Quote (bizzare.cz @ Sat, Aug 26 2006, 03:07pm)
luo ja ze sebe mega skill nedelam nikde sem to nenapsal jestli jo ukaz mi to na ep zacinam ale rozdili jsou znatelne hned na prvni pohled a proto se mi zveda zaludek z nekoho kdo rika ze ma skill a zaroven pise jeden vetsi nesmysl nez druhej, zaroven sem nerikal ze ladder hraci nemaji skill ale ze vetsina PUB hracu ho nema
btw maty tady se resil pub barb a vzhledem k tomu ze grief ma ias 30-40 ias takze tech 34 je lehce dosazitelnych, de o to kdyby nekdo mel na vyber mezi 34/400 a 35/390 aby nevzal ten slabsi
Quote (bizzare.cz @ Sat, Aug 26 2006, 12:32am)
omfg zase se predvedl 60 vs 34
zase meles srance
one hand full ww speed ba -34 vic byt nemuze
full ww speed pro two hand sword -51
full ww speed pro jinou zbran two hand -59
takze se zamysli jesli vis nebo nevis, btw jak vis ze to umis kdyz si neokusil nic jineho nez pub?
litat s 10k dmg blizznou pripadne convi mercem s trochou soustredeni znamena public ownage protoze ani ta lame amazon 7fpa stojici u mesta z ktereho supuje jeji hammer a druid neni schopna se trefit
pote clovek zajde na 1v1 s ep ES soso a od amy dostane peknou nakladacku
takhle to je s vetsinou postav, moc se tesim az bude restart a trosku vam spadne hrebinek
btw k tomu pub barbovi co chces udelat
zamysli se jesli by nebyl lepsi ep, protoze hlavni kouzlo barbara je v tom vedet kdy udelat ww a jak dlouhe, ale tele prez nl na soupere a ww umi kazdy
Quote (bizzare.cz @ Fri, Aug 25 2006, 11:44pm)
kdyz jsme u te ww speed je 35 nebo 34 protoze ty vsude uvadis ze 35
a na ep maks a spol jsou nazoru ze 34
jen bych chtel okomentovat duo lua+undead_lord
podle vsech vasich postu je citim nesnesitelnou namyslenost, proste pub dueleri jak ma byt, v pubu kde oproti ligam je mizvivy skill muze vyhravat takrka kdokoliv a vy vyhravate tak si myslite ze jste naci velci kluci, kdyz se jeden z vas(undead_lord) rozhodl zkusit ep, tak rozesmal cele EP forum svymy posty a zvlaste legendarnim topicem : omfg its fucking impossible to play vs barb with blizz
pote v lize dostal nakladacku s blizznou od nekra

a vratil se do pubu a opet zde predvadi svou namyslenost, byt vama tak si zaduelim nekde kde to lide umi abyjste se dozvedeli jak na tom jste a kolik toho treba lua o barbovi vi

btw maty kdy byvas na bn , potrebuju par duelu vs orber nak se nechytam:)
ne!! vubec nemachrujes xD
Jestli jsi lepsi nez ja,tak je mi to u prdele.
A Luu nech na pokoi, jenom se mi snazil pomoct. Od tebe muzu ocekavat tak max "jen si to najdi lamo". I ty jsi byl lama tak prosim te se uz neprojevuj v mem topicu. Dik