d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > České a Slovenské > Jaka Situace Vas V Diablu Nejvice Nastvala? > Tak Se Pochlubte :)
Prev15678912Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 80.00
Warn: 10%
Nov 5 2008 05:17am
Quote (Boruvka_01 @ Tue, 4 Nov 2008, 20:14)
to znamena?  sleep.gif

znas princip toho?

je divny to ze rikas ze mas str na trikrat , jelikoz me se stala podobna vec a to ze jsem dueloval s jednim barbem, nastval jsem ho a on mi daval nk ,odpojil jsem se a pripojil a polovina veci fuc griffon , eni etc.
do dnes to nechapu .
asi pred tydnem jsem opet dueloval^ a sebral jsem telo bez stitu jelikoz jsem tesne pred smrti strilel z luku. Opojil jsem se a stit fuc , ale tohle chapu jelikoz jsem nemel str.

takze nevim jakej problem v tom vezi xD
Member
Gold: 13.37
Nov 5 2008 06:12am
Quote (Boruvka_01 @ Tue, 4 Nov 2008, 20:32)
ja se taky pridam.
pred 10ti minutama se mi stalo toto:
byla jsem ve hre s coudym a sla jsem si se smitem do tristu pro torch. (coudy tam ani nevlezl podotykam)
zabila jsem vsechny tri ale lordi me nejak dorazili takze jsem umrela
dala jsem brb a co se nestalo...
zmizel mi exile, grief a upper gore 200ed.
v inventari to nebylo, sily mam dost na to abych to pobrala trikrat, dalsi telo tam nebylo, na zemi v ut to nelezelo a coudy nekrade.

uz se tomu ani nedivim, protoze

pred tydnem jsem sla s charem dobreho kamarada a stalo se uplne to same, akorat to byl hammer a zustal mu jen spirit a eni. skoda za 1300fg minimalne protoze mel opravdu gozu amulet.

takze kdyz se to stalo poprve tak jsem myslela ze to trreba vypadlo a nekdo to vzal ale ted kdyz se mi to stalo v me vlastni hre tak uz se nedivim nicemu.

Kdo by mel jakykoliv napad cim by to mohlo byt pm me

sleep.gif

Jejda jejda, ani nemusím být policista, abych tento ne-až-tak-zapeklitý případ rozřešil.. Pokud by se to stalo jednou, tak je to jasný bug, ale když říkáš, že se stalo UPLNĚ TO SAMÉ i jinému charu, tak je řešení toto:
Oba chary byli paladinové. Všichni víme, že paladinové jsou zvyklí se opalovat více, než ostatní chary (čti jsou to černoši) no a ti lordi (kteří jsou mimo jiné skinheadi, ODSáci a jiné extremistické organizace) byli moc moc nasraní, žes je bila a protože věděli, že tobě stačí zmáčknout ESC a pak by ses vrátila a zničila je, tak krom tvé fyzické stránky rozbili i nějaké věci no! Neměla sis začínat, co víc ti k tomu mám říct...
Member
Gold: 2.40
Nov 5 2008 06:29am
stalo se mi totez, ale se zaka. kdyby se mi to stalo s mym exile tak ten PC rozkopu.
Member
Gold: 0.01
Nov 5 2008 06:34am
Quote (st3pix @ Wed, Nov 5 2008, 01:12pm)
Jejda jejda, ani nemusím být policista, abych tento ne-až-tak-zapeklitý případ rozřešil.. Pokud by se to stalo jednou, tak je to jasný bug, ale když říkáš, že se stalo UPLNĚ TO SAMÉ i jinému charu, tak je řešení toto:
Oba chary byli paladinové. Všichni víme, že paladinové jsou zvyklí se opalovat více, než ostatní chary (čti jsou to černoši) no a ti lordi (kteří jsou mimo jiné skinheadi, ODSáci a jiné extremistické organizace) byli moc moc nasraní, žes je bila a protože věděli, že tobě stačí zmáčknout ESC a pak by ses vrátila a zničila je, tak krom tvé fyzické stránky rozbili i nějaké věci no! Neměla sis začínat, co víc ti k tomu mám říct...

ROOOFLLL muhehe NICE tongue.gif biggrin.gif
Member
Gold: 10,388.99
Nov 5 2008 06:47am
Quote (st3pix @ Wed, Nov 5 2008, 01:12pm)

ODS se mi nejeví moc ultrapravicově wink.gif
Member
Gold: 0.00
Nov 5 2008 08:11am
kdyz jsem kvuli misclicku misto uzdraveni merce dostal novyho bez forti ap/andy/insight cv.. smile.gif
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
Nov 5 2008 08:34am
Quote (st3pix @ Wed, 5 Nov 2008, 14:12)

Nemam rad lidi co voli/ by volili CSSD
Member
Nov 5 2008 08:37am
palec->ja taky. nesnasim ČSSD. ODS sice nekomu pripada jako nejvetsi spiny, jenze uz radeji volit topolanka nez paroubka. paroubek je nejvetsi kokot ktery existuje.
Member
Gold: 1,116.00
Nov 5 2008 08:43am
Quote (oldaf @ Wed, 5 Nov 2008, 15:37)
palec->ja taky. nesnasim ČSSD. ODS sice nekomu pripada jako nejvetsi spiny, jenze uz radeji volit topolanka nez paroubka. paroubek je nejvetsi kokot ktery existuje.

a slusneji a trochu vic opodsatnit by to neslo?

jinak taky volim ODS, ale na miste predsedy bych mnohem radsi videl Tošenovského, protože to je člověk který pořád jenom neslibuje a navíc vím co umí (viz MS kraj, kde jsem ještě donedávna bydlel)
Member
Nov 5 2008 09:05am
ja se tu o tom nechci hadat takze radeji nic psat nebudu. mam svuj nazor smile.gif
Go Back To České a Slovenské Topic List
Prev15678912Next
Add Reply New Topic New Poll