skoda ze jsem tu nebyl driv, mel bych taky nekolik vyhrad ke "knightovi", nejak mluvite kazdej o necem jinym, stacilo mi videt par prvnich postu, kde odpovidas:
Quote (kNigHt.cZ @ Sun, 7 Jan 2007, 22:32)
Quote (Radmag @ Sun, 7 Jan 2007, 23:19)
na co chces fg kdyz mas dupera, chces nas obrat ?
Mam to zapotrebi? Jen mi prijde, ze kazdej vi co je anni, ale nevi kde se vlastne berou.
co souvisi nevedomost "kde se anni berou?" s hodnotou prispevku fgs na PWE ? :->
edit: a navic, podle ceho usuzujes, ze moc lidi nevi co znamena PWE?! podle te ankety co jsi prilozil ?!
Co je to world event? 0.00% (0 Votes)
hm ?

edit2:
Quote (kNigHt.cZ @ Sun, Jan 7 2007, 09:23pm)
Spocitej si jak dlouho by trvalo dupovat 125x 1 soj, je to cca 62.5
hodin cistyho casu, kdyz se nakoupej duped soje tak si muzeme delat
kolik eventu budeme chtit.
vcelku by me zajimalo proc nedupovat full inv ? "cisteho casu 2hodiny" ? ;>
edit3:
Quote (kNigHt.cZ @ Sun, 7 Jan 2007, 23:09)
Podivej se na moje predchozi posty, myslim, ze editovat umim, ale tohle byl zamer, chtel jsem abysis to precetl, kdybych to jenom editoval, tak bys zde nevidel nic noveho a nemohl reagovat.
inteligentnejsi lidi, kdyz pribude novy post, tak si prectou souvislost s minulym a taky si prectou dalsi edit, a tak taky doufam, ze zde si prectes dokonce i tento 3. edit.
edit4:
Quote (kNigHt.cZ @ Sun, 7 Jan 2007, 23:18)
Pak tedy nechapu proc jsi sem vubec psal. Na channelu by to bylo nemozne, a jak jsem uz na zacatku psal, nechci vsechny ty soje dotovat sam.
ty neco dotujes ? snad tvuj kamarad superduper ne ?

))
edit5:
Quote (kNigHt.cZ @ Sun, 7 Jan 2007, 23:27)
Ja chci self-found unid anniiiii, neverim ze bych na tomhle nejak zavratne vydelal.
Btw.. ty skillery bych taky nejspis nedupoval, to je svinarna.
Rad si ma lecit komplexy z duperu ? -.-
This post was edited by unknown_spirit on Jan 8 2007 02:50am