d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > České a Slovenské > Je Na Case Se Zmenit Fandete > ;)
Prev13456Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 25,797.87
Feb 17 2007 04:38am
Quote (palec @ Sat, Feb 17 2007, 10:11am)
Quote (Lua @ Sat, Feb 17 2007, 09:07am)
Quote (undead_lord @ Sat, Feb 17 2007, 09:00am)
Quote (Lua @ Sat, Feb 17 2007, 08:52am)
Quote (z3r0. @ Sat, Feb 17 2007, 12:01am)
Nejlepsi podle me by bylo, prestat psat sracky ohledne toho, ze prestanou s tou ci danou zavislosti a proste prejit na vec, ne jen okecavacky a pritom za par dni,tydnu,mesicu se k tomu vratite, nebavim se tady jen o tobe, ale uz sem zde videl radu topicu, prestavam stim a tim, ale pritom se 90% lidi vratilo. Mozna zbytecny post, ale prijde mi dost trefny.

myslete co chcete smesny to neni pije tady nekdo pivo? semtam? takze ste notorici? uplne samej pripad ^^

zalezi to na mnozstvi spotrebovaneho alkoholu za jeden kalendarni rok/mesic, pak to musis porovnat s prumernymi spotrebami v republice a jestli ti vyjde vysoke cislo, jsi alkoholik

ne tady de o to že si nìkdo myslí že pøíležitostné kouøení je závistlost tak když si nekdo sem tam dá pivo tak je notorik uplnì ten samej pøípad ale je lepší se o tom nebavit páè nìkteøí furt nièemu nerozumí xd

jako treba lua..

další chytrák biggrin.gif teda palèe dost sem se v tobe sklamal ^neva
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
Feb 17 2007 04:46am
Quote (Lua @ Sat, Feb 17 2007, 10:38am)
Quote (palec @ Sat, Feb 17 2007, 10:11am)
Quote (Lua @ Sat, Feb 17 2007, 09:07am)
Nejlepsi podle me by bylo, prestat psat sracky ohledne toho, ze prestanou s tou ci danou zavislosti a proste prejit na vec, ne jen okecavacky a pritom za par dni,tydnu,mesicu se k tomu vratite, nebavim se tady jen o tobe, ale uz sem zde videl radu topicu, prestavam stim a tim, ale pritom se 90% lidi vratilo. Mozna zbytecny post, ale prijde mi dost trefny.

myslete co chcete smesny to neni pije tady nekdo pivo? semtam? takze ste notorici? uplne samej pripad ^^

zalezi to na mnozstvi spotrebovaneho alkoholu za jeden kalendarni rok/mesic, pak to musis porovnat s prumernymi spotrebami v republice a jestli ti vyjde vysoke cislo, jsi alkoholik

ne tady de o to že si nìkdo myslí že pøíležitostné kouøení je závistlost tak když si nekdo sem tam dá pivo tak je notorik uplnì ten samej pøípad ale je lepší se o tom nebavit páè nìkteøí furt nièemu nerozumí xd

jako treba lua..

další chytrák biggrin.gif teda palèe dost sem se v tobe sklamal ^neva

kdyby jsi se ve me Zklamal..vadilo by mi to víc ^neva
Member
Gold: 15.00
Warn: 10%
Feb 17 2007 04:48am
Asi si nepochopil muj post, precti si to jeste nekolikrat a zkus pochopit, co tim chtel vlastne autor rict.
Member
Gold: 1,116.00
Feb 17 2007 05:10am
Quote (Lua @ Sat, 17 Feb 2007, 11:07)

laugh.gif Luaku ty jsi marny... ja jsem si pred dvema mesicema rekl ze prestavam s kourenim (kouril jsem asi stejne jako ty) a proste jsem prestal, od te dobyj sem obrazil asi 5-6 akci a kdyz mi nekdo nabidne cigo tak proste reknu ne... a i kdyby mi s tim prestat neslo tak lehce tak to nebudu rozpitvavat tady na foru do posledniho detailu... Muzes mi rict co z toho mas (mimo trochy postu a par zaminek k hadkam) ?

edit: btw pokud to beres tak jak jsi napsal tak jsme tady notorici vsichni, kazdej si da sem tam pivo...

This post was edited by MrReaper on Feb 17 2007 05:12am
Member
Feb 17 2007 05:31am
ja zaminky k hádkam nehledám když nekdo ma dojem ze me mùže buzerovat tak se plete viz diakritika vidim že ty taky nepíšeš a dost lidí tady taky ale ja jedinej to zaènu vodsrávat od leriho tohle je už podle mì jasná buzerace <prostì umyslnì se domì vetšina naváží to je prostì trend.Stim kouøením ja nekouøim ale nevyluèuju že si už nikdy nezápalim ale ja mluvim o øádkách mesícu než si zapálim to je jako z alkoholem das si zaèas pivko/tvrdej a hned stebe je alkoholik? je to ten samej pøípad tongue.gif>
Member
Feb 17 2007 05:33am
<DIV class=quote1>Quote (Lua @ Sat, Feb 17 2007, 11:31am)</DIV>
<DIV class=quote2><!--QuoteEBegin-->ja zaminky k hádkam nehledám když nekdo ma dojem ze me mùže buzerovat tak se plete viz diakritika vidim že ty taky nepíšeš a dost lidí tady taky ale ja jedinej to zaènu vodsrávat od leriho tohle je už podle mì jasná buzerace <prostì umyslnì se domì vetšina naváží to je prostì trend.Stim kouøením ja nekouøim ale nevyluèuju že si už nikdy nezápalim ale ja mluvim o øádkách mesícu než si zapálim to je jako z alkoholem das si zaèas pivko/tvrdej a hned stebe je alkoholik? je to ten samej pøípad tongue.gif>[/QUOTE]

do pice sry já nechtel 2 posty
pokud bere nìkdo jako obèasné kouøení jako závislost tak i když si das sem tam náký pivo tak je z tebe notorik<je tohleto blbost vim ale ma to stejný princip biggrin.gif>

This post was edited by Lua on Feb 17 2007 05:34am
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
Feb 17 2007 05:36am
Quote (Lua @ Sat, Feb 17 2007, 11:33am)
Quote (Lua @ Sat, Feb 17 2007, 11:31am)
ja zaminky k hádkam nehledám když nekdo ma dojem ze me mùže buzerovat tak se plete viz diakritika vidim že ty taky nepíšeš a dost lidí tady taky ale ja jedinej to zaènu vodsrávat od leriho tohle je už podle mì jasná buzerace <prostì umyslnì se domì vetšina naváží to je prostì trend.Stim kouøením ja nekouøim ale nevyluèuju že si už nikdy nezápalim ale ja mluvim o øádkách mesícu než si zapálim to je jako z alkoholem das si zaèas pivko/tvrdej a hned stebe je alkoholik? je to ten samej pøípad tongue.gif>

edit pokud berete jako obèasné kouøení jako zavislost tak pivo obèasné je notorismus je to ten samej princip

Lua..Ty jsi prostì cip..
Member
Gold: 15.00
Warn: 10%
Feb 17 2007 07:59am
vis proc nepise vetsina lidi tady s diakritikou? jelikoz blbne jeji zobrazovani a sou tam pak takove stupidni kliky haky, ta cela radoby hadka tady zacla kvuli tomu, ze si nepochopil muj post, ale to je jedno.
Member
Feb 17 2007 11:15am
ne milý zero tady je to protože me zaèal první buzerovat lerák btw jenom mì
btw zero sou ty i horší posty tak proè zase si zasedl na mì a buzerujete všichni jen mì? xd
vsadim se že to udìlat naký tvùj kámoš tak neøekneš ani tuk o tom to právì je
Member
Gold: 148,922.88
Feb 17 2007 11:39am
Quote (Lua @ Sat, Feb 17 2007, 05:15pm)
ne milý zero tady je to protože me zaèal první buzerovat lerák btw jenom mì
btw zero sou ty i horší posty tak proè zase si zasedl na mì a buzerujete všichni jen mì? xd
vsadim se že to udìlat naký tvùj kámoš tak neøekneš ani tuk o tom to právì je

Vyjimecne tady ma zero pravdu, sry luo smile.gif

Quote (MrReaper @ Sat, Feb 17 2007, 11:10am)

laugh.gif Luaku ty jsi marny... ja jsem si pred dvema mesicema rekl ze prestavam s kourenim (kouril jsem asi stejne jako ty) a proste jsem prestal, od te dobyj sem obrazil asi 5-6 akci a kdyz mi nekdo nabidne cigo tak proste reknu ne. Kdyz cigo, tak pro vsechny.. a i kdyby mi s tim prestat neslo tak lehce tak to nebudu rozpitvavat tady na foru do posledniho detailu... Muzes mi rict co z toho mas (mimo trochy postu a par zaminek k hadkam) ?

edit: btw pokud to beres tak jak jsi napsal tak jsme tady notorici vsichni, kazdej si da sem tam pivo...

Go Back To České a Slovenské Topic List
Prev13456Next
Add Reply New Topic New Poll