lol
co to tady proboha melete za hovna?

jaky hackovani?

ty vase predstavy jsou fakt naprosto komicky, kdyby to bylo tak snadny, tak jsou tady vsichni v jednom kuse nahackovany a cely jsp se v mziku rozpadne
no ale fakt me to docela pobavilo

btw k puvodnimu postu:
ta ztrata je politovanihodna, ale zaroven dost zbytecna, mel jsem pocit, ze vsichni na cz jsp uz vedi, co je mike_ov za kkta a kolik lidi uz scammnul
vysvetlit to snad muze jenom to, ze si byl asi delsi dobu inactive
Kdyz uz jsem tady narazil na takovej topic, tak bych si rad taky trochu postezoval.

Pred nekolika mesici me Viki pozadal jestli bych mu pujcil 550 fg s tim, ze mi je vrati do stredy (tzn. asi na 4 dny) a vzhledem k tomu, ze byl v mejch ocich docela "trusted", tak jsem svolil i kdyz jsem predtim nikdy nepujcil nikomu koho neznam osobne. Ale vedel jsem, ze sob se s nim dost zna a ja jsem v tu chvili fg nepotreboval, takze jsem mu zkratka pujcil. No jak to dopadlo vam uz asi doslo. Do dnes mi nevratil nic i kdyz jsem mu ohledne toho psal X-krat na icq (odpovedel, vzdycky neco ve smyslu jako ze uz na tom pracuje). Ted ho uz na icq nevidim vubec (zrejme invisible). Abych pravdu rek, tak mi to trochu sere, nejde mi ani tak o tech par pixelu, ale spis o princip a predevsim me to utvrdilo v dojmu, ze uz cechum fakt nikdy nic nepujcim. Nikdy se neprestanu divit, proc je 90% Cechu na jsp takova banda socek...