Potvrzuju všechno co zde bylo řečeno o tom že maturita je fraška... Vezmu to rychle a jednoduše...
8:30 - IVT - Přepínače, procedury, funkce - 15minutový monolog o výhodách deklarací procedur v Pascalu a funkcí v C, který jsem završil tím, že jsem se ani nedostal k ukázkám programů a učitelku jsem tím de facto nasral - za 1
9:30 - ENG - Czech Republic - reálie, trošku jsem si poplaval, ale nahradil jsem to perfektním projevem a bezchybnou gramatikou, neznámý text jsem dostal o nespavosti (moje oblíbené téma, takže luxus) - za 1
10:30 - MAT - Trigonometrie - tady šlo čistě o to vědět co je trojúhelník a umět číst (tabulky), dostal jsem 3 příklady, otázku jaký je rozdíl v sinové a cosinové větě pokud jde o tupý úhel a na závěr teoretickou otázku z analytické geometrie jak se počítá obsah trojúhelníku pomocí vektorů... Vše jsem věděl, za 1
11:30 - CZE - Husitská Literatura - posilněn asi 7 panáky mého oblíbeného Beefeateru jsem tam naběhl, vytáhl jsem si jednu z 10 otázek co jsem uměl, odkecal to od A do Z až na Budišínský rukopis a můj drahý třídní který mě nemá rád mi dal stejně za 2 a bylo to, odcházel jsem rád, že to mám za sebou a ještě radši že jsem vytáhl něco co jsem uměl... Teď jsem přijel domů a střízlivým před další cestou do hospody

edit: pro ty koho to zajímá jsem se učil celkově asi 30 hodin, z toho asi 13 hodin češtinu...
jako docela isi jsi to mel... to bych dal skoro i ted bez pripravy mozna ne za 1 ale nejak jo