Quote (DJVibrejtr @ Wed, Apr 23 2008, 12:08am)
sobe ty jsi hlupacek, nedokazal bys to pochopit ani kdyby sem prileteli antici nebo asgardi a nascpali ti alespon zakladni vedomosti do ty tvy kebule...
kdyby ses tak sebestredne nekoukal jenom na svoji kulturu, vedel bys ze podle cikanskyho kodexu je krast aby pomohli rodine/komunite naprosto spravny a ze to oni sami priznavaj
lol ty si jak americani...myslis ze nazyvat realitu realitou, a rikat treba ceronochum cernosi je projev nejvetsiho rasismu ^^
koncim, tahle debata je jak vysvetlovat 4letymu diteti ze 1 + 1 = 2
1. Nakej cikanskej kodex mě vůbec nezajímá. jednou sou v Český Republice a musej uznávat její zákony.. Je rozdíl mezi legalitou(soulad se zákonem) a legitimitou(morální hledisko).. už jen ta tvoje generalizace je naprostá mrdina.
2. to že podnikatelé kradou si jako vzal kde ? vykořisťujou tě nějak ? to že zaměstnávaj lidi je špatný neboco ?
3. řikat černochům černoší je rasismus? lol ? řikat bělochům běloši je taky rasismus ? co to meleš ? nějak se ty jednotlivý rasy nazívaj a tudíž musí existovat ňáký slovo jak je rozlišit. Nebo snad řikáš: Je představitel negroidní rasy ? místo Je černoch.
4. nevim na jakym základě si mě přirovnal k američanům .. zase ta tvoje chabá generalizace a předsudky vůči státu ve kterym žije 260 miliónů lidí. Pochybuju že existuje některý názorový směr "američan"
5. to že si dvakrát vylít ze střední a dokonce jednou ze soukromý mě už vůbec nepříde divný
sobe ty jsi hlupacek, nedokazal bys to pochopit ani kdyby sem prileteli antici nebo asgardi a nascpali ti alespon zakladni vedomosti do ty tvy kebule...
a tudle část snad ani nemusim komentovat.