Quote (Herugurth @ Wed, 1 Nov 2006, 16:04)
Luo nezlob se ale v tomhle ohledu neberu názory lidí co to vyzkoušely max na pubu kde nic nefunguje :> Zato Sob má pravdu, ta závislost na WoW se vypìstuje hned, i když je to spíš o osobnosti èlovìka a postoji ke hrám než o høe jako takové.
Mno mozna Heru, ale v tom pripade WoW zabira hodne velky okruh lidi... pritom me se to vubec nelibi (ANO hral jsem na ofiku, abych predesel tve otazce) je to takove strasne moc nevim jak to rict "kreslene" nebo "pohadkove"...
edit: Leraku jsi rychlejsi

mam stejny nazor
Viky: hmm nevim 5x bych jeste hral, ale jinak mi ten rate prijde moc... ale nevim... ja hral na high rate akorat Ragnarok...
btw mam problem a nechci to cpat do topicu zvlast... uiz paty den mi nejde Europe, ale jenom Europe, vsechny ostatni realmy jo. MH nepouzivam, prestal jsem asi mesic pred BB (Big Ban) a ted jsem tyden predtim nehral, kdyz jsem chtel tak mi to neslo, nevite co to muze byt? (kdyby to byl cdkey ban pujcil by mi nekdo key na ozkouseni? snad jsem pro vas dost trusted)
jo a Maciqu ten jool ti dam hned jak mi pujde jit na Europe
edit2: koukejte na muj nejdelsi topic v dejinach
http://forums.d2jsp.org/index.php?showtopic=4204314&st=60entry24165952entry24165952 mazuec co?

takove p***viny prodavat
This post was edited by MrReaper on Nov 1 2006 09:27am