Quote (Raynorator @ Wed, Jan 21 2009, 05:31pm)
Zdravim ja jsem Pavel

Jsem tu prvne a jeste se k tomu neoplyvam moc anglictinou, ale pravidla jsem cetl. Nevim ale, jestli jsem cetl spravy cenik cen. Totiz chtel bych prodat skiller, 1 soso fire skills, cisty a v tom ceniku je 5-10 fg. Je to jen na stedrosti kupujiciho? Jestli mi da jen 5, 7 nebo i 10? A kdyz uz to chci prodat, zalozim novy trade v prislusnem foru, podle core a realmu...nekdo se mi ozve a ja mu reknu kam se ma prijit? Sorry za tak hloupe otazky, ale snad se mi dostane odpovedi

Zdar, tohle forum je plny zkurvenejch zakomplexovanejch picuskejch deticek co si hraju na krale internetu a krale fora , davej si bacha na mody sou to vydiravy zkurvysvine , njaguar ti pis THANKS YOU AND ENJOY YOUR STAY , kdyz mu zacalujes za FG jak mile mas nudnou chvilku des nadavat par blbeckumk tak ti da ban a neni schopnej ti ten tlustej brejlatej zmrd ani odepsat , vubec sem nechod je to MIN STABYLNI NEZ NA BURZE! ekonomika fora je ta tam , abych to specifikoval je v prdely ty kundy Sabine , zavyslacky píče ktera celej den sedi u kompu a dava tag yscamer a locked , starymu neda ,neuklidi , neuvari HLAVNE ze ti ta pica da ban