Quote (unknown_spirit @ Mon, Apr 9 2007, 08:24pm)
stale tu jsou posty, na ktere jsi se nevyjadril luo, a vcelku stoji o vyjadreni tvoje..
me nezajimaji nejaci ostatni hraci, pro me jsi dostal strach ty dochazeji ti slova, mimochodem doucovat se skolni predmety muzes i na jinym foru nez tomto takze laskave prestan psat bez hacku a carek, stejne tam mas hodne chyb, vynechavas nekde hacky a carky, takze svuj predmet administrativy zacni rozvijet nekde jinde. mimochodem takovy ty tvoje chytry reci beztak nevymejslis z tvy hlavy a nezapominas ted nejak na tvoje oblibeny smajly "8) ; 8D; atd... ?" ne ze by mi chybely..
okp ty z toho asi nikdy nevyrosteš co? ofc d s haèkem atd nepíšu zatim
a nemluvíš za všechny a asi patøíš k jednim co neumí èíst? dej mi jeden topic kde sem udìlal tenhle smajl 8D

- kromì tohohle topicu
dìlej já èekam
sory já že ty moje tzv: øeèi nevymejšlim já? okp poèkej až bude online hned tì o tom pøesvìdèí! Jméno nezveøejnim ted xd
alew vim že si o nìm øekl par nepìkných slov xd
btw for info oblíbené smajly 8),

,

,

, ~^~, ^^,~^°, xd
edit: ty ani nevíš jak moc jsme se zmìnil o tom nemáš ani zdaní
a celkem si mì šokoval že si myslíš že to co øíkam but nemyslim nebo to nejsou moje slova to píšu<øíkam>
kdyz jsi psal posty, kde kazde druhe slovo bylo curak, bylo to lepsi, jsem linej tyhle tvoje "mudrovsky kecy" cist.