d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > České a Slovenské > Nejlepsi Postava Pro Zacatek > po resetu a s nulou na konte
Prev1456
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 0.00
Jun 25 2007 02:12am
Quote (CarodeJ @ Mon, Jun 25 2007, 07:49am)
Quote (Sebasti @ Mon, 25 Jun 2007, 09:36)
hmm, asi pudu do trapassinky, ale bude to o drzku... :/ smile.gif

hmm, ale to nemuzu chodit na mf... kua... tak ja fakt nevim...

a proc ne ? myslis, ze padaj veci jen z mefa a z andy a to jen kdyz mas teleport nebo co ?

nj, ale pul dne stravim jenom tim, ze budu hledat dvere, vchody, cesty, kdyz budu chtit jit na mefa nebo andy, nebo treba countess...

Quote (Leri @ Mon, Jun 25 2007, 07:49am)
Muzes chodit fridgid smile.gif a pak ten pit jak rikal ubu

Hmm, ale kolik vecim tam padne? Rekl bych, ze nic moc... Ale jakoze dekuju za tipy... jeste budu chvili premyslet... mam na to jeste 6hodin v praci... grrr... bangin.gif headscratch.gif wallbash.gif
Member
Gold: 3,809.00
Jun 25 2007 02:21am

Hmm, ale kolik vecim tam padne? Rekl bych, ze nic moc... Ale jakoze dekuju za tipy... jeste budu chvili premyslet... mam na to jeste 6hodin v praci... grrr... bangin.gif headscratch.gif wallbash.gif

A askou můžeš chodit zmíněný pit, LI zvládne merc + DS. Tak když už něco padne, tak to stojí za to ohmy.gif) A nebo NM cows, rychle uděláš zásobu gemů a charmů, jedn z mojich nejúspěštějších lokací na plain skillery ohmy.gif) No a eldrich a schenk jsou taky jako stvořený, ale zas tak moc to z nich nepadá ohmy.gif) Ale co třeba pindl, vběhneš tam, dáš MB, položíš pasti, zase MB a jak začnou padat, tak DS. Vcelku rychlé a bezpečné i bez věcí - jen nesmí přijít hit ze zadu smile.gif Ale to klasicky ošífuješ projitim přes red portal s přestávkou. Dopředu říkám, že na Bossy to postava není (Pokud neni Infi)
Member
Gold: 0.00
Jun 25 2007 02:56am
Quote (UBU @ Mon, Jun 25 2007, 08:21am)

A askou můžeš chodit zmíněný pit, LI zvládne merc + DS. Tak když už něco padne, tak to stojí za to ohmy.gif) A nebo NM cows, rychle uděláš zásobu gemů a charmů, jedn z mojich nejúspěštějších lokací na plain skillery ohmy.gif) No a eldrich a schenk jsou taky jako stvořený, ale zas tak moc to z nich nepadá ohmy.gif) Ale co třeba pindl, vběhneš tam, dáš MB, položíš pasti, zase MB a jak začnou padat, tak DS. Vcelku rychlé a bezpečné i bez věcí - jen nesmí přijít hit ze zadu smile.gif Ale to klasicky ošífuješ projitim přes red portal s přestávkou. Dopředu říkám, že na Bossy to postava není (Pokud neni Infi)

právě proto se mi moc do ní nechce, bo neni na bossy... sad.gif
Member
Gold: 3.33
Jun 27 2007 12:19am
Quote (RatTSnakeCZ @ Sun, Jun 24 2007, 04:42pm)
toz ackoli sem jeste dopoledne byl rozhodnuty o FB+FO soso, tak dam tu light, cetl jsem ten build a vypada dobre. nikdy jsem ji nehral, pas byl jsem presvedceny ze je musi mit brutalni/drahou vybavu a naduplyho merca ... tak ji odskousim a doufam ze neripnu .. ale to nema s buildem nic spolecneho biggrin.gif

edit: diky vsem ... resp. hlavne FF-Speed, ten byl prvni co mne nalomil biggrin.gif

toz jedu light soso a uz su krasna petka smile.gif ... teda pokud nepocitam jeden drobnej rip s predchozi na lvl18 ... trosku jsem precenil moznosti lvl1 tele sad.gif
Go Back To České a Slovenské Topic List
Prev1456
Add Reply New Topic New Poll