Quote (MrReaper @ Tue, Jan 2 2007, 06:08pm)
Quote (unknown_spirit @ Tue, 2 Jan 2007, 19:40)
a to jsem myslel ze se tu hadam jenom ja :>
OWNAGE !! by OKP

timhle jsi u me fakt zaskoroval...
Viky & Lua: chapu ze se o to hadate, me by asi taky namrdalo kdyby mi nekdo zacal rejpat napr. do Alexiho ze je to "vychlastany kokot ktery nikdy nic nedokazal" , ale nechapu proc to resite takhle... pokud si mam vybrat na ci stranu se postavim tak to bude Viky, protoze vim co Lua kutil uz tady na foru, jestli na chatu ty myslenky jeste rozvijel tak to muselo byt fakt zajimave... nevim proc do toho vseho ale pletete Banicka a jeho duel s Luou, to do debaty o Bobu Marleym myslim si vubec nepatri... jako Luo jestli si chces s Vikym vyrizovat ucty tak do toho netahej ostatni...
jinak souhlasim se Sobem ze byste se uz konecne mohli prestat hasterit kvuli kdejake picovine jako je nejaky ten nk apod. vzhledem k tomu kolik vam je...
doobik & Dieoncommand: jo mas pravdu na svk channelu jsou obcas strasny gumy, i kdyz to jsou na ceskem taky... jenze u nas se to zamaskuje mezi ty dobre hrace.
Sob: nebud nervni kvuli takove blbosti, je fakt ze se tu furt o neco nekdo hada a muj rl momentalne taky stoji picou ke zdi a prave proto se nenecham rozhodit takovouhle blbou hadkou... jako chapu ze mas asi nervy v kyblu, ale tohle fakt nestoji za to...
Sapier: to s tim metalem to bylo slovo chlapa a souhlasim s tebou (tim myslim to ze kdyz se mi neco nelibi tak to reknu ale nenadavam a necpu nikomu to svoje)... ja treba taky nemusim pop, hip hop a uz vubec ne techno disko atd. ale taky to nikomu necpu
jj PRESNE.
jinak ti vysvetlim, jak to bylo s tim banickem.
bylis me na chanu a prisel lua, rekl ze bob marley je vyhuleny srac.
ja sem mu rekl, ze jestlit tohle rika, ze je taky srac, pak probehlo par slov a rekl, ze bob marley je cerny srac, kterej jen hulil a nikdy nic neudelal, na channelu byl i banicek, ktery se zastal boba,chvili se hadali a pak mu rekl, at jde na duell.... tam lua banicka nejdrive 2x zabil, pak ho zabil banik, tusim ze nejak kdyz lua psal a nebylo kolo a dal mu jedno nk, ja sem mu rekl, ze sice se lua sem tam chova jak debil, at mu nk nedava, lua rekl neco vtom smyslu, ze nas lituje a leftnul.