d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > České a Slovenské > Wad A Theory > Me Vykradli Cely Acc Bacha Na Ne !!!
Prev15678912Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
Feb 23 2010 03:21am
hahaha dobre no :D THEORY !§ dobre sracky tu meles vyborne !! tak lhat neumim ani ja pekny vykon ale za 1 . ja jsem byl okraden tebou nwm co by jsem ti mel vracet kdyz me vybrali cely acc bratr me pro tebe dal veci at ti to vratim ale muj pc se zkurvyl a zamnou pak prisel kamos ze jsi ty a wad me obrali tak nwm to by jsi jeste pome chtel :D
Member
Feb 23 2010 03:22am
a smazali chary to uz je moc :P a je tam zalozenej baba 1 lvl name : this is for you hm lol
Member
Feb 23 2010 04:57am
WADE tohle co jsi na psal dokazuje ze jsi me obral tvoje logicke mysleni stoji za hovno tebe poslat do iraku za 5 min jsi na sracky nekde rosekanej nohy ruce atd v pici !!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Když je to jen hra... Tak co řešíš ?

A když někdo příjde, že mě vad okradl ... To zní, jako by ti to řekl vševěd...

A nenuť mě to hrát dál, když už to nerhaju půl roku :D

*************Logika: Nehrál jsem to asi čtvrt roku...Řekl jsem si ... Okradu někoho a zas nebudu hrát a tak jsem to taky udělal ... To je výhodný zisk!************* dobre priznani . koho jsi asi obral !! me !!!

A ještě mi vysvětli: jak jsem tě okradl ?

Každý jí .. Každý je díte ?

I když mně rozbiješ hubu, nebudeš nikdy borec, když ti je snad 24 nebo kolik jsem to slyšel...

Můžeme to zkusit až mně bude 45 a tobě přes 50 ... To by bylo férovější :)
Member
Gold: 10.11
Feb 23 2010 06:16am
Quote (darkkain @ Feb 23 2010 10:57am)
WADE tohle co jsi na psal dokazuje ze jsi me obral  tvoje logicke mysleni stoji za hovno tebe poslat do iraku  za  5 min jsi na sracky nekde rosekanej nohy ruce atd v pici !!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

*************Logika: Nehrál jsem to asi čtvrt roku...Řekl jsem si ... Okradu někoho a zas nebudu hrát a tak jsem to taky udělal ... To je výhodný zisk!************* dobre priznani . koho jsi asi obral !! me !!!

I když mně rozbiješ hubu, nebudeš nikdy borec, když ti je snad 24 nebo kolik jsem to slyšel...

Za to tvoje závěry jsou jako by je vymýšlel Aristoteles skřížený s Einsteinem...

Hele v Iráku mam bratrance a ještě jsem od něj neslyšel, že by tam na ně lezli šílenci s granátama nebo s něčím takovým a to tam je už asi rok...
Member
Gold: 10,388.99
Feb 23 2010 08:07am
Quote (darkkain @ Feb 23 2010 11:57am)
WADE tohle co jsi na psal dokazuje ze jsi me obral  tvoje logicke mysleni stoji za hovno tebe poslat do iraku  za  5 min jsi na sracky nekde rosekanej nohy ruce atd v pici !!

Prosimtě pár otázek:
kolik ti je?
úroveň vzdělání?
vrstva gelu na hlavě, popř. holá hlava?
co ty víš o Iráku?
co víš o formální logice?
díky za odpovědi.
Member
Gold: 0.95
Feb 23 2010 10:49am
Quote (Sobcz @ Feb 23 2010 02:07pm)
Prosimtě pár otázek:
kolik ti je?
úroveň vzdělání?
vrstva gelu na hlavě, popř. holá hlava?
co ty víš o Iráku?
co víš o formální logice?
díky za odpovědi.

jednoduché je mu 16
v prváku na střední ... rodiče ho nemohly vystát tak ho poslali na intr ... vzdělání? základní
o Iráku ví že tam žijí íračané
Gel nepoužívá neví jak na to
Logika? coto je?
Member
Gold: 3,800.00
Feb 23 2010 10:49am
Quote (Zakalin @ 23 Feb 2010 17:49)
jednoduché je mu 16
v prváku na střední ... rodiče ho nemohly vystát tak ho poslali na intr ... vzdělání? základní
o Iráku ví že tam žijí íračané
Gel nepoužívá neví jak na to
Logika? coto je?

NWM

This post was edited by hero_cz on Feb 23 2010 10:50am
Member
Gold: 0.00
Feb 23 2010 10:56am
Quote (darkkain @ Feb 23 2010 10:57am)

Nipikuv multi?..
Member
Gold: 3,800.00
Feb 23 2010 11:28am
Quote (N3cum @ 23 Feb 2010 17:56)
Nipikuv multi?..

nn nipik nepsal tak spisovne :-D
Member
Gold: 0.00
Feb 23 2010 11:29am
Quote (hero_cz @ Feb 23 2010 05:28pm)
nn nipik nepsal tak spisovne :-D