d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > ÄŒeské a Slovenské > Vas Nazor Na Nabozenstvi ? > jen pro neplzeòáky (sou na to moc gozu)
Prev14567813Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 303.60
Apr 9 2007 04:39am
Quote (undead_lord @ Mon, 9 Apr 2007, 08:59)
tywoe, kdybys tohle rekl u nas ve tride, tak by se jeden spoluzak lolek otocil a rekl,"ano"?

tohle dela uz 4 roky omg xD

Jo to znám. smile.gif

Member
Gold: 0.00
Warn: 10%
Apr 9 2007 04:56am
Quote (sapier @ Sun, Apr 8 2007, 10:03pm)
kurva miluju takove curaky co tu pred 14 dnama spamovaly a urazely vsechny cze a svk a ted tu dela chytreho nejsme zvedavy na ty tvoje moudra lua

Member
Gold: 25,797.87
Apr 9 2007 06:54am
Quote (Sentinel4 @ Mon, Apr 9 2007, 09:51am)
Quote (Lua @ Sun, Apr 8 2007, 11:05pm)
Quote (Sentinel4 @ Sun, Apr 8 2007, 10:32pm)
Quote (Lua @ Sun, Apr 8 2007, 08:57pm)
Quote (undead_lord @ Sun, Apr 8 2007, 08:49pm)
proc vlastne uz nespamujes? smile.gif

kvùli kámošovi kterého sem urazil dáli se to tak øíct ale pøed nedávnem mi napsal a zjistil sem že je úplnì bomba nebál by se mì zastát a máme plno spoleèného a prostì si rozumíme a on mi domluvil a ja si uvìdomil že to nemá smysl

edit a zdá se že stál a stojí furt zamnou v ohlednì rasismu a toho co sem øekl a neøekl možná sem rasista nemam rád cikany ale akceptuji nìkteré ale tamto jsem nikdy nenapsal

napsal.

nemínim otvírat starou pro mì už celkem bezvyznamnou záležitost
vim že sem to nenapsal<nemam dùkaz že sem to nenapsal ale ty zas nemáš dùkaz že bych to napsal>psal sem že kdybych což se nestalo nahodou to napsal tak bych se omluvil ale fakt je že sem to fakt nenapsal, pokud postuješ na cze/svk jsp jenom abys ì nasral a nebo na mì nìkoho poštval tak se ti to nepovede
páè kámoši kteøí mi veøí budou statát pøi mì a tìch typu kinklající jako sob <sory že to tak øíkam, on je vcelku rozumný ale nedokazal mì akceptovat èi tolerovat èi se mì veøejnì zastat>jsem zbavil
ale vim že tys napsal že už nebudeš postovat na cze/svk jsp a ani èíst chybièka se vloudila co?

to neni chybicka ale zamer.

zámìr nedodržovat vìci které si sám øekl
osobnì bych øekl že timpádem se ti nedá vùbec vìøit když nìco øekneš a pak to porušíš xd
podle mì tohle nemá s tímto topicem nic spoleèného což je ot nebo dobrý spamm
takže plz piš radši pms a já si je možná pøeètu

This post was edited by Lua on Apr 9 2007 06:57am
Member
Gold: 2.36
Apr 9 2007 07:07am
Quote (Lua @ Mon, Apr 9 2007, 12:54pm)
Quote (Sentinel4 @ Mon, Apr 9 2007, 09:51am)
Quote (Lua @ Sun, Apr 8 2007, 11:05pm)
Quote (Sentinel4 @ Sun, Apr 8 2007, 10:32pm)
Quote (Lua @ Sun, Apr 8 2007, 08:57pm)
Quote (undead_lord @ Sun, Apr 8 2007, 08:49pm)
proc vlastne uz nespamujes? smile.gif

kvùli kámošovi kterého sem urazil dáli se to tak øíct ale pøed nedávnem mi napsal a zjistil sem že je úplnì bomba nebál by se mì zastát a máme plno spoleèného a prostì si rozumíme a on mi domluvil a ja si uvìdomil že to nemá smysl

edit a zdá se že stál a stojí furt zamnou v ohlednì rasismu a toho co sem øekl a neøekl možná sem rasista nemam rád cikany ale akceptuji nìkteré ale tamto jsem nikdy nenapsal

napsal.

nemínim otvírat starou pro mì už celkem bezvyznamnou záležitost
vim že sem to nenapsal<nemam dùkaz že sem to nenapsal ale ty zas nemáš dùkaz že bych to napsal>psal sem že kdybych což se nestalo nahodou to napsal tak bych se omluvil ale fakt je že sem to fakt nenapsal, pokud postuješ na cze/svk jsp jenom abys ì nasral a nebo na mì nìkoho poštval tak se ti to nepovede
páè kámoši kteøí mi veøí budou statát pøi mì a tìch typu kinklající jako sob <sory že to tak øíkam, on je vcelku rozumný ale nedokazal mì akceptovat èi tolerovat èi se mì veøejnì zastat>jsem zbavil
ale vim že tys napsal že už nebudeš postovat na cze/svk jsp a ani èíst chybièka se vloudila co?

to neni chybicka ale zamer.

osobnì bych øekl že timpádem se ti nedá vùbec vìøit když nìco øekneš a pak to porušíš xd

za pm nemam +1. noob
Member
Gold: 175.00
Apr 9 2007 09:03am

neni to tak davno co si hlasal ze jakmile dosahnes nakyho poctu postu tak uz to zabalis.

This post was edited by pugacov on Apr 9 2007 09:04am
Member
Gold: 10,388.99
Apr 9 2007 10:08am
Quote (pugacov @ Mon, Apr 9 2007, 04:03pm)

neni to tak davno co si hlasal ze jakmile dosahnes nakyho poctu postu tak uz to zabalis.

asi ztratil víru biggrin.gif
Member
Gold: 2,626.52
Apr 9 2007 10:23am
Quote (M0f0 @ Sun, 8 Apr 2007, 19:00)
inak FF-speed, where there is no..., ty co mas z angliny? to there daj do prdele...

where je taky prislovce kdyby jsi nevedel.
k nabozenstvi se nebudu vyjadrovat neuznavam a lidi co patri k cirkvi mi prijdou tak lehce "DIVNY" :>

edit: k tomu zbytku konverzace, Lua tu jeste ma nejaky kamarady, kteri se podle jeho slov ho zastanou ? O_o ..ze se zadnej z tech "kamaradu" tady neozval..
to, ze jsi ukazal todle forum nakymu dalsimu labilnimu cloveku od vas z plzne, ktery tu zatim pouze jen spamuje jeste neznamena, ze se te nekdo zastava :>

This post was edited by unknown_spirit on Apr 9 2007 10:27am
Member
Gold: 25,797.87
Apr 9 2007 10:53am
Quote (pugacov @ Mon, Apr 9 2007, 03:03pm)

kolikrát ti to mam øíkat když neumíš èist tak je to tvùj problém mìl by ses nauèit používat oèi nebo mozek jedno z toho oèividnì nefunguje tak jak má
psal sem že 2k posts je jeden ze tøí cílù hele pokud umíš poèítat kolik cílù zbývá?ANO správnì zbývají dva
Member
Gold: 2,626.52
Apr 9 2007 10:55am
Quote (Lua @ Mon, 9 Apr 2007, 17:53)
Quote (pugacov @ Mon, Apr 9 2007, 03:03pm)

kolikrát ti to mam øíkat když neumíš èist tak je to tvùj problém mìl by ses nauèit používat oèi nebo mozek jedno z toho oèividnì nefunguje tak jak má
psal sem že 2k posts je jeden ze tøí cílù hele pokud umíš poèítat kolik cílù zbývá?ANO správnì zbývají dva

tak pouzij EDIT, a jeste odpovez na muj post, ja bohuzel cist umim a at se snazim seè mi sily staci, nemuzu najit tvoje kamarady :'(

edit:
ja bych se rad dozadal i toho aby ty jsi se naucil cist a precetl si muj post, ja vim, je to tvuj problem, ze cist neumis, nebo ze se bojis pravdy, ale asi mam pravdu ja, ze ANO? :> to ze tu umis stale omilat ty samy sracky, jaky mas cile atd, tady to neni filozofickej krouzek, sorry luo, ale je znat ze jsi do nejakyho zacal chodit biggrin.gif

This post was edited by unknown_spirit on Apr 9 2007 11:03am
Member
Gold: 5,871.00
Apr 9 2007 11:03am
smrdii
Go Back To České a Slovenské Topic List
Prev14567813Next
Add Reply New Topic New Poll