Quote (ghetofu @ Tue, Jul 24 2007, 05:38pm)
Chtěl bych reagovat na agresivitu některých lidí tady na jsp a battle.netu...Moc dobře vím že lidi jsou různí.
Ale nelíbí se mi když se tady někdo naváží do lidi kteří např. udělají špatný topic.
Timto reaguji na muj omylný topic kdy Sebasti hned reagoval negativně.
Chtěl bych se tímto zeptat: Tobě se to nikdy nestalo?
Ale přeci nebudu to vztahovat přímo na tebe, je to více lidí.
Demokratická společnost je založená na toleranci, tak proč se lidi i když se třeba neznají netolerují?
Je to tak težké? Co ti uděla napsat : Jsi oslik ale nic se něděje...Misto negativní a provokující reakce.
Jestli tohle někdo považuje za zbytečný topic tak mi vlezte na zada.
Lol. Lol. A Lol!
Kdybych se Ti neomluvil, tak neřeknu ani půl slova a pokud o sobě napíšeš, že seš píča a já ti k tomu dopíšu "+1", tak bys asi fakt potřeboval maminčinu ručičku, když to nedokážeš vzít jako vtip (tak to bylo i myšleno a myslím, že nejsem sám, kdo to tak bral).
A agresivní, napíš, nebo ukaž na jediný můj post v kterém jsem byl agresivní, ti kdo mě znají, tak si o mě myslí že jsem peace maker a "že mě seslal Bůh".
No možná jsem teď trochu agresivní, ale to jen kvuli tvýmu topicu.
A ještě něco, jo napsal jsem tuny dementních topiců na různých forech a na každém Ti mod nebo někdo s hodně posty odepíše negativně a pokud to bereš vážně, tak budeš potřebovat hodně kapesníků na vybrečení do života!
Nejsi náhodou bloger? Podle tohoto topicu bych řekl, že aj hej...
A Slovensko rulez!