Quote (xLYNXx @ Sun, Oct 26 2008, 02:56pm)
No, abych rekl i svuj naroz. Nechtelo se mi cist vsechny hemty co tu kdo mel, tak jsem necetl vse, ale s Jamessem kapku souhlasim. Cikani nam nadavat muzou, mi jim ne, abysme nebyli narceni z rasismu, cikani si muzou delat co chteji, jakmile jim nekdo odporuje, je narcen z rasismu a takhle bysme mohli pokracovat do nekonecna... Jak bylo zmineno v tom videu, tak tenhle stat ma ministerstvo pro lidska prava mensiny, ale na nas se vyserou. Je to uplne normalni obranny system = kdyz na nas nekdo sere, zjednej si napravu sam. I s Cunkem bych souhlasil, kdyz uz by v tomhle state neslo vsechny cikany a nepohodlny obcany vyhostit ze zeme, tak bych je rozdelil do tech nekolika skupin a podle toho se k nim i choval. Nerikam, ze vsichni cigosi jsou spatni, ale bohuzel tech nekolik malo jedincu se s tema spatnejma hold sveze.
Nejsem nacek a jsem proti nacismu, ale kdyz jsou to jedini lide, co jsou schopny hajit prava obcanu, co sem patrej, respektive lidi co se v tomhle state chovaj slusne, tak bych se k nim v tomto pripade i pridal.
Na ty demosce v janove na namesti byli i mistni obcane, ktery rozhodne nejsou NS sli akorat podporit akci proti Cikanskymu teroru co tam je. peknej nazor Respekt ale bacha stejne tu budes oznacen za nekoho kdo je netolerantni atd...
Quote (trivis @ Sun, Oct 26 2008, 03:37pm)
dnes mam nocni ( 20:00 - 8:00 )a je dost mozny ze tam budu na mistnim oddeleni na dotacich.Vrsovice spadaj pod nas.tak jen staci tam v tom parku delat bordel a my tam prijedem neboj

staci treba pred tou skolou jak tam je...
Ha vcera se mi dokazala jedna nadherna vec

jak mile kriminalka je bez tezkoodencu tak se chova lidsky... ( zadrzeli kamose s pomoci tezkoodencu kdyz ho vedli do auta uz bez tezkoodencu tak sme tam nabehli v 7 lidech , a razem mel kamarad pouta dole a sel snama

) hihi po dlouhy dobe sme se zas vyradily jak na stadionu tak pak s tezkoodencema prednim

jen skoda ze jihlavaci byli poserove a nesli nam vstric.
Trivisi ja sem myslel ze budes venku , sli tam 2 pochuzkari tak sem nane rval trivisi

ale neotocili ste tak smula no