Quote (z3r0. @ Wed, Jan 3 2007, 05:31pm)
Quote (Lua @ Wed, Jan 3 2007, 06:16pm)
xD jo nepotvrdil ze sem to nerekl ale vy ste to ani nevyvratily ja se priznavam me to nedela problemy uznat chybu ale kdyz zadnou chybu sem neudelal krometoho ze vy co neumite cist kdyz clovek zada o slusnost tak je slusnost to udelat ale kdyz mate problemy z vychovanim tak to sory to neni muj problem ale jak je libo hadejte se
uprime me je jedno kdo vam to vsechno schramstne kdo vidi to co nekde neni atd
ja vim treba se to nescreenuje ale pak nemuze nikoho oibvinovat bez dukazu<treba banik myslis ze je dokaz sry to je zaujatost to se trosku nepocita> treba usoudu stim neobstojis xD ja se jenom tesim az se za me nekdo postavi nekdo rozumnej kdo umi myslet je me lito ze neuvazujete rozume a z rozvahou ale mozna z toho jednou vyrostete
treba stim pubertakem je taky celkem smesne ale myslet si to muzete ja vam nic vyvracet ja se nemusim hadat o vecech ktere sou zrejme
a celkem ted uz je mi jedno ze ste neslusni a nevyhovite memu pozadavku tak se hadejte dal ale bez dukazu hmmm je to kurva tezke
Neobstal si ani proti mne a ty chces "rozumneho"
nevim proc tuto vec porovnavas se soudem, tady nikdo neporusil nejaky zakon a nebude trestne stihan, takze todle a soud je docela rozdil, nezda se ti?
jedinne co si za celou dobu dokazal v te rade prispevku , ktere by zvladl napsat mimochodem i zak zakladni skoly napsat je akorat tak to, jez sem ti zde vycetl ja, takze nic noveho na obzoru.
To komu to mysli snadno pochopi nestranni lide, kteri si prectou tuhle diskusi, podle tebe pojmenovana "hadka" ta to nikoliv neni, jelikoz ja ti zde jen rikam fakta jake sou a ty to hned prevracis.
Ja jsem slusny, ale na lidi jez sou slusni ke mne.
obzvlast se mi libi ten posledni radek fakt vypecenej ale to si pletes topic to melo jit do vtipy jokes
jasny a ty vyvracis to co sem vyvratil ja xd ale muzes mi rict kdyz se to tyka me a vykiho co ses do toho sral lol muzu neco nestrkej nos tam kam nemas atd zero jestli ja nerikam nic rozumeneho tak ty uz vubec ne xd