d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > České a Slovenské > Kdo Na Cz/svk Foru Je Vasim Nejneoblibenejsim > anti m8
Prev13456710Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 2.36
Jan 26 2007 07:49am
Quote (unknown_spirit @ Fri, Jan 26 2007, 01:44pm)
Quote (Mike OV @ Fri, 26 Jan 2007, 14:44)
Quote (unknown_spirit @ Fri, Jan 26 2007, 01:43pm)
Quote (Mike OV @ Fri, 26 Jan 2007, 14:41)
zadarmo
"samozøejmì"
mimochodem kdyz ty jsi tak zdravej clovek, co si uziva vseho a nesedi u PC, kde jsi vzal: "Posts per Day: 28.4"
AHA, nesedis ty u compu nahodou taky ? O_o

z poloviny pouze ,ne ze 100% jak ty :/

imho spim dýl jak ty, takže to nebude 100%, sry.

edit: jdu pryc, navrat kolem 17., to be continued wink.gif

dodge
Member
Gold: 0.00
Jan 26 2007 07:49am
jako okp to si posrla ja myslel ze me milujes

FUCKERS:
mike_ov
exe.nomore
viky ten se taky hodne zmenil
z3ro ale jako z3ro si myslim ze bude v poho typek akorat sem ho nepoznal

Miku jako ty si marny clovek pokud to beres tak ze si machr na d2 tak to si trochu na omylu ohanis se jen svojema fgs a postama a signama a orbama a dalsima picovinama
priznam taky jsem koupil par fgs ale fakt ne tolik co ty a myslim si ze nejsem sam kdo premyslel o nakupu fgs miku tebe bych zaradil na posledni misto dobrych lidi na jsp
jako pvp to ti vubec nic nerika (nerikam ze ja jsem borec v pvp) a ze okp sedi u kompu 24/7 to je jeho vec on sedi 24/7 a ty 23/7 tak co?
a to ze me nema rado plno lidi tady je mi jedno nikdo nevi jaky sem takze mi nezalezi na vasem nazoru. viky a ty prestan furt stim obvinovanim luy mysli si ze to uz je vyreseno
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
Jan 26 2007 07:52am
Sapier vede

ale nejsi sam je tu dalsich 80% kokotu
Member
Gold: 2.36
Jan 26 2007 07:53am
Quote (sapier @ Fri, Jan 26 2007, 01:49pm)

FUCKERS:
mike_ov
exe.nomore

Miku jako ty si marny clovek pokud to beres tak ze si machr na d2 tak to si trochu na omylu ohanis se jen svojema fgs a postama a signama a orbama a dalsima picovinama
priznam taky jsem koupil par fgs ale fakt ne tolik co ty a myslim si ze nejsem sam kdo premyslel o nakupu fgs miku tebe bych zaradil na posledni misto dobrych lidi na jsp
jako pvp to ti vubec nic nerika (nerikam ze ja jsem borec v pvp) a ze okp sedi u kompu 24/7 to je jeho vec on sedi 24/7 a ty 23/7 tak co?
a to ze me nema rado plno lidi tady je mi jedno nikdo nevi jaky sem takze mi nezalezi na vasem nazoru. viky a ty prestan furt stim obvinovanim luy mysli si ze to uz je vyreseno

Nerikej mi, co mam delat, je to moje vec a ty mi radit nebudes. uz vcera sem rekl, at me vymazes z f listu, muzes to konecne udelat??????

jinak rozdil mezi tvym a mikeho pvp skillem, o tom bychom se mohli dlouho hadat a rekl bych, ze mike by vyhral.
Member
Gold: 1,422.00
Jan 26 2007 07:57am
hmm, tak k tomuhle tematu se nada pridat nic jinyho nez:

UZ SE POPRALI ?
Member
Gold: 26.00
Jan 26 2007 08:03am
HAHAHA wacko.gif

hraje vubec nekdo diablo jeste for fun? jeste ze jsou lidi jako raki nebo ajey

jinak nemam tu nejneoblibenejsiho cloveka ale je pravda ze nektery lidi zrovna nemusim, resp. ne lidi ale to co udelali/napsali

cze/svk forum aneb jeden flame za druhym, jeste ze zadnej mod nerozumi cesky/slovensky, jinak by to tu musel vsechno pozavirat
Member
Gold: 0.00
Jan 26 2007 08:05am
Quote (Sentinel4 @ Fri, Jan 26 2007, 01:53pm)

FUCKERS:
mike_ov
exe.nomore

Nerikej mi, co mam delat, je to moje vec a ty mi radit nebudes. uz vcera sem rekl, at me vymazes z f listu, muzes to konecne udelat??????

jinak rozdil mezi tvym a mikeho pvp skillem, o tom bychom se mohli dlouho hadat a rekl bych, ze mike by vyhral.

stfu bez tam radsi paulovi lozit do prdelky HAX ALL co? vsichni do jednoho namysleni curaci a ty se k nim pridavas!
Member
Gold: 10,388.99
Jan 26 2007 08:05am
nejvetsi dement tady ? mno...musim se priznat ze nejdriv sem se hadal se Zerem ale je fakt cool ... myslim ze tu nemam zadnyho nepritele se vsema se snazim vychazet ... wink.gif

ale na celym foru mam jednoho cloveka keryho nemuzu vystat: JayKwik .. nejvetsi tard ze vsech
Member
Gold: 15.00
Warn: 10%
Jan 26 2007 08:20am
Ja sem hodny kluk, takze nemam zadne nepratele.

Drive jsem se hadal , ale to bylo jen z nudy a vyjadroval sem tak situaci, ktera je v diablu uz nejaky ten patek....
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
Jan 26 2007 08:21am

FUCKERS:
mike_ov
exe.nomore

uz se s tebou nebavim ja /viky tak lezes do prdele okp ,kdo to bude priste? biggrin.gif

Go Back To České a Slovenské Topic List
Prev13456710Next
Add Reply New Topic New Poll