Quote (Jameess @ Mon, Oct 27 2008, 01:18pm)
Dam ti priklad a reknes mi jak bys to resil ty, treba dokazes ze ses jeden znormalni fizlu co znam, ale zatim si to nemyslim.
Mas rvacku, svedek vypovi ze byli 2 utocnici, zatknes 3 , dva se priznaj treti rika ze to nebyl, treti si okamzite zada kamerovy system po zatceni, vi ze tam kamery jsou dotal i jejich fotky. vypoved svedka je zmatecna udava blbe miry kdyz o napadenem rekne ze ma 170cm a napadeny ma 195cm. ale furt mas ty 2 priznany a 2 utocniky, jak bys to vyresil ty popotahoval bys toho tretiho co se nepriznal nebo bys to dal statnimu zastupci s tema 2 co se priznaly?
svedek vypovi,ze byli 2 utocnici a ja zatknu 3 ?

ten treti byl pritomnej na miste cinu ,kde ho videl svedek ,nebo tam byl az v dobe kdy prijelo CPOcko ? k vypovedi bych samosebou vzal i ty dva napadeny,k podani vysvetleni,identifikaci..pokud svedek nevi sli osoba meri 170 nebo 2 metry,muze se plest i v poctu utocniku,v tom pripade plati presumpce neviny.je tam kamerovej system?sli je ,podivam se na to,poznam kolik jich bylo,zpusob napadeni,popr. nutny obrany ze strany obrancu,zda nedoslo k excesu..
2 osoby,co se priznali,bych predal k dalsi fazi trestniho rizeni,pokud doslo u ublizeni na zdravi ci skode na majetku,naruseni vp bezpochyby.. ta treti osoba,zadrzel bych ji po dobu nezbytne nutnou k provereni vypovedi vsech zucastnenych,shlidnuti zaznamu pritomnych kamer,a zda osoby co se priznali tuto osobu znaji,jsou ochotni vypovidat vuci ni.taky by si poridil vypis z rejstriku trestu osob atp.zkratka dukladna lustrace osoby.pokud by se nic nenaslo,nepriznal by se,ani by proti nemu nikdo nevypovidal..pustil bych ho,sepsal uredak a cus...
This post was edited by trivis on Oct 27 2008 07:57am