Ono s vyděláváním to neni až tak složitý

)
1. Pokud chodíš do školy a jseš pořádnej závislák, tak máš dost volnýho času a můžeš u toho sedět často. Udělej si char s pořádnejma věcma 300+ mf a choď A85. Bohužel lidi občas nevědi co sbírat a tak jim padaj bomba věci a oni ani nevědi, že je to gosu item, protože neni zlatej ale je bílej... Takhle chodil jeden muj kámoš s crap výbavě ale měl naprosto
neskutečnej caster ring, za kterej by koupil full equip na jeho vysněnýho hammera. A taky měl třeba sc 20/11 cr a nevěděl, že to má nějakou cenu. ...
2. Nejlepší je to na vejšce na koleji

Člověk nemusí nic, má super internet a neskutečně volnýho času. To samé

3. Pracující... Ono je to sice divný si kupovat věci za real money, ale pokud to beru podle sebe, tak můj čas je docela drahej a když už si denně na tu hodinku nebo 2 večer sednu k dia, tak se chci bavit a ne nádeničit u mefa. Nikdy jsem si nic za RM nic nekoupil, neplánuju to, ale nevidim v tom problém. Za dovolenou dám 50k a ani nemrknu. 12 dní pohody. No a proč nedat 5-10k a nekoupit za to věci pro něco, co mě baví? Uznávám, že je to případ pro pořádnýho závisláka, ale zase proč ne. Navíc 10k vydělám v reálu za týden. Ekvivalent ve fg nevydělám ani za 2 měsíce. Opět jako vše, je to otázka priorit.
4. Pro všechny společně je asi nejsnadnější cestou bot. Sere mě, když vidim lidi u fl jak vstupujou do her fg4fh55j6dd4g5 ale pokud jim to běží 24/7, tak to jsou přesně ty případy, kdy se vydělávaj ty desetitisíce fg.
prodal jsem ho vikovi za 150 fg ten z nej pak dostal nejakych 5xx uz nevim presne a dalsi frajirek ho tradnul za 3,2k