d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > České a Slovenské >
Poll > Hrajete Neco Jinneho?
Prev1789101120Next
Add Reply New Topic New Poll
  Guests cannot view or vote in polls. Please register or login.
Member
Gold: 1,876.00
Nov 1 2006 12:05pm
Quote (Leri @ Wed, Nov 1 2006, 11:33pm)
Quote (thebiss @ Wed, Nov 1 2006, 05:21pm)
Quote (MrReaper @ Fri, Oct 13 2006, 05:37pm)
zacal jsem hrat Lineage 2 Chrionicle 4 na ceskem serveru Bad Drems (rate 1x), zatim jsem lvl 9 Dark Elf fighter... je to neo uplne jinho nz dia ale je to fun... hraje tu nekdo na stejnm serveru?

Dktech, nove prejmenovany na GamePark server, rate 2x
Denne tu uz byva pres 700lidi online a pocet porad stoupa
Server se rozbehl (po wipe) asi ve stejnou dobu jako BadDreams
Hawkeye - 69lvl, uz mam dva dny abstak, protoze me napadl nejaky vir (dl.exe ktery blokuje vse...nic nepomaha)

Tyjo Tebi ty jsi drak, 69 naklikat na 2x serveru za docela kratkou dobu smile.gif Lineage je fakt dobra hra, ale kdyz ji nemam s kym hrat, po urcite dobe mne silene prestane bavit sad.gif

nj, ja mam na tom serveru rodinu, kamarady... asi 6lidi, ktere znam z bezneho zivota, ale deli nas dalka, kterou odstranujeme prave ve hre

Member
Gold: 15.00
Warn: 10%
Nov 1 2006 12:06pm
Quote (Leri @ Wed, Nov 1 2006, 06:33pm)
zacal
jsem hrat Lineage 2 Chrionicle 4 na ceskem serveru Bad Drems (rate 1x),
zatim jsem lvl 9 Dark Elf fighter... je to neo uplne jinho nz dia ale
je to fun... hraje tu nekdo na stejnm serveru?

Hawkeye - 69lvl, uz mam dva dny abstak, protoze me napadl nejaky vir (dl.exe ktery blokuje vse...nic nepomaha)

Tyjo Tebi ty jsi drak, 69 naklikat na 2x serveru za docela kratkou dobu smile.gif Lineage je fakt dobra hra, ale kdyz ji nemam s kym hrat, po urcite dobe mne silene prestane bavit sad.gif

jo, chce to poradny klan a party xp + pvp a nejake to CSko jako lahudku:)
Member
Nov 1 2006 12:18pm
Quote (z3r0. @ Thu, Nov 2 2006, 12:06am)
Quote (Leri @ Wed, Nov 1 2006, 06:33pm)
zacal
jsem hrat Lineage 2 Chrionicle 4 na ceskem serveru Bad Drems (rate 1x),
zatim jsem lvl 9 Dark Elf fighter... je to neo uplne jinho nz dia ale
je to fun... hraje tu nekdo na stejnm serveru?

jo, chce to poradny klan a party xp + pvp a nejake to CSko jako lahudku:)

ano, znami je jedno pouto, druhe je dobra parta a vlasne klan jako takovy
Jsem ClanLeader jednoho z nej klanu, uz mam i svou ally, ale denne toho lituji. To mi nikdo neuveri, kolik takove rizeni klanu/ally bere energie, trpelivosti a pridava nervu, vrasek...
CS je v patove situaci. Jsou 3silne ally a 2 z nich (1 jsme my) nedovoli, aby hrad ziskal nekdo jiny, nez prave "oni". Takze se otviraji 2fronty, kdyz nekdo chce dobyt hrat smile.gif
Dale Clanwar, diplomacie, pvp, shaneni setu aj.
Jen co se lognu za PK char, tak si vylecim sve "mindraky" a pak budu muset zase do toho sveho "slusnackeho" diplomatickeho CL kresla a cekat na duchod, ktery je opravdu hodne daleko.
Takze hratelnost je dost nevycerpatelna za situace, ktera ve hre prave je.

Member
Gold: 10,492.50
Nov 1 2006 12:21pm
To prichazi bohuzel skoro v kazde hre, ze pak uz jen co se tam lognes, uz je ti horko z toho, co vsechno zase vsichni chteji smile.gif Docela mam strach se do toho poustet, protoze je to strasny zrout, na druhou stranu to vypada ze tam mate peknou particku.
Member
Nov 1 2006 12:30pm
Quote (Leri @ Thu, Nov 2 2006, 12:21am)
To prichazi bohuzel skoro v kazde hre, ze pak uz jen co se tam lognes, uz je ti horko z toho, co vsechno zase vsichni chteji smile.gif Docela mam strach se do toho poustet, protoze je to strasny zrout, na druhou stranu to vypada ze tam mate peknou particku.

Pote co jsem presel od PvP z D2 (duely,turnaje,liga), tak mi to uz zustalo. I v L2 patri nas klan pvp zamereny, coz se o vetsine klanu rict neda, vetsina jsou farmari, kteri naposledy trefili jineho hrace pri testu tlacitka "ctrl".
Zrout to je, ale to se da ocekavat od kazde dobre onlineovky ne? Jinak by ta hra za nic nestala smile.gif
Kdyz se dostanes na spravny server, do dobre party/klanu, tak je to uplne jiny svet. Svet, ktery je mnohem vice zalozen na kontaktu s druhymi hraci a jejich spolupraci.
Member
Gold: 10,492.50
Nov 1 2006 01:32pm
Quote (thebiss @ Wed, Nov 1 2006, 06:30pm)
Quote (Leri @ Thu, Nov 2 2006, 12:21am)

Pote co jsem presel od PvP z D2 (duely,turnaje,liga), tak mi to uz zustalo. I v L2 patri nas klan pvp zamereny, coz se o vetsine klanu rict neda, vetsina jsou farmari, kteri naposledy trefili jineho hrace pri testu tlacitka "ctrl".
Zrout to je, ale to se da ocekavat od kazde dobre onlineovky ne? Jinak by ta hra za nic nestala smile.gif
Kdyz se dostanes na spravny server, do dobre party/klanu, tak je to uplne jiny svet. Svet, ktery je mnohem vice zalozen na kontaktu s druhymi hraci a jejich spolupraci.

Urcite nezbyva nez souhlasit, asi zkusim nalakat / posbirat nekde plno pro mne znamych lidi, a nekam nabehneme, treba zrovna na vas server :-)
Jinak na tom zminovanem serveru hral pokud se nepletu i Zero ze?
Ale jak jsem rekl, ted mam strach docela to toho poradne jit, kdyz jsem pod docela velkym tlakem rodicu kteri plasi s tim, ze nic nedelam a to jsem "maturitni rocnik", coz urcite vetsina z vas taky zazila.
Member
Gold: 15.00
Warn: 10%
Nov 1 2006 02:18pm
Quote (thebiss @ Wed, Nov 1 2006, 07:18pm)
......

ano, znami je jedno pouto, druhe je dobra parta a vlasne klan jako takovy
Jsem
ClanLeader jednoho z nej klanu, uz mam i svou ally, ale denne toho
lituji. To mi nikdo neuveri, kolik takove rizeni klanu/ally bere
energie, trpelivosti a pridava nervu, vrasek...
CS je v patove
situaci. Jsou 3silne ally a 2 z nich (1 jsme my) nedovoli, aby hrad
ziskal nekdo jiny, nez prave "oni". Takze se otviraji 2fronty, kdyz
nekdo chce dobyt hrat smile.gif
Dale Clanwar, diplomacie, pvp, shaneni setu aj.
Jen
co se lognu za PK char, tak si vylecim sve "mindraky" a pak budu muset
zase do toho sveho "slusnackeho" diplomatickeho CL kresla a cekat na
duchod, ktery je opravdu hodne daleko.
Takze hratelnost je dost nevycerpatelna za situace, ktera ve hre prave je.

Tebiku nas, je videt, ze ti ty dva dny bez Lineage opravdu chybi laugh.gif

This post was edited by z3r0. on Nov 1 2006 02:19pm
Member
Gold: 402,367.00
Nov 1 2006 02:38pm
Jojo, bacha na ty hraTy smile.gif Btw opravdu nejde v Lineage invert mouse? :/
Member
Gold: 10,388.99
Nov 2 2006 12:26am
Zavislost je na picu ....
Member
Nov 2 2006 03:43am
Wormiky jsem odstranil, lineage zprovoznil a uz se tesim, az mi skonci prace vecer. Server gamepark, ano hral tam zero.

Zbavit se zavislosti na cemkoliv byva nekdy hodne obtizne a pokud se s ni rozhodneme zkoncovat, zjistujeme, ze nas zivot je daleko bohatsi, prostornejsi a o co vsechno nas zavislost okrada.
Na druhou stranu, kdyz zkoncujeme s jednou zavislosti, je vysoka pravdepodobnost, ze si vypestujeme dalsi a mnohem horsi nebo rovnou nekolik.
Go Back To České a Slovenské Topic List
Prev1789101120Next
Add Reply New Topic New Poll