d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > České a Slovenské > -- Mam Tu Novorocni Darek Pro Luu -- > vice uvnitr
Prev1678910Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 2.36
Jan 3 2007 10:05am
Quote (Lua @ Wed, Jan 3 2007, 03:43pm)
zero ses natvrdelj nebo blbej nebo to jen hrajes? lol si ubohej
pokud mas problem stim se slusne chovat a pripadati ze slusne se chovat je to co nemas tak budiz
z takovym mozkem EQ IQ se nemuzu merit

rofl lua, podivej se, co sme napsali my a co jsi vytvoril ty... kazes to u chovani??

rekl jsi ze je to cernej srac
rekl jsi vsechny na vas mrdam
rekl jsi zero je imbecil

ja ani zero sme snad nic takoveho nerekli, takze tu nekaz o chovani, ok?

a o tom kdo ma vetsi IQ, o tom radsi nemluv...

Member
Gold: 25,797.87
Jan 3 2007 10:09am
dalsi inteligentni clovek cernej srac sem nerekl chci dukaz pokud zadnej nemas tak to sory ale nikdy u rozumnych lidi by si stim nepochodil a btw ty taky asi neumis cist
a ostatni ze je zero je blbej muzu za to ze mluvim pravdu?

This post was edited by Lua on Jan 3 2007 10:09am
Member
Gold: 155.00
Jan 3 2007 10:11am
nie je tento topic zrely na lock ? dancinglock.gif
Member
Jan 3 2007 10:12am
Quote (Dieoncommand @ Wed, Jan 3 2007, 04:11pm)
nie je tento topic zrely na lock ? dancinglock.gif

rozumna vec to se divim smile.gif
Member
Gold: 15.00
Warn: 10%
Jan 3 2007 10:20am
Quote (Lua @ Wed, Jan 3 2007, 05:09pm)
dalsi inteligentni clovek cernej srac sem nerekl chci dukaz pokud zadnej nemas tak to sory ale nikdy u rozumnych lidi by si stim nepochodil a btw ty taky asi neumis cist

lua zamysli se sam pro sebe, myslis si ze todhle sou veci, ktere se screenuji? aby si u toho nasledne mohl delat dobre, nebo proc? proc by to delal?

ostatne, cim vic sem pises, stale vic me utvrzujes , ze si clovek ktery to nema v hlave srovnane.

mozna jsem blbej, ale podle tech argumentu, ktere si sem prozatim hodil si to nijak nepotvrdil.
Member
Gold: 2.36
Jan 3 2007 10:56am
Quote (z3r0. @ Wed, Jan 3 2007, 04:20pm)
Quote (Lua @ Wed, Jan 3 2007, 05:09pm)

lua zamysli se sam pro sebe, myslis si ze todhle sou veci, ktere se screenuji? aby si u toho nasledne mohl delat dobre, nebo proc? proc by to delal?

ostatne, cim vic sem pises, stale vic me utvrzujes , ze si clovek ktery to nema v hlave srovnane.

mozna jsem blbej, ale podle tech argumentu, ktere si sem prozatim hodil si to nijak nepotvrdil.

jj, mas screen o tom, ze je zero blbej?

Member
Jan 3 2007 11:04am
Quote (Lua @ Wed, Jan 3 2007, 04:53pm)
edit ende
edit 2 neminim se vice k tve  osobe vyjadrovat to si myslys je tvoje vec ja vim svoje a tim koncim to ze si cholerik je tvoje vec

vis vubec co je to cholerik kdyz to pouzivas? :-)

zatim si zde nenapsal ani jednu rozumnou vetu...
Member
Jan 3 2007 11:16am
xD jo nepotvrdil ze sem to nerekl ale vy ste to ani nevyvratily ja se priznavam me to nedela problemy uznat chybu ale kdyz zadnou chybu sem neudelal krometoho ze vy co neumite cist kdyz clovek zada o slusnost tak je slusnost to udelat ale kdyz mate problemy z vychovanim tak to sory to neni muj problem ale jak je libo hadejte se
uprime me je jedno kdo vam to vsechno schramstne kdo vidi to co nekde neni atd
ja vim treba se to nescreenuje ale pak nemuze nikoho oibvinovat bez dukazu<treba banik myslis ze je dokaz sry to je zaujatost to se trosku nepocita> treba usoudu stim neobstojis xD ja se jenom tesim az se za me nekdo postavi nekdo rozumnej kdo umi myslet je me lito ze neuvazujete rozume a z rozvahou ale mozna z toho jednou vyrostete
treba stim pubertakem je taky celkem smesne ale myslet si to muzete ja vam nic vyvracet ja se nemusim hadat o vecech ktere sou zrejme
a celkem ted uz je mi jedno ze ste neslusni a nevyhovite memu pozadavku tak se hadejte dal ale bez dukazu hmmm je to kurva tezke
Member
Jan 3 2007 11:31am
Quote (Lua @ Wed, Jan 3 2007, 06:16pm)
xD jo nepotvrdil ze sem to nerekl ale vy ste to ani nevyvratily ja se priznavam me to nedela problemy uznat chybu ale kdyz zadnou chybu sem neudelal krometoho ze  vy co neumite cist kdyz clovek zada o slusnost tak je slusnost to udelat ale kdyz mate problemy z vychovanim tak to sory to neni muj problem ale jak je libo hadejte se
ja vim treba se to nescreenuje ale pak nemuze nikoho oibvinovat bez dukazu<treba banik myslis ze je dokaz sry to je zaujatost to se trosku nepocita> treba usoudu stim neobstojis xD ja se jenom tesim az se za me nekdo postavi  nekdo rozumnej kdo umi myslet je me lito ze neuvazujete rozume a z rozvahou ale mozna z toho jednou vyrostete
treba stim pubertakem je taky celkem smesne   ale myslet si to muzete ja vam nic vyvracet ja se nemusim hadat o vecech ktere sou zrejme
a celkem ted uz je mi jedno ze ste neslusni a nevyhovite memu pozadavku tak se hadejte dal ale bez dukazu hmmm je to kurva tezke

Neobstal si ani proti mne a ty chces "rozumneho"
nevim proc tuto vec porovnavas se soudem, tady nikdo neporusil nejaky zakon a nebude trestne stihan, takze todle a soud je docela rozdil, nezda se ti?
jedinne co si za celou dobu dokazal v te rade prispevku , ktere by zvladl napsat mimochodem i zak zakladni skoly napsat je akorat tak to, jez sem ti zde vycetl ja, takze nic noveho na obzoru.

To komu to mysli snadno pochopi nestranni lide, kteri si prectou tuhle diskusi, podle tebe pojmenovana "hadka" ta to nikoliv neni, jelikoz ja ti zde jen rikam fakta jake sou a ty to hned prevracis.

Ja jsem slusny, ale na lidi jez sou slusni ke mne.

This post was edited by z3r0. on Jan 3 2007 11:32am
Member
Jan 3 2007 11:36am
Quote (z3r0. @ Wed, Jan 3 2007, 05:31pm)
Quote (Lua @ Wed, Jan 3 2007, 06:16pm)
xD jo nepotvrdil ze sem to nerekl ale vy ste to ani nevyvratily ja se priznavam me to nedela problemy uznat chybu ale kdyz zadnou chybu sem neudelal krometoho ze  vy co neumite cist kdyz clovek zada o slusnost tak je slusnost to udelat ale kdyz mate problemy z vychovanim tak to sory to neni muj problem ale jak je libo hadejte se
ja vim treba se to nescreenuje ale pak nemuze nikoho oibvinovat bez dukazu<treba banik myslis ze je dokaz sry to je zaujatost to se trosku nepocita> treba usoudu stim neobstojis xD ja se jenom tesim az se za me nekdo postavi  nekdo rozumnej kdo umi myslet je me lito ze neuvazujete rozume a z rozvahou ale mozna z toho jednou vyrostete
treba stim pubertakem je taky celkem smesne  ale myslet si to muzete ja vam nic vyvracet ja se nemusim hadat o vecech ktere sou zrejme

Neobstal si ani proti mne a ty chces "rozumneho"
nevim proc tuto vec porovnavas se soudem, tady nikdo neporusil nejaky zakon a nebude trestne stihan, takze todle a soud je docela rozdil, nezda se ti?
jedinne co si za celou dobu dokazal v te rade prispevku , ktere by zvladl napsat mimochodem i zak zakladni skoly napsat je akorat tak to, jez sem ti zde vycetl ja, takze nic noveho na obzoru.

To komu to mysli snadno pochopi nestranni lide, kteri si prectou tuhle diskusi, podle tebe pojmenovana "hadka" ta to nikoliv neni, jelikoz ja ti zde jen rikam fakta jake sou a ty to hned prevracis.

Ja jsem slusny, ale na lidi jez sou slusni ke mne.
obzvlast se mi libi ten posledni radek fakt vypecenej ale to si pletes topic to melo jit do vtipy jokes
jasny a ty vyvracis to co sem vyvratil ja xd ale muzes mi rict kdyz se to tyka me a vykiho co ses do toho sral lol muzu neco nestrkej nos tam kam nemas atd zero jestli ja nerikam nic rozumeneho tak ty uz vubec ne xd ses k smichu mozna i k placi jasny soud to neni ale rikam takhle to posuzuji civilizovani lide

This post was edited by Lua on Jan 3 2007 11:39am
Go Back To České a Slovenské Topic List
Prev1678910Next
Add Reply New Topic New Poll