Quote (Sentinel4 @ Sun, Apr 8 2007, 10:32pm)
Quote (Lua @ Sun, Apr 8 2007, 08:57pm)
Quote (undead_lord @ Sun, Apr 8 2007, 08:49pm)
proc vlastne uz nespamujes?

kvùli kámošovi kterého sem urazil dáli se to tak øíct ale pøed nedávnem mi napsal a zjistil sem že je úplnì bomba nebál by se mì zastát a máme plno spoleèného a prostì si rozumíme a on mi domluvil a ja si uvìdomil že to nemá smysl
edit a zdá se že stál a stojí furt zamnou v ohlednì rasismu a toho co sem øekl a neøekl možná sem rasista nemam rád cikany ale akceptuji nìkteré ale tamto jsem nikdy nenapsal
napsal.
nemínim otvírat starou pro mì už celkem bezvyznamnou záležitost
vim že sem to nenapsal<nemam dùkaz že sem to nenapsal ale ty zas nemáš dùkaz že bych to napsal>psal sem že kdybych což se nestalo nahodou to napsal tak bych se omluvil ale fakt je že sem to fakt nenapsal, pokud postuješ na cze/svk jsp jenom abys ì nasral a nebo na mì nìkoho poštval tak se ti to nepovede
páè kámoši kteøí mi veøí budou statát pøi mì a tìch typu kinklající jako sob <sory že to tak øíkam, on je vcelku rozumný ale nedokazal mì akceptovat èi tolerovat èi se mì veøejnì zastat>jsem zbavil
ale vim že tys napsal že už nebudeš postovat na cze/svk jsp a ani èíst chybièka se vloudila co?