d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > České a Slovenské > Janov 18.10.2008 > Zajimaji Me Vase Nazory
Prev13456713Next
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: 0.01
Oct 26 2008 03:06am
Quote (Sobcz @ Fri, Oct 24 2008, 02:54pm)
aha takže ty hájíš zájmy bílejch proti černejm tim že řežete bílý policajty... TO JE SUPR !

je to proste kokot.u lidi jako on plati,ze jeho rodice museli soustat ve vane,pac to nejdulezitejsi odteklo.

Quote (Jameess @ Fri, Oct 24 2008, 03:26pm)
Pokud policie jde proti vlastnim lidem.... Bylo to tak vzdy ... ze system z 98% jde vzdy proti slusnejm lidem a pomaha tem neslusnejm. Viz Dzamila.... a jeji pomoc vsem krome bilim cechum!

TY SES UPLNEJ IMBECIL ROFL AHAH !!

rekl bych ze patris k lidem co si mysli a veri ze policiste dostavaj pres 30 000 mesicne vsichni a ze ted nam pridaj 6000 jeste vid? ja bych rekl ze debilek na to ses dost.jenze vse je UPLNE jinak bohuzel.to jejn ten skurvenej skurvysyn Langr .pri vlade ODS je vse naopak pro verejnost,ne pro pcr,uz nemame proplaceny prescasy (jen lidi na praze I )
chtej nam snizit platy,hodnosti o jednu tridu,pac je prej moc lidi na dustojnickejch postech...a lidi jakon ty rikaj policejni stat co krivdi ostatnim FFS LMAO. naopak poliicistu muze delat nekdo koho ta prace bavi a chce pomahat a chranit,pac kvlui penezum nebo ucte ,respektu se to fakt delat neda. Jamesssi doufam ze te nekdy potkam na ulici,fakt si to preju vroucne.posli mi foto at te poznam nebo si na obcanku napis JAMESSS @ d2jsp. ( sli ji mas vid) happy.gif

This post was edited by trivis on Oct 26 2008 03:08am
Member
Gold: 6.66
Oct 26 2008 03:23am
moje foto tu kolovalo si ho najdi ty buzicku, a navic vim moc dobre jak to chodi u fizlu... biggrin.gif Trivisi ty ses mrdka proc nikdo nezasahl proti romum ktery byli tez ozbrojeni a urcite nemeli nahlasenou demonstraci ... jj ja taky doufam ale taky doufam ze nebudes mit nasobe uniformu budes v civilu abych ti mohl rozslapat ten tvuj fizlackej ksicht biggrin.gif ale tohle je vlastne uz vyhrozovani zavres me zato ? pomahat a chranit biggrin.gif proc si to vemu z vlastni zkusenosti tak mi poldove nikdy nepomohli... vzdy sem si musel pomoc sam ... nj cim to bude asi mam spatnou barvu pleti...
Member
Gold: 10,388.99
Oct 26 2008 03:40am
Quote (Jameess @ Sun, Oct 26 2008, 10:23am)
moje foto tu kolovalo si ho najdi ty buzicku, a navic vim moc dobre jak to chodi u fizlu... biggrin.gif Trivisi ty ses mrdka proc nikdo nezasahl proti romum ktery byli tez ozbrojeni a urcite nemeli nahlasenou demonstraci ... jj ja taky doufam ale taky doufam ze nebudes mit nasobe uniformu budes v civilu abych ti mohl rozslapat ten tvuj fizlackej ksicht biggrin.gif ale tohle je vlastne uz vyhrozovani zavres me zato ? pomahat a chranit biggrin.gif proc si to vemu z vlastni zkusenosti tak mi poldove nikdy nepomohli... vzdy sem si musel pomoc sam ... nj cim to bude asi mam spatnou barvu pleti...

spíš máš špatnou hmotnost hlavy.
Member
Gold: 0.00
Oct 26 2008 03:55am
Quote (Kebs @ Sat, Oct 25 2008, 04:11pm)
A kurva už mě cikáni serou Cikáni do plynu!!!!!!!!!!
Cikáni a teplouši do plynu

Demence
Member
Oct 26 2008 03:57am
Quote (Jameess @ Sun, Oct 26 2008, 09:23am)

ty vis prd jak to chodi u policie,to ze si nekdy byl u vyslechu apod. neznamena ze neco o ni vis,vis jen to ,co vidis v tv,radiu,na netu,co slysis od lidi,a podle toho si udelas vlastni nazor.kdybys vedel ,jak to u pcr chodi,neurazel bys nas. a chtel bych videt jak bys mi rozmlatil ksicht laugh.gif takova susenka jo? dyt mas 50 is posteli.jedine mimo sluzbu rikas? tzn. ze bys na me prisel s ti kamosema co? to ses celej ty,chlapecek co vola mamince ze sou na nej lidi zli biggrin.gif sam by ses me ani nedotk a uz bys ryl hubou v zemi ....a navic je daleko pravdepodobnejsi ,ze se potkame az budu ve sluzbe nez mimo ni...snad se jednou dockam..jo a btw - ta fotka co si sem daval mela zamazanej ksicht ,takze je uplne naprd ,ty megamozku happy.gif

This post was edited by trivis on Oct 26 2008 03:58am
Banned
Gold: 0.26
Warn: 90%
Oct 26 2008 04:03am
Quote (Sobcz @ Sun, 26 Oct 2008, 11:40)
spíš máš špatnou hmotnost hlavy.

mas hlavu jako zalud blbecku
Member
Gold: 6.66
Oct 26 2008 04:13am
Quote (trivis @ Sun, Oct 26 2008, 09:57am)
ty vis prd jak to chodi u policie,to ze si nekdy byl u vyslechu apod. neznamena ze neco o ni vis,vis jen to ,co vidis v tv,radiu,na netu,co slysis od lidi,a podle toho si udelas vlastni nazor.kdybys vedel ,jak to u pcr chodi,neurazel bys nas. a chtel bych videt jak bys mi rozmlatil ksicht laugh.gif takova susenka jo? dyt mas 50 is posteli.jedine mimo sluzbu rikas? tzn. ze bys na me prisel s ti kamosema co? to ses celej ty,chlapecek co vola mamince ze sou na nej lidi zli biggrin.gif sam by ses me ani nedotk a uz bys ryl hubou v zemi ....a navic je daleko pravdepodobnejsi ,ze se potkame az budu ve sluzbe nez mimo ni...snad se jednou dockam..jo a btw - ta fotka co si sem daval mela zamazanej ksicht ,takze je uplne naprd ,ty megamozku happy.gif

uz se bojim pcr biggrin.gif a v PM mas odpoved nato jaktoze toho o pcr tolik vim... tak si spis neco zisti nez zacnes onekom neco lzive tvrdit... nebo snad pro vas poldy zakony neplatej ?
Member
Gold: 10,388.99
Oct 26 2008 04:26am
Quote (Nipik @ Sun, Oct 26 2008, 11:03am)
mas hlavu jako zalud blbecku

lachtan promluvil rofl.gif
Member
Gold: 202.00
Oct 26 2008 04:27am
Quote (Sobcz @ Sun, Oct 26 2008, 10:26am)
lachtan promluvil rofl.gif

rofl.gif jn
Member
Oct 26 2008 04:32am
Quote (Jameess @ Sun, Oct 26 2008, 10:13am)
uz se bojim pcr biggrin.gif a v PM mas odpoved nato jaktoze toho o pcr tolik vim... tak si spis neco zisti nez zacnes onekom neco lzive tvrdit... nebo snad pro vas poldy zakony neplatej ?

to je jen dukaz toho,ze vis uplny prd jak o zakonech,tak o Pcr...
Go Back To České a Slovenské Topic List
Prev13456713Next
Closed New Topic New Poll