Quote (weeble @ Thu, Mar 27 2008, 12:37pm)
odporucam s kupou epic gemov pockat, teraz je hrozny boom, ludia chcu socketovat novy gear, tak o mesiac uz budu uplne dostupne.
5int 2mp5 neodporucam, vseobecne sa radsej ludia vydavaju cestou +healingu v red socketoch, resi v yellow (koli capu atd) a blue sockety vlastne set ani nema...aj tak sa roba nosi 3x blue koli req. na gem. ziskas prakticky vsetky socket bonusy okrem roby, ktora aj tak sux ;p
dalej odporucam radsej kupit zbran ako nohavice kedze je to ovela vacsi boost
nerikal jsem, ze je budu kupovat hned, ale az doplnim venge equip, problem s koupi zbrane je ten, ze lock se kterym hraju 2v2 odmita hrat do ty doby, nez si nasetri na zbran, protoze se boji, abychom nespadli s ratingem pod 1850:)
a ja jsem body vzdycky bral prave ze 2v2, v ostatnich tymech nejak nemuzu najit dobry partaky, vzdycky se tym rozpadne po par zapasech a vzhledem k tomu, ze mam nasetrenych asi 500 bodu a budu brat tedka cca 550 za tyden, tak si na zbran jeste pockam
imho se mi moc klasicky cerveny healovaci gemy moc nelibi, je to asi vec nazoru, koukal jsem na nejaky top priesty na armory a kazdej si to jede podle sebe, napriklad meta gem docela hodne pouzivaj chance to cast next spell in half time, kterej bych si osobne nikdy nedal
btw, postni nam taky link na armory, at se na tebe muzem podivat, vypada to, ze vis o cem mluvis...