Tady ještě někdo pořád věří, že RoS bude jako LoD ?
Co se mi stalo asi měsíc zpátky: Dodělal jsem státnice a měl jsem asi 5 dní před nástupem do práce. Většina mejch kamarádů buď měla ještě zkouškový nebo pracovala atd., na LoLko sem nějak neměl čas, tak sem si řek, chce to nějakej singl a pořádně si to užít. Diablo 3 je vlastně singl, tak sem to zapnul natěšenej a světe div se, vydržel sem to hrát asi 5 minut. Už u char selectu sem se votrávil, protože sem si uvědomil, že jsem všechny chary vlastně už hrál, a pokud chceš hrát na jiný spelly - stačí si na stávajícim charu překlikat, tak proč to vlastně hrát? Ještě, když je to tak stupidní singleplaerovka, která si hraje na multiplayer. Ani nemůžu přijít na chat a machrovat tam s tal rasha gearem jako za starejch časů. Vlastně kdyby bylo rovnou D3, tak se nikdo z nás ani nezná. Proto sem už po pěti minutách klikal na exit, votrávenej jak prdel.
Podobná věc se mi stala u PoE asi dva měsíce před toudle událostí. Dohrál sem normal a celej natěšenej sem se těšil na novej char, že si zahraju něco jinýho. Po chvíli sem si uvědomil, že jediný, v čem se jednotlivý chary od sebe lišej, je místo, kde začínaj ve stromě a base stats. Maj stejný spelly, stats přidávaj stejně věeho všem atd...
Podle mě maj obě hry jedno společnýho (proč jsou tak neúspěšný), nedokážou pobavit normálního hráče, to, jestli je ta superengame dobrá nebo ne, stejně dokáže ocenit jen Heru a pár podobnejch hardcore hráčů, pro mě je to prostě nedostatek variability. Je mi jedno, kolik je tam aktů, questů, monster, obtížností, paragon levlů atd. já chci prostě aspoň nějakou delší dobu mít možnost objevovat něco novýho a tim se bavit.. a to mi se obávám žádnej přitroublej datadisk nedá.
Amen, asi si du zahrát Civilization V.

Možná už jen fotrovatim

Přesně tak a troufnu si říct, že absence společnýho klasickýho chatu jako na D2 to celý pohřbila. Místy bylo D3 fajn, ale D2 nesahá ani po kolena. Vlastně to ani moc nechápu, protože udělat chat přece není v porovnání s dalšíma věcma až tak těžká věc. Skoro mi i občas chyběly přitroublé dotazy a nadávky z D2 chatu (asi nostalgie). Takže komunina a nějaká spolupráce/team akce .. prostě na bodu mrazu