d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > České a Slovenské > Nazi,nazi,antifaci? > Vas nazor
Prev1789
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 10,492.50
Jan 30 2007 11:56am
Lua ty jsi prilis zaujaty, Viky ti tady verejne nic nevycita, jen ty stale se ho snazis provokovat, at uz tam temi VyHolenymi, a tak dale a tak dale. Nevidel jsem zeby sam od sebe tady neco proti tobe vzponimal.
Samozrejme ze se snazi branit, nenecha si od tebe srat na hlavu.
EDIT: Nevim proc bych mu mel lezt do prdele, vubec s nim nehraju zadnou hru, v podstate ani se s nim nejak nebavim vyjma jsp.

This post was edited by Leri on Jan 30 2007 11:58am
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
Jan 30 2007 11:58am
ohanet se posty a fg je ta nejvetsi ubohost

staci se podivat na mikeuv postcount a hned je vsem jasny, pro priklad. Je tu o rok min nez ja a ma skoro 2 x vic postu , nenapadaji me slova v cestine tak aspon v AJ:

HOW PATHETIC NOLIFE CHILD ?

wink.gif
Member
Gold: 689.00
Jan 30 2007 12:03pm
Se to tu rozjelo, huh, nestiham to cist smile.gif Ja chcu taky do OV, podivat se za Vama, kdyz uz se tam budete slizat.Klidne prespim v aute smile.gif
Member
Gold: 2.36
Jan 30 2007 12:51pm
Quote (MrReaper @ Tue, Jan 30 2007, 05:37pm)
Quote (Lua @ Tue, 30 Jan 2007, 19:36)
Quote (Leri @ Tue, Jan 30 2007, 05:32pm)
Quote (Lua @ Tue, Jan 30 2007, 05:31pm)
dobre myslel sem vyhulenej a nachcanej ^ sam si rekl ze sem legenda tak to ted neobracej viky nehul tak moc plix ^^ uz nevis co delas

Lua uz je to ale dost trapne jak se do Vikyho navazis, uz mne zacinas srat.

haha si zacina treba te muzu srat za to nemuzu ze kdyz je vykalneje a vyhulenej a nevi co dela

rekl bych ze Viky vi co dela vic nez ty

true
Member
Gold: 25,797.87
Jan 30 2007 12:52pm
Quote (Leri @ Tue, Jan 30 2007, 05:56pm)
Lua ty jsi prilis zaujaty, Viky ti tady verejne nic nevycita, jen ty stale se ho snazis provokovat, at uz tam temi VyHolenymi, a tak dale a tak dale. Nevidel jsem zeby sam od sebe tady neco proti tobe vzponimal.
EDIT: Nevim proc bych mu mel lezt do prdele, vubec s nim nehraju zadnou hru, v podstate ani se s nim nejak nebavim vyjma jsp.

no ale me se to tak zda a to ze si zacinam ja muzu az najdu cas dat linky a pak bude jasny kdo si ted zacina btw vsechno to zacalo tim ze sem rekl vyhulenej a on si to prebral jak si to prebral ale 3/4 mu to zere proto si myslim ze kazdej druhej mu leze do prdele viz reapak
srat si ofc na nahlavu nenecham ted si furt zacina on ale proste me je jedno kdo se ho zastava ale podle me je nejak zaujaty
jo provokuju znavam vyholeny atd se mi divis? xD
Member
Gold: 2,626.52
Jan 30 2007 01:03pm
Quote (Lua @ Tue, 30 Jan 2007, 19:52)
no ale me se to tak zda a to ze si zacinam ja muzu az najdu cas dat linky a pak bude jasny kdo si ted zacina btw vsechno to zacalo tim ze  sem rekl vyhulenej a on si to prebral jak si to prebral ale 3/4 mu to zere proto  si myslim ze kazdej druhej mu leze do prdele viz reapak
srat si ofc na nahlavu nenecham ted si furt zacina on ale proste me je jedno kdo se ho zastava ale podle me je nejak zaujaty

nezaclo to tim, ze jsi rekl o nem ze je vyhulenej, takova narazka by mu totiz byla uplne ukradena, ale tim ze jsi rekl ze bob marley je vyhulenej, tim to zaclo, proti chlastu nevim co mas, ty jsi zakladal topicy, co delat abych se neozral atd... -.- takze stfu, k ? ;]
Member
Jan 30 2007 01:12pm
Quote (Lua @ Tue, Jan 30 2007, 06:52pm)
Quote (Leri @ Tue, Jan 30 2007, 05:56pm)

no ale me se to tak zda a to ze si zacinam ja muzu az najdu cas dat linky a pak bude jasny kdo si ted zacina btw vsechno to zacalo tim ze sem rekl vyhulenej a on si to prebral jak si to prebral ale 3/4 mu to zere proto si myslim ze kazdej druhej mu leze do prdele viz reapak

mno... ty vis co jsi rekl, ja to vim, banicek to vi a videlo to pul chatu. jinak s temi narazkamy, ze jsme furt vyhuleny je to trpane, jak sem rekl, hulim 1-2 do roka... takze jak rekl okp, stfu, k?
Member
Gold: 1,116.00
Jan 30 2007 03:49pm
Heeeej Viky pls pls pls rychle nastav prdel uz to nevydrzim a nekam tu hlavu proste narvat musim... Luaku ja uz fakt nevim co by ti clovek musel rict abys konecne pochopil co se ti tady vsichni snazime rict... takze na to seru a jdu si zahulit (strejda mi sehnal nejaky vzorek z Italie, tka doufam ze to bude stat za to)

jo a jeste neco: nechcete zalozit Ligu pro fanousky cernych vyhulenych sracu? Nejvic me na tom pritahuje to slovo CERNE ani nevim proc wink.gif
Member
Jan 30 2007 04:32pm
Quote (MrReaper @ Tue, Jan 30 2007, 09:49pm)
Heeeej Viky pls pls pls rychle nastav prdel uz to nevydrzim a nekam tu hlavu proste narvat musim... Luaku ja uz fakt nevim co by ti clovek musel rict abys konecne pochopil co se ti tady vsichni snazime rict... takze na to seru a jdu si zahulit (strejda mi sehnal nejaky vzorek z Italie, tka doufam ze to bude stat za to)

jo a jeste neco: nechcete zalozit Ligu pro fanousky cernych vyhulenych sracu? Nejvic me na tom pritahuje to slovo CERNE ani nevim proc wink.gif

lol, i am in
Member
Gold: 15.00
Warn: 10%
Jan 30 2007 10:14pm
Quote (unknown_spirit @ Tue, Jan 30 2007, 08:03pm)
Quote (Lua @ Tue, 30 Jan 2007, 19:52)
no ale me se to tak zda a to ze si zacinam ja muzu az najdu cas dat linky a pak bude jasny kdo si ted zacina btw vsechno to zacalo tim ze  sem rekl vyhulenej a on si to prebral jak si to prebral ale 3/4 mu to zere proto  si myslim ze kazdej druhej mu leze do prdele viz reapak

nezaclo to tim, ze jsi rekl o nem ze je vyhulenej, takova narazka by mu totiz byla uplne ukradena, ale tim ze jsi rekl ze bob marley je vyhulenej, tim to zaclo, proti chlastu nevim co mas, ty jsi zakladal topicy, co delat abych se neozral atd... -.- takze stfu, k ? ;]

dulezity fakt tam byl ze je cerny,vyhuleny a NIC NEDOKAZAL

Lua nenapadlo te, ze treba uz sme si o vas dvou udelali obrazek a chce se nam verit vikimu vic? Nemyslim si, ze on je clovek ktery by potreboval takto na verejnosti lhat.
Go Back To České a Slovenské Topic List
Prev1789
Add Reply New Topic New Poll