d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > České a Slovenské > .:. World Of Warcraft .:. > Vsechno O Wowu Zde :)
Prev18910
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 11.00
Mar 27 2008 06:37am
Quote (otko @ Wed, 26 Mar 2008, 15:45)

lal biggrin.gif
Member
Gold: 2,571.45
Mar 27 2008 07:39am
Quote (weeble @ Thu, Mar 27 2008, 12:37pm)
odporucam s kupou epic gemov pockat, teraz je hrozny boom, ludia chcu socketovat novy gear, tak o mesiac uz budu uplne dostupne.
5int 2mp5 neodporucam, vseobecne sa radsej ludia vydavaju cestou +healingu v red socketoch, resi v yellow (koli capu atd) a blue sockety vlastne set ani nema...aj tak sa roba nosi 3x blue koli req. na gem. ziskas prakticky vsetky socket bonusy okrem roby, ktora aj tak sux ;p

dalej odporucam radsej kupit zbran ako nohavice kedze je to ovela vacsi boost

nerikal jsem, ze je budu kupovat hned, ale az doplnim venge equip, problem s koupi zbrane je ten, ze lock se kterym hraju 2v2 odmita hrat do ty doby, nez si nasetri na zbran, protoze se boji, abychom nespadli s ratingem pod 1850:)
a ja jsem body vzdycky bral prave ze 2v2, v ostatnich tymech nejak nemuzu najit dobry partaky, vzdycky se tym rozpadne po par zapasech a vzhledem k tomu, ze mam nasetrenych asi 500 bodu a budu brat tedka cca 550 za tyden, tak si na zbran jeste pockam

imho se mi moc klasicky cerveny healovaci gemy moc nelibi, je to asi vec nazoru, koukal jsem na nejaky top priesty na armory a kazdej si to jede podle sebe, napriklad meta gem docela hodne pouzivaj chance to cast next spell in half time, kterej bych si osobne nikdy nedal

btw, postni nam taky link na armory, at se na tebe muzem podivat, vypada to, ze vis o cem mluvis...

Member
Gold: 717.50
Mar 27 2008 08:23am
jo jinak na serveru shodowmoon prodavam 3k gold.. sice tam nikdo nehrajete ale monza migrace nebo tak... klidne pm pokud chcete
Member
Gold: 0.00
Mar 27 2008 08:58am
Quote (Radmag @ Thu, Mar 27 2008, 02:39pm)
nerikal jsem, ze je budu kupovat hned, ale az doplnim venge equip, problem s koupi zbrane je ten, ze lock se kterym hraju 2v2 odmita hrat do ty doby, nez si nasetri na zbran, protoze se boji, abychom nespadli s ratingem pod 1850:)
a ja jsem body vzdycky bral prave ze 2v2, v ostatnich tymech nejak nemuzu najit dobry partaky, vzdycky se tym rozpadne po par zapasech a vzhledem k tomu, ze mam nasetrenych asi 500 bodu a budu brat tedka cca 550 za tyden, tak si na zbran jeste pockam

imho se mi moc klasicky cerveny healovaci gemy moc nelibi, je to asi vec nazoru, koukal jsem na nejaky top priesty na armory a kazdej si to jede podle sebe, napriklad meta gem docela hodne pouzivaj chance to cast next spell in half time, kterej bych si osobne nikdy nedal

btw, postni nam taky link na armory, at se na tebe muzem podivat, vypada to, ze vis o cem mluvis...

MSD(halfcast) bol best gem do 2,4, teraz je nerfnuty na 320 haste rating/3sec

inac co si myslis o novom ref. shielde? ja do toho stale nejdem, bojim sa stratit silent resolve ;p

armory: najdes ma but tu: http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Drak%27thul&n=H%C3%A9alth

alebo prilezitostne http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Ragnaros&n=Peper (farma ked sa nudim:))
Member
Gold: 0.00
Mar 29 2008 03:50am
Ok, prave som skusil RS spec, ak chodis hlavne 2v2 alebo 3v3 (kombo rmp, v 2healer kombach je sr lepsie) tak urcite odporucam, do 5v5 skor klasicky sr build.
Go Back To České a Slovenské Topic List
Prev18910
Add Reply New Topic New Poll