d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > České a Slovenské > Kdo Na Cz/svk Foru Je Vasim Nejneoblibenejsim > anti m8
Prev14567810Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
Jan 26 2007 08:21am
Quote (z3r0. @ Fri, Jan 26 2007, 03:20pm)
Ja sem hodny kluk, takze nemam zadne nepratele.

Drive jsem se hadal , ale to bylo jen z nudy a vyjadroval sem tak situaci, ktera je v diablu uz nejaky ten patek....

my uz jsme to pochopili , d2 je minimalne pul rok v koncich , je na case zvednout kotvy smile.gif
Member
Gold: 10,492.50
Jan 26 2007 08:42am
I am a man who walks alone
And when I'm walking a dark road
At night or strolling through the park

When the light begins to change
I sometimes feel a little strange
A little anxious when it's dark

Fear of the dark, fear of the dark
I have a constant fear that something's
always near
I have a phobia that someone's
always there

Have you run your fingers down
the wall
And have you felt your neck skin crawl
When you're searching for the light?
Sometimes when you're scared
to take a look
At the corner of the room
You've sensed that something's
watching you

Have you ever been alone at night
Thought you heard footsteps behind
And turned around and no one's there?
And as you quicken up your pace
You find it hard to look again
Because you're sure there's
someone there

Watching horror films the night before
Debating witches and folklore
The unknown troubles on your mind
Maybe your mind is playing tricks
You sense, and suddenly eyes fix
On dancing shadows from behind

I have constant fear that something's
always near
I have a phobia that someone's
always there

When I'm walking a dark road
I am a man who walks alone
Member
Jan 26 2007 08:43am
hail.gif
Member
Gold: 2.36
Jan 26 2007 09:28am
Quote (sapier @ Fri, Jan 26 2007, 02:05pm)
Quote (Sentinel4 @ Fri, Jan 26 2007, 01:53pm)
Quote (sapier @ Fri, Jan 26 2007, 01:49pm)
jako okp to si posrla ja myslel ze me milujes

FUCKERS:
mike_ov
exe.nomore
viky ten se taky hodne zmenil
z3ro ale jako z3ro si myslim ze bude v poho typek akorat sem ho nepoznal

Miku jako ty si marny clovek pokud to beres tak ze si machr na d2 tak to si trochu na omylu ohanis se jen svojema fgs a postama a signama a orbama a dalsima picovinama
priznam taky jsem koupil par fgs ale fakt ne tolik co ty a myslim si ze nejsem sam kdo premyslel o nakupu fgs miku tebe bych zaradil na posledni misto dobrych lidi na jsp
jako pvp to ti vubec nic nerika (nerikam ze ja jsem borec v pvp) a ze okp sedi u kompu 24/7 to je jeho vec on sedi 24/7 a ty 23/7 tak co?
a to ze me nema rado plno lidi tady je mi jedno nikdo nevi jaky sem takze mi nezalezi na vasem nazoru. viky a ty prestan furt stim obvinovanim luy mysli si ze to uz je vyreseno

Nerikej mi, co mam delat, je to moje vec a ty mi radit nebudes. uz vcera sem rekl, at me vymazes z f listu, muzes to konecne udelat??????

jinak rozdil mezi tvym a mikeho pvp skillem, o tom bychom se mohli dlouho hadat a rekl bych, ze mike by vyhral.

stfu bez tam radsi paulovi lozit do prdelky HAX ALL co? vsichni do jednoho namysleni curaci a ty se k nim pridavas!

Ja mam i jine kamarady nez z hax, z hax mam 3*..... treba z one 4 a o tom nemluvis?....

Jinak o lezeni do prdele? holy mi nabidl ze naexpi babu na 94+koupi inv, kdzy pujdo do hax.... nevim jeslti muzes tvrdit, ze lezu nekomu z nich do prdele?
Member
Gold: 2,626.52
Jan 26 2007 09:33am
oke lets continue, kdo další ?
Member
Gold: 10,492.50
Jan 26 2007 09:36am
Quote (unknown_spirit @ Fri, Jan 26 2007, 03:33pm)

Tak treba ja bych te rad poslal do píèi.
Member
Jan 26 2007 09:44am
Quote (Leri @ Fri, Jan 26 2007, 03:36pm)
Quote (unknown_spirit @ Fri, Jan 26 2007, 03:33pm)

Tak treba ja bych te rad poslal do píèi.

ja v podstate taky...nevim jaky je duvod toho cloveka prede mnou a jestli je ironicky nebo ne..nehodlam nad tim premyslet..

pro me jsou chudaci asi vsichni kdo se snazi hadkama na internetu zvednout si reputaci tim ze budou zesmesnovat ostatni...

tebe jsem si absolutne nevsimal okp..nepomlouval jsem ani sem te nefuckoval..ani jsem nenadaval tady nikomu jinemu...ale ty sis proste potreboval dokazat ze mas na to najit na me na internetu chybu...a zajel si do me...to me hodne nasralo..nechci posuzovat co jsi za cloveka ve skutecnosti..to bych spadl na stejnou uroven jako jsi ty..ale tady na netu se chovas jako polobuh a nemas u me osobne zadnou vec na ktere muzes tuto ''sebe-elitizaci'' zakladat
Member
Jan 26 2007 09:49am
Quote (palec @ Fri, 26 Jan 2007, 16:44)
ja v podstate taky...nevim jaky je duvod toho cloveka prede mnou a jestli je ironicky nebo ne..nehodlam nad tim premyslet..

pro me jsou chudaci asi vsichni kdo se snazi hadkama na internetu zvednout si reputaci tim ze budou zesmesnovat ostatni...

tebe jsem si absolutne nevsimal okp..nepomlouval jsem ani sem te nefuckoval..ani jsem nenadaval tady nikomu jinemu...ale ty sis proste potreboval dokazat ze mas na to najit na me na internetu chybu...a zajel si do me...to me hodne nasralo..nechci posuzovat co jsi za cloveka ve skutecnosti..to bych spadl na stejnou uroven jako jsi ty..ale tady na netu se chovas jako polobuh a nemas u me osobne zadnou vec na ktere muzes tuto ''sebe-elitizaci'' zakladat

mno slo o to, ze ti zaclo vadit, jakej jsem mel nazor k nejakym tvym postum, tim to vse zaclo. to ze se z toho stala pak hadka nekolika lidi proti mne rozlozena na cca 6stran je sice pekny, ale vetsine doslo, ze mam asi pravdu, bohuzel tobe jeste ne, stejne tak mikovi, ja u tebe nepotrebuju nic zakladat, vem si priklad z banicka ;]
Member
Jan 26 2007 09:50am
Quote (unknown_spirit @ Fri, Jan 26 2007, 03:49pm)
Quote (palec @ Fri, 26 Jan 2007, 16:44)

mno slo o to, ze ti zaclo vadit, jakej jsem mel nazor k nejakym tvym postum, tim to vse zaclo. to ze se z toho stala pak hadka nekolika lidi proti mne rozlozena na cca 6stran je sice pekny, ale vetsine doslo, ze mam asi pravdu, bohuzel tobe jeste ne, stejne tak mikovi, ja u tebe nepotrebuju nic zakladat, vem si priklad z banicka ;]

jsi demagog...obracis smysl mojeho postu jinak...nerikam ze moje posty nemohly vyznit blbe......ale kdo dal zrovna tobe pravo byt mym soudcem..
Member
Jan 26 2007 09:52am
Quote (palec @ Fri, 26 Jan 2007, 16:50)
jsi demagog...obracis smysl mojeho postu jinak...nerikam ze moje posty nemohly vyznit blbe......ale kdo dal zrovna tobe pravo byt mym soudcem..

ostatní jsou tiší soudci, ja jsem ti to øekl naplno. :]
Go Back To České a Slovenské Topic List
Prev14567810Next
Add Reply New Topic New Poll