d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > České a Slovenské > Chcu Si Koupit Psa > chcu rady jakeho
Prev15678Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
Aug 26 2007 04:32pm
dieon command : vypada to na ridgebacka , je ?

jinak německý teriér aka jagterier (nevím jak se to přesně píše) rulezz nejvíc , lovecký pes

jinak bych si vzal dobrmana smile.gif

jinak máme doma tak akorát 2 kočky biggrin.gif

This post was edited by Killer111 on Aug 26 2007 04:34pm
Member
Gold: 5,871.00
Aug 26 2007 05:07pm
nice foto killer smile.gif

my mame taky jednu, poloangorskou, jmenuje se Josh (to je jeste z dob kdy jsem hulil.))
(btw este sme meli jednu- Vincent, ten ripl ve sklepe. asi nedal diabla smile.gif )

This post was edited by Josefista on Aug 26 2007 05:08pm
Member
Aug 26 2007 05:27pm
Quote (Josefista @ Mon, Aug 27 2007, 12:07am)
nice foto killer smile.gif

my mame taky jednu, poloangorskou, jmenuje se Josh (to je jeste z dob kdy jsem hulil.))
(btw este sme meli jednu- Vincent, ten ripl ve sklepe. asi nedal diabla smile.gif )

hehe dík smile.gif

ten černobílý - Kim , to je nějaká směska , můj miláček
ten šedý - Oskar , to je britská modrá kočka, pěknej zmrd
Member
Gold: 155.00
Aug 26 2007 11:24pm
Quote (Runn3r @ Sat, 25 Aug 2007, 21:17)
Quote (Dieoncommand @ Sat, Aug 25 2007, 11:00am)
Quote (otko @ Sat, Aug 25 2007, 11:50am)
Quote (Dieoncommand @ Sat, 25 Aug 2007, 11:46)

Na, nazer sa .. za ten mierne natvrdly vyraz mozu tequillove pifka tongue.gif bolo mi mooc veselo

chudak pes

ten o nicom nevedel a navyse je to ticha voda happy.gif

ctj za rasa ?tongue.gif

to ti bolo asi dost zle, podla vyrazu... wacko.gif

Runn3r -- > novy tyzden nova guilda? biggrin.gif
Member
Gold: 155.00
Aug 27 2007 06:05am
Quote (Killer111 @ Sun, Aug 26 2007, 11:32pm)

jinak  německý teriér aka jagterier (nevím jak se to přesně píše) rulezz nejvíc , lovecký pes

jop, je to ridgeback a strasne vychcany
Member
Gold: 13.37
Aug 28 2007 11:28am
Dobrý den,
takže matka pochází ze špičkového českého chovu. Její povaha je typická pro toto plemeno. Její chování k lidem je přátelské, v životě na nikoho nezaútočila ani neprojevila jedinou známku agrese vůči lidem, je nutná jistá obezřetnost se psy, ale tu mám poslušností také utlumenu. Chodím s ní na cvičák, je připravena na Zkoušky ZM. Atilla je odvolatelná z každé situace a to i z případného konfliktu se psy. Je to samozřejmě typický pitbull, takže někdy bývá hodně tvrdohlavá a zkouší si prosadit svou.
Ohledně štěňat, během těchto dnů budou teprve otvírat oči a měli by začít slyšet. Nemohu zatím objektivně posoudit povahu. Nicméně tato černá fena patří mezi nejprůbojnější a proto taky k "nejvypasenějším", společně se svým bratrem. Narodila se jako druhá v pořadí. Toto jsou informace, které mohu v tuto chvíli říct o štěněti. Tak abych si nevymýšlela pohádky. Není v mém zájmu tady vykládat, že budou taková a maková. Mohu však slíbit, že udělám maximum proto, aby štěňata odcházela do nových domovů plně socializovaná. Zvyklá na běžné zvuky a věci v domácnosti i venku. Chovám je doma, s dětmi a zároveň mají přístup na zahradu, kde jsou v kontaktu s ostatními psy, které chovám volně. Nijak je v pohybu ani v rozvoji neomezuji.
Přikládám odkaz na mé stránky, kde je mnohem více fotografií a také přikládám fotku fenky.

tohle mi napsala ta chovatelka smile.gif
Member
Gold: 0.00
Warn: 10%
Aug 28 2007 11:29am
Quote (Runn3r @ Tue, Aug 28 2007, 05:28pm)
Dobrý den,
takže matka pochází ze špičkového českého chovu. Její povaha je typická pro toto plemeno. Její chování k lidem je přátelské, v životě na nikoho nezaútočila ani neprojevila jedinou známku agrese vůči lidem, je nutná jistá obezřetnost se psy, ale tu mám poslušností také utlumenu. Chodím s ní na cvičák, je připravena na Zkoušky ZM. Atilla je odvolatelná z každé situace a to i z případného konfliktu se psy. Je to samozřejmě typický pitbull, takže někdy bývá hodně tvrdohlavá a zkouší si prosadit svou.
Ohledně štěňat, během těchto dnů budou teprve otvírat oči a měli by začít slyšet. Nemohu zatím objektivně posoudit povahu. Nicméně tato černá fena patří mezi nejprůbojnější a proto taky k "nejvypasenějším", společně se svým bratrem. Narodila se jako druhá v pořadí. Toto jsou informace, které mohu v tuto chvíli říct o štěněti. Tak abych si nevymýšlela pohádky. Není v mém zájmu tady vykládat, že budou taková a maková. Mohu však slíbit, že udělám maximum proto, aby štěňata odcházela do nových domovů plně socializovaná. Zvyklá na běžné zvuky a věci v domácnosti i venku. Chovám je doma, s dětmi a zároveň mají přístup na zahradu, kde jsou v kontaktu s ostatními psy, které chovám volně. Nijak je v pohybu ani v rozvoji neomezuji.
Přikládám odkaz na mé stránky, kde je mnohem více fotografií a také přikládám fotku fenky.

ty jses nakonec rozhodl pro pitbulla?
Member
Gold: 13.37
Aug 28 2007 11:33am
Quote (fifky-OVA @ Tue, Aug 28 2007, 05:29pm)
Quote (Runn3r @ Tue, Aug 28 2007, 05:28pm)
Dobrý den,

ty jses nakonec rozhodl pro pitbulla?

jj smile.gif a na tom webu je čislo 2 wink.gif
@ na sigu je jeji matka smile.gif

This post was edited by Runn3r on Aug 28 2007 11:35am
Member
Gold: 143,390.88
Aug 28 2007 01:18pm
Quote (Killer111 @ Sun, Aug 26 2007, 10:32pm)

jinak německý teriér aka jagterier (nevím jak se to přesně píše) rulezz nejvíc , lovecký pes

nahore je samec
dole je samice ze?
Member
Aug 28 2007 01:22pm
vtipálek ...

oba jsou kocouři

runn3r: dej link na ten web chci se mrknout

This post was edited by Killer111 on Aug 28 2007 01:24pm