d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > ÄŒeské a Slovenské > Vas Nazor Na Nabozenstvi ? > jen pro neplzeòáky (sou na to moc gozu)
Prev1789101113Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 0.00
Apr 9 2007 04:04pm
si proste PICA a vzdycky budes nikdo na ty tvoje kecy neni zvedavy a respektu nejake vesnice atd. teda prominte ze mluvim za vsechny ale koho to tu zajima ?
Member
Gold: 25,797.87
Apr 9 2007 04:09pm
Quote (sapier @ Mon, Apr 9 2007, 10:04pm)
si proste PICA a vzdycky budes nikdo na ty tvoje kecy neni zvedavy a respektu nejake vesnice atd. teda prominte ze mluvim za vsechny ale koho to tu zajima ?

jáké inteligentní stvoøení?
tøeba sem to sem to si myslíš jestli to vùbec jde ale ty seš zase nula,bejt tebou bych si tak hubu neotvíral nezapomeò že toto jsp acc není tvoje but rád že sem tì eštì nereportnul páè nejsem taková svinì jako ty takže nereaguj a šoupej nohama
edit dìkuj bohu žte sem to ještì neudìlal <jojo tady je zase to naboženství abych nevyboèoval z tématu jako ostatní spammeøi xd>

This post was edited by Lua on Apr 9 2007 04:17pm
Member
Apr 9 2007 04:17pm
sry dabl post

This post was edited by Lua on Apr 9 2007 04:38pm
Member
Gold: 1,116.00
Apr 9 2007 05:09pm
Quote (undead_lord @ Sun, 8 Apr 2007, 19:03)
Quote (FF-speed @ Sun, Apr 8 2007, 05:16pm)
já uznávám jen metalismus biggrin.gif

ja nechapu proc poslouchas metu.. porad je to bum bac bum bac a nikdo tam skoro nezpiva

prave naopak, v metalu se hodne zpiva, rozhodne vic nez v technu, drumech a takovych podivnostech...
jinak Speedy rekl jsi to krasne, plne s tebou souhlasim...

nabozenstvi = ok, fajn vec
cirkev/sekty = picoviny nejvetsiho kalibru

to bylo tak ve strucnosti smile.gif jinak ja osobne verim jenom v jedinou jistotu a tou je smrt, jiank zivot i to co prijde po nem je zajimava shoda nahod a biologickych pochodu, nic vic, nic min...

edit: tenhle topic jsem necetl, ale koukam ze se tady zase lidi hadaj smile.gif

This post was edited by MrReaper on Apr 9 2007 05:10pm
Member
Warn: 10%
Apr 10 2007 03:01am
Quote (MrReaper @ Mon, Apr 9 2007, 11:09pm)
Quote (undead_lord @ Sun, 8 Apr 2007, 19:03)
Quote (FF-speed @ Sun, Apr 8 2007, 05:16pm)
já uznávám jen metalismus biggrin.gif

ja nechapu proc poslouchas metu.. porad je to bum bac bum bac a nikdo tam skoro nezpiva

prave naopak, v metalu se hodne zpiva, rozhodne vic nez v technu, drumech a takovych podivnostech...
jinak Speedy rekl jsi to krasne, plne s tebou souhlasim...

nabozenstvi = ok, fajn vec
cirkev/sekty = picoviny nejvetsiho kalibru

to bylo tak ve strucnosti smile.gif jinak ja osobne verim jenom v jedinou jistotu a tou je smrt, jiank zivot i to co prijde po nem je zajimava shoda nahod a biologickych pochodu, nic vic, nic min...

edit: tenhle topic jsem necetl, ale koukam ze se tady zase lidi hadaj smile.gif

v hip hopu se zpiva nejvic wink.gif

Quote (Sentinel4 @ Mon, Apr 9 2007, 05:28pm)
Quote (Lua @ Mon, Apr 9 2007, 05:24pm)
Quote (pugacov @ Mon, Apr 9 2007, 05:11pm)
Quote (Lua @ Mon, Apr 9 2007, 04:53pm)
Quote (pugacov @ Mon, Apr 9 2007, 03:03pm)
zámìr nedodržovat vìci které si sám øekl
osobnì bych øekl že timpádem se ti nedá vùbec vìøit když nìco øekneš a pak to porušíš xd
podle mì tohle nemá s tímto topicem nic spoleèného což je ot nebo dobrý spamm
takže plz piš radši pms a já si je možná pøeètu

neni to tak davno co si hlasal ze jakmile dosahnes nakyho poctu postu tak uz to zabalis.

kolikrát ti to mam øíkat když neumíš èist tak je to tvùj problém mìl by ses nauèit používat oèi nebo mozek jedno z toho oèividnì nefunguje tak jak má
psal sem že 2k posts je jeden ze tøí cílù hele pokud umíš poèítat kolik cílù zbývá?ANO správnì zbývají dva

ano ... 3-1=2 , to je asi tak jedina vec ve ktery s tebou souhlasim. kdyz sem si precet tvy radostny vykriky, kdyz si dosel k vysledku, tak te tipuju na to, ze tenhle matematickej skvost byl asi tvuj vrchol.

zase sis nepøeèetl oèividnì vše. takže nemám chut si s tebou dále psát když neumíš poøádnì èíst
až se nauèíš èist budu brát zøetel na tvé posty

hi 100kilovej nacku

vidis vidis burtiku..biggrin.gif nejsem jediny kdo to o tobe vi biggrin.gif
Member
Gold: 303.60
Apr 10 2007 03:12am
Quote (fifky-OVA @ Tue, 10 Apr 2007, 10:01)

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA, smrt rovnejm kšiltùm.

Member
Warn: 10%
Apr 10 2007 03:41am
Quote (zerkii @ Tue, Apr 10 2007, 09:12am)
Quote (fifky-OVA @ Tue, 10 Apr 2007, 10:01)

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA, smrt rovnejm kšiltùm.

disco boy? smile.gif

a co se tu seres hned se smrti.. kazdemu se libi neco jineho.. tak to respektuj..

This post was edited by fifky-OVA on Apr 10 2007 03:42am
Member
Apr 10 2007 05:24am
nìjáké další inteligentní poznámky na mùj uèet xd?
mam pocit že mì nikdo z vás nevidìl a ani mì nezna a hlavnì a ted
tím dokazujete vaši nadprumìrnou inteligenci xd
už sem jednou psal že se nemáte plést do vìcí o kterých hovno víte biggrin.gif
komu není rady tomu není pomoci? ~^°

Quote (Lua @ Mon, Apr 9 2007, 09:25pm)
Quote (Sentinel4 @ Mon, Apr 9 2007, 09:06pm)
Quote (Lua @ Mon, Apr 9 2007, 08:33pm)
Quote (unknown_spirit @ Mon, Apr 9 2007, 08:24pm)
stale tu jsou posty, na ktere jsi se nevyjadril luo, a vcelku stoji o vyjadreni tvoje..
me nezajimaji nejaci ostatni hraci, pro me jsi dostal strach ty dochazeji ti slova, mimochodem doucovat se skolni predmety muzes i na jinym foru nez tomto takze laskave prestan psat bez hacku a carek, stejne tam mas hodne chyb, vynechavas nekde hacky a carky, takze svuj predmet administrativy zacni rozvijet nekde jinde. mimochodem takovy ty tvoje chytry reci beztak nevymejslis z tvy hlavy a nezapominas ted nejak na tvoje oblibeny smajly "8) ; 8D; atd... ?" ne ze by mi chybely..

okp ty z toho asi nikdy nevyrosteš co? ofc d s haèkem atd nepíšu zatim
a nemluvíš za všechny a asi patøíš k jednim co neumí èíst? dej mi jeden topic kde sem udìlal tenhle smajl 8D icon_pointl.gif- kromì tohohle topicu
dìlej já èekam
sory já že ty moje tzv: øeèi nevymejšlim já? okp poèkej až bude online hned tì o tom pøesvìdèí! Jméno nezveøejnim ted xd
alew vim že si o nìm øekl par nepìkných slov xd
btw for info oblíbené smajly 8),smile.gif, biggrin.gif,wink.gif, ~^~, ^^,~^°, xd

edit: ty ani nevíš jak moc jsme se zmìnil o tom nemáš ani zdaní
a celkem si mì šokoval že si myslíš že to co øíkam but nemyslim nebo to nejsou moje slova to píšu<øíkam>

kdyz jsi psal posty, kde kazde druhe slovo bylo curak, bylo to lepsi, jsem linej tyhle tvoje "mudrovsky kecy" cist.

tak na nì nereaguj to je tvùj probleém vetšinou chytøí lidé když o neèem ví houby tak do toho nos nestrakají v tvém pøípadì se nevyjadøují k neèemu co si ani nepøeèetli
takže tzn. když si nìco nepøeèteš = že nevíš o co go= tímpádem nemáš co se ktomu vyjadøovat z toho je zøejmé že kdyz nevíš tak mlè<nereaguj>
tohle ví každej rozumnej èlovìk
máš nìkolik možností i but neèíst tímpádem se nevyjadøovat
nebo èíst a pak máš možnost se vyjádøit
nebo se chovat ja uplnej idiot
choose plix

tohle sis zapomìl asi pøeèíst xd inteligente ^^

This post was edited by Lua on Apr 10 2007 05:28am
Member
Gold: 950.76
Apr 10 2007 05:51am
je to nieco co nemozno ani potvrdit ani vyvratit a preto o tom nediskutujem bez ohladu na sovj nazor, ktory vsak vlastne ani nemam
ale ze vas zaujimalo co si o tom myslim tak som sa vyjadril
Member
Apr 10 2007 07:24am
Quote (Lua @ Mon, Apr 9 2007, 10:09pm)
Quote (sapier @ Mon, Apr 9 2007, 10:04pm)

jáké inteligentní stvoøení?
tøeba sem to sem to si myslíš jestli to vùbec jde ale ty seš zase nula,bejt tebou bych si tak hubu neotvíral nezapomeò že toto jsp acc není tvoje but rád že sem tì eštì nereportnul páè nejsem taková svinì jako ty takže nereaguj a šoupej nohama
edit dìkuj bohu žte sem to ještì neudìlal <jojo tady je zase to naboženství abych nevyboèoval z tématu jako ostatní spammeøi xd>

ty chuju co mi tady budes vyhrozovat ne ???????? tak reportni ty buzerante tlusty uvidime co se bude dit gg debile
Go Back To České a Slovenské Topic List
Prev1789101113Next
Add Reply New Topic New Poll