Quote (Boruvka_01 @ Tue, 4 Nov 2008, 20:32)
ja se taky pridam.
pred 10ti minutama se mi stalo toto:
byla jsem ve hre s coudym a sla jsem si se smitem do tristu pro torch. (coudy tam ani nevlezl podotykam)
zabila jsem vsechny tri ale lordi me nejak dorazili takze jsem umrela
dala jsem brb a co se nestalo...
zmizel mi exile, grief a upper gore 200ed.
v inventari to nebylo, sily mam dost na to abych to pobrala trikrat, dalsi telo tam nebylo, na zemi v ut to nelezelo a coudy nekrade.
uz se tomu ani nedivim, protoze
pred tydnem jsem sla s charem dobreho kamarada a stalo se uplne to same, akorat to byl hammer a zustal mu jen spirit a eni. skoda za 1300fg minimalne protoze mel opravdu gozu amulet.
takze kdyz se to stalo poprve tak jsem myslela ze to trreba vypadlo a nekdo to vzal ale ted kdyz se mi to stalo v me vlastni hre tak uz se nedivim nicemu.
Kdo by mel jakykoliv napad cim by to mohlo byt pm me

Jejda jejda, ani nemusím být policista, abych tento ne-až-tak-zapeklitý případ rozřešil.. Pokud by se to stalo jednou, tak je to jasný bug, ale když říkáš, že se stalo UPLNĚ TO SAMÉ i jinému charu, tak je řešení toto:
Oba chary byli paladinové. Všichni víme, že paladinové jsou zvyklí se opalovat více, než ostatní chary (čti jsou to černoši) no a ti lordi (kteří jsou mimo jiné skinheadi, ODSáci a jiné extremistické organizace) byli moc moc nasraní, žes je bila a protože věděli, že tobě stačí zmáčknout ESC a pak by ses vrátila a zničila je, tak krom tvé fyzické stránky rozbili i nějaké věci no! Neměla sis začínat, co víc ti k tomu mám říct...