d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > České a Slovenské > Gz Speed > Trade Moderator
Prev15678Next
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: 2,626.52
Jul 5 2008 09:42am
Quote (Nipik @ Sat, 5 Jul 2008, 16:40)
Topicem o me v ekterym ze me dela krypla

nedela, bud si davas kazdej den dvojtou davku nebo nevim

Member
Gold: 717.50
Jul 5 2008 09:43am
Quote (Nipik @ Sat, 5 Jul 2008, 17:40)
ja sem dement s tebou sem vychazel v poho tady do ted si ted zacal taky psat blbosti (Debil pico etc) ja se navazim do egyho tak nevim vo co ti de zacalo to tim jeho priblblim Topicem o me v ekterym ze me dela krypla sem se ohradil (nebudu poslouchat decka) a potom ses do me zacal navazet ty, nevim proc ja sem na tebe nikdy nerek ani slovicko nebo snad jo?

LOLD
tak se koukni co tady pises za hovna tyvole, hod se do klidu je to jen JSP
a jak jsi na chatu vypravel ze chces bejt trusted atd... myslel jsem ze si delas prdel T_T a pak tu postnes ze je nakej rand banned..
Banned
Gold: 0.26
Warn: 90%
Jul 5 2008 09:45am
Quote (Karbec @ Sat, 5 Jul 2008, 17:43)
LOLD
tak se koukni co tady pises za hovna tyvole, hod se do klidu je to jen JSP
a jak jsi na chatu vypravel ze chces bejt trusted atd... myslel jsem ze si delas prdel T_T a pak tu postnes ze je nakej rand banned..

mi napis co tu pisu je to jenom jsp no a to neznamena ze tu bude psat blbosti ne? a s tim tt sem si teda fakt prdel nedelal a to ze sem post banned topic , No a co?! sou tu i hloupejsi topici tak by ste s emeli uklidnit hosani jo mozna to byl topic na picu ale co? no a co tu pise Wourly O hlenech HMM to je teda super na toho nikdo nepicuje tak klidek klidek
E: for unknow: dela a hotovo
E: jakej flame a personal attack jezis co si to tady vymejsis , a navic ja se jenom branim jak vy na me tak ja na vas.. na to nezapominej
E:karb: jak to mam vedet jestli ho flamujes ja d2 nehraju... ale proste od nej me nasere i to ze mi rekne cau takze je mi to FUK a ted du pryc trosicku si to v ty hlave srovnejte kdo si zacina , a podivej se na ruzny "chytry topicky" kteary tu sou a kdo si zacal jestli EGY nebo ja.

This post was edited by Nipik on Jul 5 2008 09:49am
Member
Gold: 6,531.15
Jul 5 2008 09:46am
Quote (unknown_spirit @ Sat, 5 Jul 2008, 17:42)
nedela, bud si davas kazdej den dvojtou davku nebo nevim

Nedelal ofc a ani nemusim Nipik se o to postaral sam ... navic to co nipiku predvadis je fakt na povazenou a za ten flame na me a personal attacks bych ti dal warn.

This post was edited by EGY on Jul 5 2008 09:46am
Member
Quote (Nipik @ Sat, 5 Jul 2008, 17:45)
mi napis co tu pisu je to jenom jsp no a to neznamena ze tu bude psat blbosti ne? a s tim tt sem si teda fakt prdel nedelal a to ze sem post banned topic , No a co?! sou tu i hloupejsi topici tak by ste s emeli uklidnit hosani jo mozna to byl topic na picu ale co? no a co tu pise Wourly O hlenech HMM to je teda super na toho nikdo nepicuje tak klidek klidek

myslis ze ho prave na chatu neflamuju?
Member
Gold: 202.00
Quote (Nipik @ Sat, Jul 5 2008, 03:45pm)

wourla nikdo nepicuje moc protoze mu hned davaj warny
Member
Jul 5 2008 09:47am
Quote (vanys @ Sat, 5 Jul 2008, 17:46)
wourla nikdo nepicuje moc protoze mu hned davaj warny

OWNED OWNED TOHLE... LOL
asi tvuj nejlepsi post za celej tvuj pobyt na jsp biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gifD biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Member
Gold: 6,531.15
Jul 5 2008 09:56am
E: jakej flame a personal attack jezis co si to tady vymejsis , a navic ja se jenom branim jak vy na me tak ja na vas.. na to nezapominej
E:karb: jak to mam vedet jestli ho flamujes ja d2 nehraju... ale proste od nej me nasere i to ze mi rekne cau takze je mi to FUK a ted du pryc trosicku si to v ty hlave srovnejte kdo si zacina , a podivej se na ruzny "chytry topicky" kteary tu sou a kdo si zacal jestli EGY nebo ja.

Quote (Nipik @ Thu, 3 Jul 2008, 22:46)
Hmm koukam ze egy je peknej zmrd a flamer a kazdej kdo hlasoval pro je curak,je to sice stary topic ale precist sem si ho stacil az ted.
E:for hero: to ho neomlouva timto se u me zprotivil a je to nula to je o 1 duvod vic pro deti nemaj uzivat alkohol, a budu ho flamovat v kazdym jeho topicu on si to zacal tak si to taky sezere
E: for karbec: tak to budes milionar
E: for egy: a pokud si myslis ze sem ten acc udelal ja tak mi bez 3* vykourit prdel
Member
Gold: 0.01
Jul 5 2008 10:02am
GZ speede kuss.gif

jo a do toho hlasovaciho topicu o Nipikovi, jsem ten druhy hlas dala ja, ne nipik.... Nechci se vám do toho michat, ale uz byste ho mohli nechat byt... Sice nechapu o co tady jde, ale posledni dobou se tady jen kazdej do kazdyho navazi.... huh.gif zacina to byt porad dokola v kazdem topicu ty sami lidi a porad a porad dokolecka dokola... bavi vas to jeste? sad.gif
Member
Jul 5 2008 10:02am

TAK jak muzes napsat ze nikdo nepicuje kdyz: nemas dia a nevis co mu kdo rika na chatu..
a ldyz uz ma 20% warn?
Go Back To České a Slovenské Topic List
Prev15678Next
Closed New Topic New Poll