d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > České a Slovenské > Rozluckove Tema
Prev1789101118Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 1,876.00
Oct 11 2006 09:31am
a jak rekl klasik, pravda je nekde uprostred smile.gif
Member
Gold: 402,367.00
Dec 5 2006 01:49pm
Pøišel mùj èas.

Moc jsem si užíval hraní D2, nekoneènýho mìnìní a tìch vìcí kolem, ale mam dva hodnì dùležitý dùvody proè s tím konèím. Jeden je souèasná situace na D2 a Jsp, druhý dùvod jsou kamarádi z RL co hrajou WoW, takže se po 11ti mìsících vracim na WoW! Možná mì ještì uvidíte jak se mihnu kolem, potøebuju ještì rozprodat pár crapù a možná i obdarovat pár noobu v public hrách na bn, ale jinak fg použiju na WoW gold nebo jako rezervu pro strýèka náhodu smile.gif Na jsp mì ale ještì urèitì uvidíte èas od èasu.

Chci všem moc podìkovat, nebudu tu jmenovat nikoho protože bych moc lidí zapomnìl a tak, ale vìøte že i když jsem vždycky stál hodnì stranou, tak že jsem byl poøád hodnì rád že jsem jeden z Èeský komunity a že mám okolo takhle prima lidi.

Pøeju hodnì úspìchù jak ve virtuálním tak i v tom skuteènym životì =)
Member
Gold: 10,388.99
Dec 5 2006 02:14pm
Quote (Herugurth @ Tue, Dec 5 2006, 07:49pm)
Pøišel mùj èas.

Moc jsem si užíval hraní D2, nekoneènýho mìnìní a tìch vìcí kolem, ale mam dva hodnì dùležitý dùvody proè s tím konèím. Jeden je souèasná situace na D2 a Jsp, druhý dùvod jsou kamarádi z RL co hrajou WoW, takže se po 11ti mìsících vracim na WoW! Možná mì ještì uvidíte jak se mihnu kolem, potøebuju ještì rozprodat pár crapù a možná  i obdarovat pár noobu v public hrách na bn, ale jinak fg použiju na WoW gold nebo jako rezervu pro strýèka náhodu smile.gif Na jsp mì ale ještì urèitì uvidíte èas od èasu.

Chci všem moc podìkovat, nebudu tu jmenovat nikoho protože bych moc lidí zapomnìl a tak, ale vìøte že i když jsem vždycky stál hodnì stranou, tak že jsem byl poøád hodnì rád že jsem jeden z Èeský komunity a že mám okolo takhle prima lidi.

ty si moula.. wink.gif jinak díky za všechny rady a za vouch .. a kdyby si se na starý kolena chtìl pøece jen usadit v Justice víš kde mì hledat wink.gif
Member
Gold: 40.40
Dec 5 2006 02:48pm
Quote (Herugurth @ Tue, 5 Dec 2006, 21:49)
Pøišel mùj èas.

Moc jsem si užíval hraní D2, nekoneènýho mìnìní a tìch vìcí kolem, ale mam dva hodnì dùležitý dùvody proè s tím konèím. Jeden je souèasná situace na D2 a Jsp, druhý dùvod jsou kamarádi z RL co hrajou WoW, takže se po 11ti mìsících vracim na WoW! Možná mì ještì uvidíte jak se mihnu kolem, potøebuju ještì rozprodat pár crapù a možná  i obdarovat pár noobu v public hrách na bn, ale jinak fg použiju na WoW gold nebo jako rezervu pro strýèka náhodu smile.gif Na jsp mì ale ještì urèitì uvidíte èas od èasu.

sad.gif no hej asi viacej ludi to uz prestava bavit sad.gif kolko to stoji ten WoW na mesiac ??? smile.gif
Member
Gold: 182.59
Dec 5 2006 03:23pm
neprestávajte hra» dia ! ,,,, ved zarobok mi tvori cca 4/5 meacneho prijmu tak gogo a pome hrat vsetci ! xa
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
Dec 5 2006 03:28pm
Quote (Herugurth @ Tue, Dec 5 2006, 08:49pm)
Pøi�el mùj èas.

Moc jsem si u�íval hraní D2, nekoneènýho mìnìní
a tìch vìcí kolem, ale mam dva hodnì dùle�itý dùvody proè s tím konèím.
Jeden je souèasná situace na D2 a Jsp, druhý dùvod jsou kamarádi z RL
co hrajou WoW, tak�e se po 11ti mìsících vracim na WoW! Mo�ná mì je�tì
uvidíte jak se mihnu kolem, potøebuju je�tì rozprodat pár crapù a mo�ná
i obdarovat pár noobu v public hrách na bn, ale jinak fg pou�iju na WoW
gold nebo jako rezervu pro strýèka náhodu:) Na jsp mì ale je�tì urèitì uvidíte èas od èasu.

Chci
v�em moc podìkovat, nebudu tu jmenovat nikoho proto�e bych moc lidí
zapomnìl a tak, ale vìøte �e i kdy� jsem v�dycky stál hodnì stranou,
tak �e jsem byl poøád hodnì rád �e jsem jeden z Èeský komunity a �e mám
okolo takhle prima lidi.

Pøeju hodnì úspìchù jak ve virtuálním tak i v tom skuteènym �ivotì =)

I kdyz sme se moc nepotkavali, hodne sem o tobe slysel. RESPECT smile.gif
Member
Dec 5 2006 04:05pm
jn heru best lvl servis wink.gif

gl a vra tse brzo prde wink.gif
Member
Dec 6 2006 07:32am
No tak jak sem rikal noobu pribyva a dobrych lidi ubyva...tady mame jeden krasny ukaz druheho zmineneho pripadu...
i kdyz jsme se moc nepotkavali..gl
Member
Gold: 25,797.87
Dec 6 2006 07:59am
Quote (Herugurth @ Tue, Dec 5 2006, 07:49pm)
Pøišel mùj èas.

Moc jsem si užíval hraní D2, nekoneènýho mìnìní a tìch vìcí kolem, ale mam dva hodnì dùležitý dùvody proè s tím konèím. Jeden je souèasná situace na D2 a Jsp, druhý dùvod jsou kamarádi z RL co hrajou WoW, takže se po 11ti mìsících vracim na WoW! Možná mì ještì uvidíte jak se mihnu kolem, potøebuju ještì rozprodat pár crapù a možná i obdarovat pár noobu v public hrách na bn, ale jinak fg použiju na WoW gold nebo jako rezervu pro strýèka náhodu smile.gif Na jsp mì ale ještì urèitì uvidíte èas od èasu.

cauik ale wow no nevim fuuuuj xD
Member
Gold: 1,116.00
Dec 6 2006 01:48pm
Quote (palec @ Wed, 6 Dec 2006, 15:32)
No tak jak sem rikal noobu pribyva a dobrych lidi ubyva...tady mame jeden krasny ukaz druheho zmineneho pripadu...
i kdyz jsme se moc nepotkavali..gl

ty mas co kecat kdyz jsi skoncil taky laugh.gif mno ja se radsi ani neozyvam, ja treba odesel neoficialne laugh.gif
edit: ale porad mam dva funkcni accounty, takze se muzu kdykoliv vratit wink.gif jinak do WoWka bych taky nesel a zjistuju ze nejsem typ zavislaku na MMORPG, Lineage sice porad hraju ale vydrzim bez neho i tri tejdny, aniz by me natahovalo si to zahrat

edit2: jedina hra ktera me drzi uz peknych par let a kterou si vzdycky rad zahraju (mimo Diabla, ktere porad jeste prilezitostne hraju) je Planescape: Torment... je to asi jedina hra ve ktere lze najit opravdu pouceni a moudrost (pokud to samozrejme jenom tak neproletite, ale vzijete se do toho, vsechno si pekne proctete apod.)

This post was edited by MrReaper on Dec 6 2006 01:53pm
Go Back To České a Slovenské Topic List
Prev1789101118Next
Add Reply New Topic New Poll