d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > České a Slovenské > Sem Nasranej Jak Hovado
Prev167891011Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 10,388.99
Apr 2 2008 02:56pm
Quote (ghetofu @ Wed, Apr 2 2008, 09:53pm)
Ja nic neslibuji..Ale aspoň se snažím něco dělat. I kdybych si měl přivázat k tomu stromu bude mi to za to stát.
I kdyby mě měli umlátit místo nevyného zvířete bude mi to za to stát.

Ale to je určitě věc názoru a svobody slova.

a co si prosimtě udělal ? si zas jeden z těch alibistů... esli třídíš odpad.. tak to už dneska dělá každej. nechci se tu s tebou hadat.. pis si co chceš.. končim .. rušim .. nesleduju tě.... slyšim jak dejchá .. fůůůůů.. fůůůůůůůů... ježiš kdyť to slyšim jak dejchá !...
Member
Gold: 9.00
Apr 2 2008 03:06pm
Quote (Sobcz @ Wed, Apr 2 2008, 09:56pm)
a co si prosimtě udělal ? si zas jeden z těch alibistů... esli třídíš odpad.. tak to už dneska dělá každej. nechci se tu s tebou hadat.. pis si co chceš.. končim .. rušim .. nesleduju tě.... slyšim jak dejchá .. fůůůůů.. fůůůůůůůů... ježiš kdyť to slyšim jak dejchá !...

No jo všichni jsou špatní, jen sob je extra.
Nemusím ti říkat co jsem udělal, když ti to pujde jedním uchem tam a druhym ven.
Ja nemusím nic obhajobat, ja se nemusím chvástat, ja jsem ja a vždy budu, jen ty budeš pořád více, že? biggrin.gif
Member
Gold: 5.50
Apr 3 2008 03:20am
Vy jste lolci ... my tu řešíme zvířata a vy se tu hadáte...
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
Apr 3 2008 04:40am
Tyvole ja na to koukal a myslel zatmelo se mi pred ocima.nejdrive jsem myslel ze to byly to pochcani slovaci ,pac rikaly neco v radiu o te tyci atd. ale pak z toho vylezli cesi co to po nich okoukaly aby nebyly pozadu.takovy hovada jsem fakt nezral.Takova pekna holka tam s nima a aby tomu zabranila tak na ne cumi a chechta se tomu.Fakt potkat jednoho z nich tok ho poseru,rozslapu mu hlavu a zapalim ho tohle to nechapu dovolovat si na bezbrany domaci mazlicky.curaci zasrani a to rozslapnuti hlavy bylo moc.jeste by se dalo tolerovat ze by ji ozrali a pak by ji dali domu at se vyspi.treba z prdele i kdyz byto byla taky picovina jako svine ale nechat ji pokousat psem a este ji zkopat.Vzalo ne to jako svin pac mam taky cicu a uplne jsem byl naprasky.asi hodku jsem mel nerva a vykouril 5 cigaret
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
Apr 3 2008 04:45am
Quote (Sobcz @ Tue, 1 Apr 2008, 20:02)
rofl ty si idealista... mi neřikej že si vegan .. a esli jo .. ani nevíš na čem všem co používáš se podílej vykořisťovaný "zvířátka"
asi založim organizaci obhajující práva rostlin.

Jezisi ty mas dost.
Kolik ze ti je kide ?
btw tady je diskuze o jinejch vecech a nikoho nezajimaji tve fgs.

Member
Gold: 80.00
Warn: 10%
Apr 3 2008 06:24am
Quote (UBU @ Thu, 3 Apr 2008, 12:05)

mel dostat ty dva roky frajer...

This post was edited by Foxcompany on Apr 3 2008 06:25am
Member
Gold: 0.00
Warn: 10%
Apr 3 2008 06:39am
Quote (morfeus11 @ Wed, Apr 2 2008, 08:20pm)
Já sám vím jaké to je když stratís své oblíbené zvíře...
My sm měli kocoura kterého jme nasli poblíž silnice a já jsem bežel za mámou jestly bychom si ho mohly nechat a mama souhlasila.(A od té doby jsme mu řikaly Kocour)
Jak čas utíkal tak Kocour do rodiny patřil čim dál tim víc a já jsem ho bral jako kdyby to bylo moje dítě staral jsem se o nej ...
Znáte to jednoho dne¨kdy jsme Kocoura pustily ven  tak někam utíkal nevim kam, ale 3 dny se nám neukazal já měl strach jestly ho nekdo třeba nepřejel nebo něco takového..
Ale já jsem veřil, že se ještě vratí tak jsem každou chvíly volal jestly nepřijde zkoušel jsem to i o pulnoci a ž ten 3 den přisel domu kolem  desáte hodiny večer  hulkal a oko měl celé zahrvácene ( ale to se nám už stalo jednou a o oko naštěstí nepřisel jen nějakou domu to měl šedý a pak to bylo ok )Ale  teď to bylo mnohem horší.
Opečovaly jsme ho tak jak jsme uměly, ale na to oko už nikdy už nevidel.. sad.gif Ale už bylo vidět, že  dokáže žít když vidí jen na jedno oko.
O 2 mesíce později co to bylo už ok se to znovu z opáklo ale druhý den jsme našli jeho bezvládné tělo které leželo  na zemi  100 metrů nad nad našim barákem .
Pak jsme zjistily že ho nekdo otravil.. sad.gif já měl pocit že toho kdo mu to udělal , že ho zabiju, ale nevim mno furt na něho vzpomínám v dobrém pamatuju si jak vyrustal jak jsme si spolu hrávaly atd. sad.gif
A teď máme znovu kocoura kterej se jmenuje mykeš..Ale na toho prvního prostě nikdy nezapomenu..

Jak tak koukám nějak jsem se rozepsal..Tak radši jdu ..

čau all

Ps : sry za chybení  písmenka v textu nebo y/i  smile.gif

ty voe tj cestina..

Quote (Shif7y @ Thu, Apr 3 2008, 10:45am)
Jezisi ty mas dost.
Kolik ze ti je kide ?

nauc se edit demente
Member
Gold: 0.00
Apr 3 2008 12:04pm
Quote (Shif7y @ Thu, 3 Apr 2008, 11:45)
Jezisi ty mas dost.
Kolik ze ti je kide ?

prosim len sa neohanaj vekom biggrin.gif
Member
Gold: 25,797.87
Apr 4 2008 02:07pm
120h prospěšných prací vtip?
Go Back To České a Slovenské Topic List
Prev167891011Next
Add Reply New Topic New Poll