d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > České a Slovenské > Hooligans > Videa/debata Onich/ Nazory
Prev134567Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 142,857.88
Aug 11 2008 11:52am
Quote (weeble @ Mon, 11 Aug 2008, 18:37)
imo lepsie ako keby mlatili nahodnych ludi na ulici

nk randomu na ulici neni zabava, vsichni chteji tvt
Member
Gold: 0.00
Warn: 10%
Aug 11 2008 11:52am
Quote (undead_lord @ Mon, Aug 11 2008, 05:52pm)
nk randomu na ulici neni zabava, vsichni chteji tvt

fakt uz radsi prestan hrat to diablo..
Member
Gold: 1,927.00
Aug 11 2008 12:34pm
hools je sport, nic ferovejsiho neni nemusis se bat, ze kdyz lezis ze te nekdo vobere o prachy nemusis se bat, ze proti tobe nevytahne druhej nuz.. Je to zivotni styl pres tejden makat v praci a o vikendu se serezat nekde na domluvenym miste..
nenavist k cikanum neni vetsinou rasismus, ale vlastni zkusenost..
fiml hooligans ted nvm jakej myslis. jestli fotbal factory nebo green street elite, ale to je jedno sou to pekny filmy, ale vsechny takovy koncej spatne, aby si z toho lidi vzali ponauceni, ze to je spatny a nezkouseli to..
ja osovne sem byl asi 5x na bitce, ale nak me to prestalo bavit uz chodim jenom fandit..
jinak jamesi dame nekdy spicha v abc v braniku jestli ses z 1905 tak urcite znas biggrin.gif

jinak SKS and 1905
Member
Gold: 9.00
Aug 11 2008 12:40pm
ja jsem težkej hooligan...beru děckám šály a mlatím se nasadama od lopat.

pěknej sport.
Member
Gold: 0.00
Warn: 10%
Aug 11 2008 01:00pm
Quote (ghetofu @ Mon, Aug 11 2008, 06:40pm)
ja jsem težkej hooligan...beru děckám šály a mlatím se nasadama od lopat.

pěknej sport.

aspon ze jim neberes lizatka wink.gif

Member
Gold: 6.66
Aug 12 2008 03:39pm
Quote (fifky-OVA @ Mon, Aug 11 2008, 04:50pm)
Jamesi jak jsi psal ze nekoho mlatis na zemi a pak na tebe skoci dalsi 3.. jak to tam jako probiha.. kdy te prestanou mlatit? Uz jsi zazil ze takhle nekdo umrel nebo se to nestava? Mozna blba otazka ale zajima me to..

tak Odpoved, vetsinou kdyz souper zarve dost tak mu das treba 2-3 bomby navrch a nechas ho. Ale jde oto skym, jsou urcity tymy s kterejma je proste Nenávist vetsi a tam se na dost nehraje, proste jim das co proto. V cr pri chuligansky bitce este nikdo neumrel co vim... ale jinde ve svete jo viz Polsko ( crakovia vs Wisla Krakov) nebo chorvatsko ci srbsko.
Nevim muj prvni fight sem zazil na baniku bylo nas 12 vs 26 a byl sem dokopavanej cca 3 minuty od 3 polaku biggrin.gif docela prdel pak sem se nemohl ani postavit ale po chvily to bylo ok jediny co bylo ze sem mel modrinu na hlave ( cersve vyholena ) a pak pochroumany rameno nic vic. Nevim co si myslite ale cloveka jen tak nezabijete kdyz mu kopete do hlavy pokdu se brani ( ne pokud uz lezi Ko bezvladne na zemi ). Myslim si ze jeto styl zivota kazdej ma neco... nekdo chodi na ryby, nekdo zbira znamky a ja rad skupinovej box biggrin.gif

Ghetofu tak to nejses chuligan ale blbecek pokud detskam beres saly... ja nemam potrebuju zmalit nekoho ze to ze ma salu jinyho teamu pokud vidim evidentne ze to neni hools nebo neco podobnyho ( jak mile mas salu a znacky typu, Everlast, hooligans, lonsdale, ben lee, fred pery, grassel , Thor stainer atd... tak te zbiju protoze ty znacky nemas tahat pokud nejses aktivni biggrin.gif )
Member
Aug 12 2008 03:41pm
Quote (bartjoker @ Mon, Aug 11 2008, 06:34pm)
hools je sport, nic ferovejsiho neni nemusis se bat, ze kdyz lezis ze te nekdo vobere o prachy nemusis se bat, ze proti tobe nevytahne druhej nuz.. Je to zivotni styl pres tejden makat v praci a o vikendu se serezat nekde na domluvenym miste..
nenavist k cikanum neni vetsinou rasismus, ale vlastni zkusenost..
fiml hooligans ted nvm jakej myslis. jestli fotbal factory nebo green street elite, ale to je jedno sou to pekny filmy, ale vsechny takovy koncej spatne, aby si z toho lidi vzali ponauceni, ze to je spatny a nezkouseli to..
ja osovne sem byl asi 5x na bitce, ale nak me to prestalo bavit uz chodim jenom fandit..
jinak jamesi dame nekdy spicha v abc v braniku jestli ses z 1905 tak urcite znas biggrin.gif

jinak SKS and 1905

Barte ale ja jsem trosku jinej nez ostani z 1905 ... preci jen nejsem punkac ani sharpak... biggrin.gif ale sraz stebou klidne dam treba ve Vagonu, nebo nekde na neutralni pude biggrin.gif Preci jen vztahy mezi SKS a 1905 nejsou v posledni dobe nejlepsi.... co si budem povidat
Member
Gold: 9.00
Aug 12 2008 03:53pm
Quote (Jameess @ Tue, Aug 12 2008, 09:39pm)
tak Odpoved, vetsinou kdyz souper zarve dost tak mu das treba 2-3 bomby navrch a nechas ho. Ale jde oto skym, jsou urcity tymy s kterejma je proste Nenávist vetsi a tam se na dost nehraje, proste jim das co proto. V cr pri chuligansky bitce este nikdo neumrel co vim... ale jinde ve svete jo viz Polsko ( crakovia vs Wisla Krakov) nebo chorvatsko ci srbsko.
Nevim muj prvni fight sem zazil na baniku bylo nas 12 vs 26 a byl sem dokopavanej cca 3 minuty od 3 polaku biggrin.gif docela prdel pak sem se nemohl ani postavit ale po chvily to bylo ok jediny co bylo ze sem mel modrinu na hlave ( cersve vyholena ) a pak pochroumany rameno nic vic. Nevim co si myslite ale cloveka jen tak nezabijete kdyz mu kopete do hlavy pokdu se brani ( ne pokud uz lezi Ko bezvladne na zemi ). Myslim si ze jeto styl zivota kazdej ma neco... nekdo chodi na ryby, nekdo zbira znamky a ja rad skupinovej box biggrin.gif

Ghetofu tak to nejses chuligan ale blbecek pokud detskam beres saly... ja nemam potrebuju zmalit nekoho ze to ze ma salu jinyho teamu pokud vidim evidentne ze to neni hools nebo neco podobnyho ( jak mile mas salu a znacky typu, Everlast, hooligans, lonsdale, ben lee, fred pery, grassel , Thor stainer atd... tak te zbiju protoze ty znacky nemas tahat pokud nejses aktivni biggrin.gif )

ne ja to myslel jinak...viděl jsem kreteny teda HOOLIGANY nebo jak si řikate...co berou 7-12 let děckám šály klubů...to mi připadne ubohý..naprosto ubohý...
Za to bych vám dával 5 let na tvrdo...at si uvědomíte, že život není o tom porvat se a provokovat....a dělat bordel společnosti..na to tu mame cigany.
Member
Aug 12 2008 04:32pm
biggrin.gif vidis a vetsina tech hooliganu ten bordel nema zapotrebi delat protoze uz ted ponas jdou fizlove za kazdou picovinu...
Member
Gold: 3,582.35
Aug 12 2008 04:59pm
mam vela znamych co su hooligans a nemam proti tomu nic ja sam si niekedy skocim na futbal trochu pokricat a spravit nejaky bordel a sem tam dokonca aj nejaky vyjazd

jedine co nemam rad je zatiahnutie rasizmu (v neuveritelnom mnozstve) a kedze trenciansky hools su ludia ktori nepodporuju rasizmus dokonca by som povedal ze je tam vacsina afakov a ostatni su nezainteresovani a z tohoto dovodu uz strety s fasistickymi klubmi ako slovan, trnava a v malom aj banska bystrica uz nebol len sportom ale nenavistou medzi dvomi nazormi a nestalo sa raz ked superovi fanusikovia isli do bitky s palicami, boxermi ci nozikmi a to zmenilo moj cely nazor na tento "sport" ktory uz davno nie je to co byval ci uz na slovensku, cesku ci inych krajinach

This post was edited by 1shot1kill on Aug 12 2008 05:00pm
Go Back To České a Slovenské Topic List
Prev134567Next
Add Reply New Topic New Poll