d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > České a Slovenské > Mike_ov, The Scammer :(
Prev16789Next
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: 13.37
Apr 29 2008 12:39am
Quote (Lua @ Tue, Apr 29 2008, 12:02am)
jaktože mě eště někdo nehackl?  biggrin.gif ani na jsp acc ani na bn páč jediný co by dostal by byli moje buildy biggrin.gif

lol rofl.gif
Member
Gold: 3,500.00
Apr 29 2008 01:17am
Quote (Lua @ Tue, 29 Apr 2008, 00:02)
jaktože mě eště někdo nehackl? biggrin.gif ani na jsp acc ani na bn páč jediný co by dostal by byli moje buildy biggrin.gif

ja vas tu asi vsechny HACKNU!!!!!!!!!!

JO 6666 POSTS smile.gif
Member
Gold: 142,585.88
Apr 29 2008 01:48am
Quote (hero_cz @ Tue, 29 Apr 2008, 08:17)
ja vas tu asi vsechny HACKNU!!!!!!!!!!

JO 6666 POSTS smile.gif

to jsem mel pred rokem ...

a luo, tebe nikdo nechce okrast, protoze tvoje buildy stoji za hovno
Member
Gold: 717.50
Apr 29 2008 07:09am
Quote (undead_lord @ Tue, 29 Apr 2008, 09:48)
to jsem mel pred rokem ...

a luo, tebe nikdo nechce okrast, protoze tvoje buildy stoji za hovno

pwned
Member
Gold: 6.00
Apr 29 2008 07:22am
Quote (Karbec @ Tue, Apr 29 2008, 01:09pm)
pwned

lua je chuj biggrin.gif
u me by se ty zmrdi napapali smile.gif
Member
Gold: 399,657.00
Apr 29 2008 07:37am
K tomu hacknutí Mika ... on tim prakticky o nic nepřišel, to je na tom divný. Ani když mu údajně hackli jsp ani když přišel o bn acc. Neni ale pravda že o 15k scammnul a 10k vrátil.

Já osobně mam s hacknutim accountu taky zkušenosti:
Jednak na WoW kde jsem měl account spolu s ještě jednim dobrym kamarádem a on stáhnul určitej addon díky kterýmu přišlo o acc v Evropě asi 5000 lidí smile.gif Ale do měsíce byl zpátky a navíc tam bylo asi 4000 G smile.gif)
Co se týče D2, tak tady jsem jednou byl kompletně vykradenej na bn accountu mojí blbostí že jsem si stáhnul nějakou kravinu. Čimž jsem přišel v season 2 asi o 200 hrs, v tý době měli Češi max pár istek každej.
Mno a naposled mi někdo lognul jsp account a šel s tim na flashovej jsp chat kterej už koukám neni. Tam vyhrožoval Njaguarovi že hackne jsp jestli mi nepošle fg. Díky tomu jsem měl asi na den scammer tag dokud se to nevyřešilo, tehdy to bylo docela psycho. "Sun, 14 Aug 2005, 17:41 Extortionist; trying to get forum gold, threatening to hack the site." biggrin.gif
Member
Gold: 0.00
Apr 29 2008 07:52am
Quote (pugacov @ Mon, 28 Apr 2008, 21:00)
des ji hackovat?

!!! rolleyes.gif

Quote (DJVibrejtr @ Mon, 28 Apr 2008, 21:09)
jj myslim to celkem vazne, ja sem tady celou dobu mluvil o tom ze spousta lidi muze byt hackla aniz by na tom nesli realne nejakou vinu (resp mohli neco realnyho udelat tak aby tomu zabranili) a tys prisel a zacal narazet na to jak si vymyslim imaginarni kamose a tak...

a ted lol ze sem to vyvolal...

http://img294.imageshack.us/img294/1906/fuckupa6.gif

ale vsak k tomu ze si ti niekto moze neopravnene dostat do pc sme sa dostali uz davno, to naco som narazal boli reci typu
kdybys mel aspon tolik fg aby mi to stalo za to abych zapnul icq a zeptal se nekho aby ti ukazal jak moc je to slozity...

a
pokud te nekdo hacknout chce... mam kamarady kery by dali banku max za par hod (ofc by na ne prisli ale jde to) a jako z bylo dost lidi kery to dali i tak aby na ne nikdo neprisel

to je to jedine za co ta podpichujem, +moja ponuka stale plati :>
Member
Gold: 37,063.00
Apr 29 2008 08:40am
Quote (Herugurth @ Tue, 29 Apr 2008, 15:37)
K tomu hacknutí Mika ... on tim prakticky o nic nepřišel, to je na tom divný. Ani když mu údajně hackli jsp ani když přišel o bn acc. Neni ale pravda že o 15k scammnul a 10k vrátil.

Já osobně mam s hacknutim accountu taky zkušenosti:
Jednak na WoW kde jsem měl account spolu s ještě jednim dobrym kamarádem a on stáhnul určitej addon díky kterýmu přišlo o acc v Evropě asi 5000 lidí smile.gif Ale do měsíce byl zpátky a navíc tam bylo asi 4000 G smile.gif)
Co se týče D2, tak tady jsem jednou byl kompletně vykradenej na bn accountu mojí blbostí že jsem si stáhnul nějakou kravinu. Čimž jsem přišel v season 2 asi o 200 hrs, v tý době měli Češi max pár istek každej.
Mno a naposled mi někdo lognul jsp account a šel s tim na flashovej jsp chat kterej už koukám neni. Tam vyhrožoval Njaguarovi že hackne jsp jestli mi nepošle fg. Díky tomu jsem měl asi na den scammer tag dokud se to nevyřešilo, tehdy to bylo docela psycho. "Sun, 14 Aug 2005, 17:41 Extortionist; trying to get forum gold, threatening to hack the site." biggrin.gif

Ja bych byl opatrnej s tim ze o nic neprisel... reknu to takhle:

me mitchy pmoval kdyz ho z mikohyho acc scamnuli, ja sem s mikem v ty dobe kecal ve hre, a ja sem pak se sabinou domlouval aby ho do ty doby lockly

o neco pozdeji k tomu pribyl soundless a pak taky ten jeden cech, eye ma tusim tady acc

jak mitchyho tak soudlesse mike kontaktoval ve hre (protoze na forum proste nemohl), aba byli ochotni se s nim spojit, takze to asi 2 dny na to bylo ok

ten eye ale nebyl ochoten udelat nic, ani jit do hry ani s mikem mluvit nebo tak, takze i kdyz snaha byla prsote to neslo: takze celkem refundnutejch bylo asi 80-90% (jak rikam 10-13k z 15k)

k tem pujckam to je samozrejme problem... me mike taky dluzi 0,5k, ale nevidim duvod proc bych mel byt nastvanej na nej on to prsote nebyl smile.gif

a me keyloggly asi 3-4 dny po nem no ohmy.gif

€: jeste furt mam pamatku v podobe "security warnu" asi se sabina boji abych na to nezapomel moc brzy ^^

This post was edited by DJVibrejtr on Apr 29 2008 08:41am
Member
Gold: 24,424.00
Apr 29 2008 09:45am
lol rofl.gif rofl.gif

co to tady proboha melete za hovna? biggrin.gif jaky hackovani? biggrin.gif
ty vase predstavy jsou fakt naprosto komicky, kdyby to bylo tak snadny, tak jsou tady vsichni v jednom kuse nahackovany a cely jsp se v mziku rozpadne
no ale fakt me to docela pobavilo biggrin.gif

btw k puvodnimu postu:
ta ztrata je politovanihodna, ale zaroven dost zbytecna, mel jsem pocit, ze vsichni na cz jsp uz vedi, co je mike_ov za kkta a kolik lidi uz scammnul
vysvetlit to snad muze jenom to, ze si byl asi delsi dobu inactive

Kdyz uz jsem tady narazil na takovej topic, tak bych si rad taky trochu postezoval. smile.gif
Pred nekolika mesici me Viki pozadal jestli bych mu pujcil 550 fg s tim, ze mi je vrati do stredy (tzn. asi na 4 dny) a vzhledem k tomu, ze byl v mejch ocich docela "trusted", tak jsem svolil i kdyz jsem predtim nikdy nepujcil nikomu koho neznam osobne. Ale vedel jsem, ze sob se s nim dost zna a ja jsem v tu chvili fg nepotreboval, takze jsem mu zkratka pujcil. No jak to dopadlo vam uz asi doslo. Do dnes mi nevratil nic i kdyz jsem mu ohledne toho psal X-krat na icq (odpovedel, vzdycky neco ve smyslu jako ze uz na tom pracuje). Ted ho uz na icq nevidim vubec (zrejme invisible). Abych pravdu rek, tak mi to trochu sere, nejde mi ani tak o tech par pixelu, ale spis o princip a predevsim me to utvrdilo v dojmu, ze uz cechum fakt nikdy nic nepujcim. Nikdy se neprestanu divit, proc je 90% Cechu na jsp takova banda socek...
Member
Gold: 10,388.99
Apr 29 2008 12:21pm
Quote (Rapyjer @ Tue, Apr 29 2008, 04:45pm)
lol  rofl.gif  rofl.gif

co to tady proboha melete za hovna? biggrin.gif jaky hackovani? biggrin.gif
ty vase predstavy jsou fakt naprosto komicky, kdyby to bylo tak snadny, tak jsou tady vsichni v jednom kuse nahackovany a cely jsp se v mziku rozpadne
no ale fakt me to docela pobavilo biggrin.gif

btw k puvodnimu postu:
ta ztrata je politovanihodna, ale zaroven dost zbytecna, mel jsem pocit, ze vsichni na cz jsp uz vedi, co je mike_ov za kkta a kolik lidi uz scammnul
vysvetlit to snad muze jenom to, ze si byl asi delsi dobu inactive

Kdyz uz jsem tady narazil na takovej topic, tak bych si rad taky trochu postezoval. smile.gif
Pred nekolika mesici me Viki pozadal jestli bych mu pujcil 550 fg s tim, ze mi je vrati do stredy (tzn. asi na 4 dny) a vzhledem k tomu, ze byl v mejch ocich docela "trusted", tak jsem svolil i kdyz jsem predtim nikdy nepujcil nikomu koho neznam osobne. Ale vedel jsem, ze sob se s nim dost zna a ja jsem v tu chvili fg nepotreboval, takze jsem mu zkratka pujcil. No jak to dopadlo vam uz asi doslo. Do dnes mi nevratil nic i kdyz jsem mu ohledne toho psal X-krat na icq (odpovedel, vzdycky neco ve smyslu jako ze uz na tom pracuje). Ted ho uz na icq nevidim vubec (zrejme invisible). Abych pravdu rek, tak mi to trochu sere, nejde mi ani tak o tech par pixelu, ale spis o princip a predevsim me to utvrdilo v dojmu, ze uz cechum fakt nikdy nic nepujcim. Nikdy se neprestanu divit, proc je 90% Cechu na jsp takova banda socek...

nj nevim co se stalo s Viktorem ... to me trochu mrdá .. a jinak ta posledni veta to naprosto vystihuje rofl.gif
Go Back To České a Slovenské Topic List
Prev16789Next
Closed New Topic New Poll