Já sám vím jaké to je když stratís své oblíbené zvíře...
My sm měli kocoura kterého jme nasli poblíž silnice a já jsem bežel za mámou jestly bychom si ho mohly nechat a mama souhlasila.(A od té doby jsme mu řikaly Kocour)
Jak čas utíkal tak Kocour do rodiny patřil čim dál tim víc a já jsem ho bral jako kdyby to bylo moje dítě staral jsem se o nej ...
Znáte to jednoho dne¨kdy jsme Kocoura pustily ven tak někam utíkal nevim kam, ale 3 dny se nám neukazal já měl strach jestly ho nekdo třeba nepřejel nebo něco takového..
Ale já jsem veřil, že se ještě vratí tak jsem každou chvíly volal jestly nepřijde zkoušel jsem to i o pulnoci a ž ten 3 den přisel domu kolem desáte hodiny večer hulkal a oko měl celé zahrvácene ( ale to se nám už stalo jednou a o oko naštěstí nepřisel jen nějakou domu to měl šedý a pak to bylo ok )Ale teď to bylo mnohem horší.
Opečovaly jsme ho tak jak jsme uměly, ale na to oko už nikdy už nevidel..

Ale už bylo vidět, že dokáže žít když vidí jen na jedno oko.
O 2 mesíce později co to bylo už ok se to znovu z opáklo ale druhý den jsme našli jeho bezvládné tělo které leželo na zemi 100 metrů nad nad našim barákem .
Pak jsme zjistily že ho nekdo otravil..

já měl pocit že toho kdo mu to udělal , že ho zabiju, ale nevim mno furt na něho vzpomínám v dobrém pamatuju si jak vyrustal jak jsme si spolu hrávaly atd.

A teď máme znovu kocoura kterej se jmenuje mykeš..Ale na toho prvního prostě nikdy nezapomenu..
Jak tak koukám nějak jsem se rozepsal..Tak radši jdu ..
čau all
Ps : sry za chybení písmenka v textu nebo y/i

ty voe tj cestina..
Jezisi ty mas dost.
Kolik ze ti je kide ?
btw tady je diskuze o jinejch vecech a nikoho nezajimaji tve fgs.