Quote (Sobcz @ Wed, 7 Jan 2009, 12:30)
Aha promiň takže člověk co dodržuje předpisy je dement a kripl co jezdí zatáčky smykem je v pořádku. Dík, to sem nevěděl. Je vidět že v týdle zemi je fakt ke studu jezdit podle předpisů, lepší je bejt velkej kluk jako ty. Doufám že zabiješ jen sebe a nevemeš sebou i někoho jinýho. Na řidičáku mu ještě nezaschnul inkoust a už je to bůh silnic.
Nevim, proč tvrdíš, že lidi jezdící podle předpisů jsou dementi. A to, že ty řídit neumíš, neznamená, že ti, kteří umí, jsou kriplové. Závist je svině. Cvičení dělá mistra. Já taky neuměl, když jsem měl řidíčák týden. Ale časem se naučí jezdit i antitalenti, takže nemusíš být smutnej

A propos, já podle předpisů jezdim (teď mám na mysli dodržování max rychlosti). Boužel (pro tebe a tobě podobné) tam není, že se zatáčky musí jezdit "normálně" a nesmí smykem. Zato tam je, že nesmíš OMEZIT (omezovat) ostatní účastníky provozu (zákon č. 361/2000 sb). To, že jede někdo po vesnici 40 a míň, mě (a nejen mě) omezuje.
Quote (unknown_spirit @ Wed, 7 Jan 2009, 12:54)
co s tim ma spolecnyho znacka auta ?

))
Hodně věcí.
Například nízká spolehlivost, třeba ti selžou brzdy v nejnevhodnějším momentě, zadře se motor, praskne klíňák atp, nízká až nulová bezpečnost pro posádku uvnitř apod. Víš, poměrně velké procento je smrtelných nehod by nebylo smrtelných, kdyby lidi nejezdili ve dvacet let starých plechovkách, který nemají žádné prvky pasivní ochrany ani nic podobného. Když ukazují v novinách nebo ve zprávách smrtelné bouračky, kde se zabilo x lidi, tak si všimni, že tomu podnikateli v Audině se nestalo nic, zatímco ta čtyřčlená rodina ve favoritu je na sračku.