d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > České a Slovenské > Muj Prvni Barbar, Pomozte Pls :) > odmena vas mine
Prev16789Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 25,797.87
Aug 26 2006 03:49am
viky: okomentuj klidne ale co se barba tyce postavenej byl dobre i hrat sem za nej hral slusne jen ten eq u me dela hodne wink.gif
ja nerikal ze ep je sux taky chci skusit btw ten muj baba byl ep krome nakej frw scs a torche a co bych este dodal jako povisovat ze nekdo zna ep a puby sux muzes znat cokoli ale na pubu dostanes nakladacku to sami jako treba ja na ep proto ho chci skusit bizzar by mel skusit tvts z pub pravidly a z dobrejma lidma laugh.gif
pugy: dik za zastani wink.gif ale je to tak
Bizzare kdo to vubec je dela ze sebe toho nej a pritom se neumi ani predstavit do topicu predstev se ja uz myslim ze je to celkem jasne videt o cem ten topic asi bude nebo myslis ze je to psano v jinem jazyce?
Member
Gold: 1,116.00
Aug 26 2006 05:58am
podle me se tu hadate uplne o hovne (jako priklad: ias 34-35)... pub a ep je neco uplne jineho, a oboji ma svoje vyhody a nevyhody a resit rozdily mezi nima je jako resit jestli je lepsi Ladder nebo nonLadder... jinak by bylo fajn kdybyste tu vsichni nemachrovali a nesnazili se vzajemne trumfnout a radsi poradili lordovi s tim barbem... to je tak vsechno, pokud mate ke me nejake pripominky, zkuste kouzelne tlacitko PM.

btw Luo OMFG = Offer My Forum Gold
a ne to co mas v signu ty
Member
Aug 26 2006 06:57am
ja sem se snazil pomoct btw ted sam potrebuju help stema ias z ba na smite
btw omfg je oh my forum gold a ne offer my forum gold wink.gif
Member
Gold: 175.00
Aug 26 2006 07:55am
ja sem se snazil pomoct btw ted sam potrebuju help stema ias z ba na smite

uz sem ti to psal asi pred 5 prispevkama, ale zkusim to znova
http://diablo2.ingame.de/tips/calcs/weaponspeed.php?lang=english
Member
Gold: 102.55
Aug 26 2006 09:07am
luo ja ze sebe mega skill nedelam nikde sem to nenapsal jestli jo ukaz mi to na ep zacinam ale rozdili jsou znatelne hned na prvni pohled a proto se mi zveda zaludek z nekoho kdo rika ze ma skill a zaroven pise jeden vetsi nesmysl nez druhej, zaroven sem nerikal ze ladder hraci nemaji skill ale ze vetsina PUB hracu ho nema
btw maty tady se resil pub barb a vzhledem k tomu ze grief ma ias 30-40 ias takze tech 34 je lehce dosazitelnych, de o to kdyby nekdo mel na vyber mezi 34/400 a 35/390 aby nevzal ten slabsi

This post was edited by bizzare.cz on Aug 26 2006 09:12am
Member
Gold: 156,467.88
Aug 26 2006 03:59pm
Quote (bizzare.cz @ Sat, Aug 26 2006, 03:07pm)
luo ja ze sebe mega skill nedelam nikde sem to nenapsal jestli jo ukaz mi to na ep zacinam ale rozdili jsou znatelne hned na prvni pohled a proto se mi zveda zaludek z nekoho kdo rika ze ma skill a zaroven pise jeden vetsi nesmysl nez druhej, zaroven sem nerikal ze ladder hraci nemaji skill ale ze vetsina PUB hracu ho nema
btw maty tady se resil pub barb a vzhledem k tomu ze grief ma ias 30-40 ias takze tech 34 je lehce dosazitelnych, de o to kdyby nekdo mel na vyber mezi 34/400 a 35/390 aby nevzal ten slabsi

Quote (bizzare.cz @ Sat, Aug 26 2006, 12:32am)
omfg zase se predvedl 60 vs 34
zase meles srance

one hand full ww speed ba -34 vic byt nemuze

full ww speed pro two hand sword -51

full ww speed pro jinou zbran two hand -59

takze se zamysli jesli vis nebo nevis, btw jak vis ze to umis kdyz si neokusil nic jineho nez pub?
litat s 10k dmg blizznou pripadne convi mercem s trochou soustredeni znamena public ownage protoze ani ta lame amazon 7fpa stojici u mesta z ktereho supuje jeji hammer a druid neni schopna se trefit

pote clovek zajde na 1v1 s ep ES soso a od amy dostane peknou nakladacku

takhle to je s vetsinou postav, moc se tesim az bude restart a trosku vam spadne hrebinek

btw k tomu pub barbovi co chces udelat
zamysli se jesli by nebyl lepsi ep, protoze hlavni kouzlo barbara je v tom vedet kdy udelat ww a jak dlouhe, ale tele prez nl na soupere a ww umi kazdy

Quote (bizzare.cz @ Fri, Aug 25 2006, 11:44pm)
kdyz jsme u te ww speed je 35 nebo 34 protoze ty vsude uvadis ze 35

a na ep maks a spol jsou nazoru ze 34 happy.gif

jen bych chtel okomentovat duo lua+undead_lord
podle vsech vasich postu je citim nesnesitelnou namyslenost, proste pub dueleri jak ma byt, v pubu kde oproti ligam je mizvivy skill muze vyhravat takrka kdokoliv a vy vyhravate tak si myslite ze jste naci velci kluci, kdyz se jeden z vas(undead_lord) rozhodl zkusit ep, tak rozesmal cele EP forum svymy posty a zvlaste legendarnim topicem : omfg its fucking impossible to play vs barb with blizz
pote v lize dostal nakladacku s blizznou od nekra tongue.gif a vratil se do pubu a opet zde predvadi svou namyslenost, byt vama tak si zaduelim nekde kde to lide umi abyjste se dozvedeli jak na tom jste a kolik toho treba lua o barbovi vi smile.gif

btw maty kdy byvas na bn , potrebuju par duelu vs orber nak se nechytam:)

ne!! vubec nemachrujes xD
Jestli jsi lepsi nez ja,tak je mi to u prdele.
A Luu nech na pokoi, jenom se mi snazil pomoct. Od tebe muzu ocekavat tak max "jen si to najdi lamo". I ty jsi byl lama tak prosim te se uz neprojevuj v mem topicu. Dik
Member
Gold: 28.50
Aug 26 2006 07:34pm
Ja vazne ty nova runova slova neznam. Takze se omlouvam. Presne je to podle MPQ kodu 34.123
Member
Gold: 102.55
Aug 27 2006 05:06am
taky tady prispivat uz nebudu, neptorebuju aby me pak nekdo stotoznoval s luamasterem a undead_kingem
Member
Aug 27 2006 06:18am
no to bych ti radil ja nerkl ze sem master tak delej dej quote kde to rikam bud ses tak retardovanej ze nevidis ¨norrmalni veci a pred ocima ti litaj bludy co?? jo este ty ty nejlepsi z celyho d2 jasnyho ty das kazdyho kdekoli a kdykoliv ty ses totiz buh
jo vem si priklad z matyho skilled ale radi
ale ne stylem jako ty si lama si mi uprdele ja sem ten nej nikdo name nema ses teda pekne namyslenej ti povim jestli si takhle ve skutecnem zivote coz asi budes tak prides domu a hned reknes ahoj mamo ty ses mi ale dneska lama hovno ti de co ?? pomoz si sama!asi moc kamosu taky nebude ale vis ty co ty ses mi uprdele najdou se tu vstricnejsi lidi nez o dost
este par dotazku ger??14years old? fat as pig?

This post was edited by Lua on Aug 27 2006 06:19am
Member
Gold: 156,467.88
Aug 27 2006 06:27am
Quote (bizzare.cz @ Sun, Aug 27 2006, 11:06am)
taky tady prispivat uz nebudu, neptorebuju aby me pak nekdo stotoznoval s luamasterem a undead_kingem

"ztotoznovat" a ne "stotoznovat" bonk.gif

luamater... to neberu

ale undead_king ..... dik smile.gif

jinak diky all, kt. mi radili. Uz muzete tenhle topic uzavrit, protoze se tu stejne vice hada nez pomaha

Go Back To České a Slovenské Topic List
Prev16789Next
Add Reply New Topic New Poll