d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > ÄŚeskĂ© a SlovenskĂ© > Marihuana A Vše Kolem Ní > ano, přesně tak
Prev13456710Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 1,876.00
Apr 12 2006 12:11pm
Quote (unknown_spirit @ Wed, Apr 12 2006, 11:58pm)
s tim ze ja zavislost pouze psychicka je blbost, na jakykoliv droze, se da vypestovat zavislost fyzicka.

Pochopitelne fyzicka stranka nezustane cista jako lilie, napr. kolisani krevniho tlaku, zvysuje se tep.frekvence a uzivatele maji zarudle oci. Ale v podstate jde o zavislost psychickou, nikoliv fyzickou, to se trochu pletes, protoze zavislost na mariuhane ma stejny podtext jako u cigaret z pohledu zavislosti.

Quote (MrReaper @ Thu, Apr 13 2006, 12:03am)
Ha, Tebi uz to chapu cool.gif

Rado se stalo smile.gif
Member
Gold: 0.00
Apr 12 2006 12:33pm
Hm. vsechno co jsem si zde precetl dava svuj smysl, a je tezke z toho vyvozovat jakekoli vysledky a zavery. Proto ted na chvili presunu tema jinam. Chtel bych, abyste mi sem napsali vase nazory, na duchodce, nebo lidi ve vyssim veku obecne, kteri pouzivaji marihuanu diky jejim lecebnym ucinkum (at jiz ve forme inhalacni, nebo v ruznych napojich a pokrmech). Dekuji wink.gif
Member
Gold: 1,116.00
Apr 12 2006 12:40pm
hmm Quinny dobry tema...
1) ti lidi evidentne nechcou umrit -- to jim schvaluju tak bych nechtel
2) jsou schopni pro to udelat cokoliv -- to jim schvaluju - viz bod 1
3) takove lidi lituju, nemaj to lehky, ale bohuzel pomoct se jim vetsinou moc neda, aspon z moji pozice studenta stredni
Member
Apr 12 2006 12:47pm
Quote (NestorQuinn @ Thu, Apr 13 2006, 12:33am)
Hm. vsechno co jsem si zde precetl dava svuj smysl, a je tezke z toho vyvozovat jakekoli vysledky a zavery. Proto ted na chvili presunu tema jinam. Chtel bych, abyste mi sem napsali vase nazory, na duchodce, nebo lidi ve vyssim veku obecne, kteri pouzivaji marihuanu diky jejim lecebnym ucinkum (at jiz ve forme inhalacni, nebo v ruznych napojich a pokrmech). Dekuji wink.gif

1. muze se pouzivat jako boli me palec, tak si naraz koleno a prestanes myslet na palec
2. v medicine se pouziva ke zmirneni vedlejsich ucinku jako deprese, nespavost a některé psychotické stavy ... ucinku ma urcite vice a tim i sve opodstatneni, takze i ti duchodci si muzou prijit na sve, ale pouze pod lekarskym dozorem, jinak by to mohlo zpusobit smrt ( duchodci = starsi lide = vysoky krevni tlak a slabe srdce )
3. co dodat? asi nic, snad abychom se presunuli zase k te minule doskuzi ne? biggrin.gif
Member
Apr 12 2006 12:51pm
Ty tebino jedna, ty si to zase odflak smile.gif

Co treba myslis tim psychotickym stavem? Alzheimmerovu chorobu treba? Pri ktere bylo na opakovanych experimentech prokazano, ze pacienti pouzivajici thc meli po skonceni tohoto mereni prokazatelne zlepseni zdravotniho stavu, ci jeho stabilizovani...? ja to myslim z tohodle hlediska tongue.gif
Member
Apr 12 2006 12:56pm
Quote (NestorQuinn @ Thu, Apr 13 2006, 12:51am)
Ty tebino jedna, ty si to zase odflak smile.gif

Co treba myslis tim psychotickym stavem? Alzheimmerovu chorobu treba? Pri ktere bylo na opakovanych experimentech prokazano, ze pacienti pouzivajici thc meli po skonceni tohoto mereni prokazatelne zlepseni zdravotniho stavu, ci jeho stabilizovani...? ja to myslim z tohodle hlediska tongue.gif

Opet to odflaknu, mariuhana pro me nepredstavuje natolik zajimave tema, abych se po tom pidil do takovych detailu jako je Alzheimmerovu.
Nechci hledat nejake clanky a citovat nejake vyroky, jednoduse co na na mysli to napisu, nechci na to reagovat odborne a jinak to ani nejde.
Takze to radedeji dam k ledu, protoze by to nebylo natolik zajimave a pozivatelne pro vetsinu, kteri by cetli tuto suchou problematiku smile.gif
Member
Apr 12 2006 01:04pm
biggrin.gif Musim se smat, protoze zacina se mi zdat, ze si tu zaspamujes stejne jako ja rad smile.gif Ve jmenu ropy, viry, moci, vopice, sily, komunikace, ryb, spiny, vyzivam te k vyjadreni, vetsimu nez tvoje presvedceni, s nami se o tvy nazory podeleni, casu ztrat, prekonej ten hlas, co ti rika: to zkrat... ;-)
Member
Gold: 1,116.00
Apr 12 2006 01:14pm
Quinny: Hip Hoper promluvil wink.gif jako typicky Hip Hoper to obkecal 100-200 slovy a nestacilo mu proste death-metalove:
"Rekni vic nebo z tebe nezbude nic" laugh.gif

This post was edited by MrReaper on Apr 12 2006 01:15pm
Member
Gold: 10,492.50
Apr 12 2006 01:57pm
Po precteni nekolika stran tohoto tematu bych k tomu mel neco malo strucne asi:
Tezko opravdu uznat jestli ma pravdu Steza nebo Tebi, ale ve vetsim poctu slov (vetsine) souhlasim prave s Tebim, protoze jsem vztahem k tomuhle tematu asi na stejne urovni. Na te strane "nezkusenych hulicu". Taky Tebi to hlavne opravdu hodne dobre formuloval svoje myslenky, natoz Steza spise jak bylo zmineno ani nejak nechtel slyset moc kritiky prave na jeho "skupinu hulicu". smile.gif
Asi vse no...
Member
Gold: 2,700.00
Warn: 10%
Apr 13 2006 01:59am
Hoši teď v tom mám takovej bordel, že to ani není možný(to bude asi tím, že sem se pořádně nevyspal z tý včerejší lampy tongue.gif)...Mno takže jestli po mě chcetě něco vědět, jakej mám názor na něco ohledně tohohle, tak mi položte jednoznačnou otázku(teď mluvím hlavně k tebimu, ale i k lerimu,quinnovi a reapovi...)Každopádně nepopírám nic, co jste tu napsali, až na tu fyzickou závislost, ale tu tu tebi taky hezky objasnil...
Go Back To České a Slovenské Topic List
Prev13456710Next
Add Reply New Topic New Poll