr @ Tue, Apr 22 2008, 01:33am)

cikani kradou

Quote (DJVibrejtr @ Tue, Apr 22 2008, 01:33am)

belosi nekradou (tolik...krome podnikatelu ofc)

si zdravej ? rofl.gif ?
1. quote je jak Hitler
2. quote je jak Gottwald
Member
Gold: 142,585.88
Apr 22 2008 03:39am
Quote (Sobcz @ Tue, 22 Apr 2008, 05:57)
si zdravej ? rofl.gif ?
1. quote je jak Hitler
2. quote je jak Gottwald

takze ty jsi hitler? oO
Member
Apr 22 2008 04:59am
Quote (undead_lord @ Tue, Apr 22 2008, 10:39am)
takze ty jsi hitler? oO

já ne .. ale jeho názory mi připadaj dost podobný smile.gif
Member
Apr 22 2008 05:08pm
sobe ty jsi hlupacek, nedokazal bys to pochopit ani kdyby sem prileteli antici nebo asgardi a nascpali ti alespon zakladni vedomosti do ty tvy kebule...

kdyby ses tak sebestredne nekoukal jenom na svoji kulturu, vedel bys ze podle cikanskyho kodexu je krast aby pomohli rodine/komunite naprosto spravny a ze to oni sami priznavaj

lol ty si jak americani...myslis ze nazyvat realitu realitou, a rikat treba ceronochum cernosi je projev nejvetsiho rasismu ^^

koncim, tahle debata je jak vysvetlovat 4letymu diteti ze 1 + 1 = 2
Member
Apr 23 2008 08:44am
Quote (DJVibrejtr @ Wed, Apr 23 2008, 12:08am)
sobe ty jsi hlupacek, nedokazal bys to pochopit ani kdyby sem prileteli antici nebo asgardi a nascpali ti alespon zakladni vedomosti do ty tvy kebule...

kdyby ses tak sebestredne nekoukal jenom na svoji kulturu, vedel bys ze podle cikanskyho kodexu je krast aby pomohli rodine/komunite naprosto spravny a ze to oni sami priznavaj

lol ty si jak americani...myslis ze nazyvat realitu realitou, a rikat treba ceronochum cernosi je projev nejvetsiho rasismu ^^

koncim, tahle debata je jak vysvetlovat 4letymu diteti ze 1 + 1 = 2

1. Nakej cikanskej kodex mě vůbec nezajímá. jednou sou v Český Republice a musej uznávat její zákony.. Je rozdíl mezi legalitou(soulad se zákonem) a legitimitou(morální hledisko).. už jen ta tvoje generalizace je naprostá mrdina.
2. to že podnikatelé kradou si jako vzal kde ? vykořisťujou tě nějak ? to že zaměstnávaj lidi je špatný neboco ?
3. řikat černochům černoší je rasismus? lol ? řikat bělochům běloši je taky rasismus ? co to meleš ? nějak se ty jednotlivý rasy nazívaj a tudíž musí existovat ňáký slovo jak je rozlišit. Nebo snad řikáš: Je představitel negroidní rasy ? místo Je černoch.
4. nevim na jakym základě si mě přirovnal k američanům .. zase ta tvoje chabá generalizace a předsudky vůči státu ve kterym žije 260 miliónů lidí. Pochybuju že existuje některý názorový směr "američan"
5. to že si dvakrát vylít ze střední a dokonce jednou ze soukromý mě už vůbec nepříde divný

a tudle část snad ani nemusim komentovat.
Member
Apr 23 2008 09:13am
vidis zase dalsi post a zase dalsi picoviny... ani nedokazes obhajit svy vlastni myslenky dyl nez do next postu

kousek nahore si rekl, ze protoze tvrdim ze cikani kradou sem jak hitler, ale to je realita, jak ty rikas "slovo jak je rozlisit" a je to neco co oni sami rikaji o sobe (tzn jedna z jejich charakteristik jejich kultury)

a proto sem te prirovnal k americanum, protoze tam je bezny o kazdym kdo rekne cernoch a ne proste clovek rikat ze je rasista, a o tom kdo rekne zena a ne clovek zase sexista atd

nic vic sem nerekl, kdybys umel cist tak by sis vsiml ze sem pouze naznacil ze takhle uvazujes ty... tak naokraj

proto mi ride docela zbytecny delat jako ze rikam ze rikat beloch je rasismus, kdyz kazdej kdo umi cist vidi ze sem to nikdy nerekl

a jinak jestli si myslis ze sem vylitl ze dvou skol kuli znamkam tak si vedle, odesel sem proto ze sem prsote nedokazal vystat nakovy konzumni a konformni idioty, kery si sami sobe protireci a ani si to neuvedomuji, nejsou ochotny neco poradne precist a stejne soudi, a jsou presvedceny o tom ze jenom jejich kultura a jeji pravda je ta spravna, a ze vsichni ostatni jsou nejaky neandrtalci na urovni kameny, nad jejichz pohledem na svet se ani nema smysl zamyslet

takze ted bych rad koncil, takze mi prestan podsouvat svy uzasny myslenky a bude to ok

dik moc
Go Back To České a Slovenské Topic List
Prev1891011Next
Add Reply New Topic New Poll