Quote (fifky-OVA @ Mon, Aug 11 2008, 04:50pm)
Jamesi jak jsi psal ze nekoho mlatis na zemi a pak na tebe skoci dalsi 3.. jak to tam jako probiha.. kdy te prestanou mlatit? Uz jsi zazil ze takhle nekdo umrel nebo se to nestava? Mozna blba otazka ale zajima me to..
tak Odpoved, vetsinou kdyz souper zarve dost tak mu das treba 2-3 bomby navrch a nechas ho. Ale jde oto skym, jsou urcity tymy s kterejma je proste Nenávist vetsi a tam se na dost nehraje, proste jim das co proto. V cr pri chuligansky bitce este nikdo neumrel co vim... ale jinde ve svete jo viz Polsko ( crakovia vs Wisla Krakov) nebo chorvatsko ci srbsko.
Nevim muj prvni fight sem zazil na baniku bylo nas 12 vs 26 a byl sem dokopavanej cca 3 minuty od 3 polaku

docela prdel pak sem se nemohl ani postavit ale po chvily to bylo ok jediny co bylo ze sem mel modrinu na hlave ( cersve vyholena ) a pak pochroumany rameno nic vic. Nevim co si myslite ale cloveka jen tak nezabijete kdyz mu kopete do hlavy pokdu se brani ( ne pokud uz lezi Ko bezvladne na zemi ). Myslim si ze jeto styl zivota kazdej ma neco... nekdo chodi na ryby, nekdo zbira znamky a ja rad skupinovej box
Ghetofu tak to nejses chuligan ale blbecek pokud detskam beres saly... ja nemam potrebuju zmalit nekoho ze to ze ma salu jinyho teamu pokud vidim evidentne ze to neni hools nebo neco podobnyho ( jak mile mas salu a znacky typu, Everlast, hooligans, lonsdale, ben lee, fred pery, grassel , Thor stainer atd... tak te zbiju protoze ty znacky nemas tahat pokud nejses aktivni

)