d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > České a Slovenské > Lineage2 > ta hra si zaslouzi vlastni tema
Prev13456725Next
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: 2,626.52
Feb 2 2007 07:18am
skoda ze uz nebezi tamten pvp server, jak jsme tam s tebim a zerem vecne pkovali biggrin.gif jak tam kvuli nam vyhranicovali spawnspot, aby se tam nemohlo zabijet etc biggrin.gif tam byla fun mno :>
na low rate bych nesel nikdy. addict + much time..

This post was edited by unknown_spirit on Feb 2 2007 07:19am
Member
Gold: 0.00
Feb 2 2007 07:18am
Quote (z3r0. @ Fri, Feb 2 2007, 12:58pm)
Quote (sapier @ Fri, Feb 2 2007, 01:55pm)
Mno ja se zas poustim do WoW mam domluvenny docela dobry servr zadarmo co vlastni kamos takze mozna zkuste to wink.gif je to a vetsi urovni jak graficke tak herni
ale proti l2 nemam nic at zas nemyslite

no wow na free serveru stoji zaprd, neda se to porovnat s officialem. Rada nefunkcnich questu a hlavne malo lidi, protoze blizzard ma podchyceno to, ze free server nemuze mit vic jak 200lidi, coz je na tak velky svet pekne naprd.

kdyz myslis ale je to dobry servr
Member
Gold: 1,876.00
Feb 2 2007 07:29am
Quote (unknown_spirit @ Fri, Feb 2 2007, 07:18pm)
skoda ze uz nebezi tamten pvp server, jak jsme tam s tebim a zerem vecne pkovali biggrin.gif jak tam kvuli nam vyhranicovali spawnspot, aby se tam nemohlo zabijet etc biggrin.gif tam byla fun mno :>

Jo to byly nadherene casy... muj WC s fisty+19 rofl.
Vyzkousel jsem vice HR serveru, ale chtel jsem uz se konecne usadit a najit si trvalou lasku k low rate smile.gif
Zatim jsem vernej a nazahejbam, rychlovky me uz presly biggrin.gif
Member
Gold: 15.00
Warn: 10%
Feb 2 2007 07:35am
Quote (thebiss @ Fri, Feb 2 2007, 02:29pm)

Vyzkousel jsem vice HR serveru, ale chtel jsem uz se konecne usadit a najit si trvalou lasku k low rate smile.gif

jojo, na low rate jsou i odstrasujici pripady, treba vertigo , ktery jako prvni dal lvl 78, tam kde ted hraje tebi a jako nasledek byl vyhozen ze skoly biggrin.gif
Member
Feb 2 2007 07:41am
Quote (z3r0. @ Fri, Feb 2 2007, 07:35pm)
Quote (thebiss @ Fri, Feb 2 2007, 02:29pm)

jojo, na low rate jsou i odstrasujici pripady, treba vertigo , ktery jako prvni dal lvl 78, tam kde ted hraje tebi a jako nasledek byl vyhozen ze skoly biggrin.gif

No my ted z vertem valcime...kdo drive bude hero biggrin.gif
Ale je to nefer souboj, ja jsem ted nejak casto v praci a on uz ma hotovy subclass... ja ho dokoncim az po pulnoci dneska :/
Verta vyvalili ze skoly? To kecas ne? biggrin.gif
Member
Gold: 10,492.50
Feb 2 2007 07:47am
Quote (unknown_spirit @ Fri, Feb 2 2007, 01:18pm)

Ja tam chvilku PKoval taky smile.gif
E: zaboha si nemuzu vzpomenout na ten tebiho char.. a mam to biggrin.gif VIP smile.gif
E2: je pravda ze na tom supreme to chteji mit vse odladene, jak to tak vypada, takze to vidim tak za 2 tydny oficialni supusteni nejdrive.

This post was edited by Leri on Feb 2 2007 07:51am
Member
Gold: 0.11
Feb 2 2007 08:23am
Asi chceme s gemkom doobikom mofom otkom zacat hrat...
-na ktorom serveri sa oplati zacat ?
-popr. daky dobry char. na zaciatok poradit by ste mohli

dik smile.gif
Member
Feb 2 2007 08:36am
Quote (KrazyKow @ Fri, Feb 2 2007, 08:23pm)
Asi chceme s gemkom doobikom mofom otkom zacat hrat...
-na ktorom serveri sa oplati zacat ?
-popr. daky dobry char. na zaciatok poradit by ste mohli

dik smile.gif

Servery: gamepark (rate 2x), DA (rate 7-14x), supreme (rate 5x) nebo official (rate 1x) za prasule
Chary: necro nebo jakehkolov maga na gameparku/DA a na supreme/officu je to jedno, tam to bude trochu exoticke
Jsi pvp nebo pvm hrac? Nemas rad pvp? - tak se vyhni gameparku, farmaru uz mame dost biggrin.gif
Co do zacatku: drz se nekoho koho znas a lineage rozumi
Member
Gold: 57.00
Feb 2 2007 08:48am
Umna skor o to PvP ide a mam rad chary na dialku,ale najlepsie nie maga,je tam cosi takeho?
Nemoze sa clovek z PvM dostat ptm do PvP ?
Cim nizsia rank,tim lepsie?
Member
Gold: 10,492.50
Feb 2 2007 08:50am
Osobne bych vam poradil nejaky server s rates tak 30x EXP
Tam si muzes v podstate vyzkouset jednoduse charakter, a pritom zase tak rychle nepreskocis vsechny mozne lokace.
Treba sem se muzes podivat na ruzne servery, je tu nejaky serverlist, mozna Tebi nebo tak znaji i nejake lepsi, tenhle zrovna ma prehledne napsano jestli se jedna o C4 nebo C5
http://l2.hopzone.net/lineage2/list.html

Nebo spise asi tady se podivejte:
http://www.gamesites200.com/lineage2/

tech stranek je v podstate plno, staci google

Quote (doobik @ Fri, Feb 2 2007, 02:48pm)
Umna skor o to PvP ide a mam rad chary na dialku,ale najlepsie nie maga,je tam cosi takeho?
Nemoze sa clovek z PvM dostat ptm do PvP ?
Cim nizsia rank,tim lepsie?

tim rankem myslis asi Rate:)
Na officu je jak rikal Tebi 1x, takze cim vyssi rate, tim jde vse rychleji
Tim farmenim Tebi myslel, ze tam jdete hrat akorat na PVM, ze tam stale budete chodit na bossy atd, stale chodit dropovat veci atd, misto PVP
Normalne muzes hrat PVP i PVM na stejnem serveru, nijak se to nelisi, ani se nerozlisuje. Jen proste nehleda lidi co je bavi celou hru zabijet monstra smile.gif

Jinak strom vsech ruznych Ras, a naslednych povolani, skillu a tak najdete tady:
http://www.lineage2.com/Knowledge/race_darkelf.html

OSOBNE BYCH PAK BYL PRO, ZE TEM KTERYM BY SE TA HRA LIBILA, ABY JSME SE DOHODLI NA JEDNOM SERVERU A TAM HRALI, KDYZ JE D2 KTERE NAS VLASTNE TAKHLE SPOJOVALO V PODSTATE DOCASNE DEAD (KDO VI JESTLI NE NAPORAD)

This post was edited by Leri on Feb 2 2007 08:58am
Go Back To České a Slovenské Topic List
Prev13456725Next
Closed New Topic New Poll