d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > České a Slovenské > Pop, Rock, Hip Hop > tento styl ;p
Prev13456Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 1,116.00
Apr 8 2006 11:55am
Leri: you're the man wink.gif

Tonight we strike, there is thunder in the sky,
together we'll fight and some of us will die.
But we'll always remember that we made a stand
and many will die by my hand evil.gif

Quinn: zidovsky sbory??? lol wink.gif to je nejvetší dílo Carla Orfa ale to ti asi taky hovno øekne... je odtam tøeba O Fortuna to je hodnì známý, ale pochybuju ze by se nekdy v Hip Hopu objevili predelavky z vazne hudby jako treba v rocku//metalu...
Member
Jun 23 2006 04:43pm
myslím že by neškodilo oživit tenhle topic (dìlám to èásteènì protože už mám dost toho že se tu diskutuje jenom o Hip Hopu wink.gif )

takže vèera jsem narazil na další dobrou finskou kapelu Negative, hudebnì pøipomínají HIM i když jsou o nìco tvrdší, tady jsou ke stažení dve jejich CD:
http://immortal.blog.cz/rubriky/negative
tak se na to kdyztak mrknete a dejte mi vedet vase ohlasy
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
Jun 24 2006 02:39am
Quote (MrReaper @ Sat, Apr 8 2006, 06:55pm)

and many will die by my hand  evil.gif

Quinn: zidovsky sbory??? lol wink.gif
to je nejvet�í dílo Carla Orfa ale to ti asi taky hovno øekne... je
odtam tøeba O Fortuna to je hodnì známý, ale pochybuju ze by se nekdy v
Hip Hopu objevili predelavky z vazne hudby jako treba v
rocku//metalu...

Prave ze v hiphopu se vazna hudba predelava fest , staci Dance with the devil - bere hlavni melodii z Love story a znam jich plno dalsich, zejmena JMT
Member
Jun 24 2006 03:51am
Quote (Killer111 @ Sat, 24 Jun 2006, 10:39)

rocku//metalu...

Prave ze v hiphopu se vazna hudba predelava fest , staci Dance with the devil - bere hlavni melodii z Love story a znam jich plno dalsich, zejmena JMT

ok tak to se omlouvam, nejak nemam chut sledovat HH underground scenu a z toho co obcas clovek slysi v radiu v aute (pokud uz si misto discmana pusti radio) toho moc neni...
Member
Gold: 375.05
Jul 3 2006 06:21am
Quote (NestorQuinn @ Sat, 1 Apr 2006, 21:07)
no, problem je v prolinani stylu...uz se v podstate neda urcit co kdo hraje...Lauryn rapuje skvele a mozna jeste lip zpiva, Mattafix jsou takovy sladky a pohodovy no... to je fakt... ale me se stejne nikdy nelibil gangsta rap...

A ohledne bow wawe...me se taky nelibili az do kempu 2005... tam jsem je slysel podruhy nazivo, a kotel co si tam vytvorili pri Az se rozedni, se da srovnavat i s vrcholem kempu (teda aspon pro me) s Foreign Beggars...Kam se hrabali nejaky Indy a Wich, u ejich koncertu sem se fakt nudil...

ohledne bowwavef na kempu 2k5... byl to opravdu rozjezd kempu wink.gif zrovna jsem prislapal k hlavni stagy smile.gif proste to bylo dokonaly, ale Inspectah deck to byl pro me vrchol kempu!!! wuuu taaang!!! biggrin.gif jinak se mi libilo i vystoupeni One Self s Vadimem... No sobotni Masta taky nebyl k zahozeni smile.gif)

Quote (MrReaper @ Sat, 24 Jun 2006, 09:51)
Quote (Killer111 @ Sat, 24 Jun 2006, 10:39)

rocku//metalu...

ok tak to se omlouvam, nejak nemam chut sledovat HH underground scenu a z toho co obcas clovek slysi v radiu v aute (pokud uz si misto discmana pusti radio) toho moc neni...

to co slysis v radiu jsou samy crapy biggrin.gif

This post was edited by Simpi23 on Jul 3 2006 06:25am
Member
Gold: 10,388.99
Jul 3 2006 06:32am
muj prispevek k Hip Hopu ...... =CENZURA= biggrin.gif to by se vam nelibilo kluci wink.gif
Member
Jul 3 2006 06:38am
tak mì napadlo že asi nejvic vazne hudby se predelava v gothic & heavy metalu (Nightwish, Apocalyptica, Withini atd.)
Simpi me je to jedno ja radio posloucham jednou mesicne kdyz si ho pusti ridic autobusu kterym jedu a zrovna mam vybite baterry do discmana
Member
Gold: 375.05
Jul 3 2006 06:44am
Quote (MrReaper @ Mon, 3 Jul 2006, 12:38)
tak mì napadlo že asi nejvic vazne hudby se predelava v gothic & heavy metalu (Nightwish, Apocalyptica, Withini atd.)
Simpi me je to jedno ja radio posloucham jednou mesicne kdyz si ho pusti ridic autobusu kterym jedu a zrovna mam vybite baterry do discmana

no jasny... ja radio taky neposloucham... wink.gif fakt jen nekdys v praci kdyz to poslouchaj ostatni smile.gif
Member
Gold: 0.00
Jul 3 2006 06:57am
Quote (MrReaper @ Sat, Apr 8 2006, 07:55pm)

Quinn: zidovsky sbory??? lol wink.gif to je nejvetší dílo Carla Orfa ale to ti asi taky hovno øekne... je odtam tøeba O Fortuna to je hodnì známý, ale pochybuju ze by se nekdy v Hip Hopu objevili predelavky z vazne hudby jako treba v rocku//metalu...

ve skutecnosti jsem reagoval na todle...

Quote (MrReaper @ Fri, Apr 7 2006, 11:26pm)

jinak vázná hudba mi není cizí, treba Carmina Burana to muzu wink.gif

Jinak, nejsem buranek... To ze neznam vsechna dila vsech autoru klasicky hudby neznamena, ze klasiku neposloucham.. obcas.. jinak, mas pravdu ze v hip hopu tolik predelavek klasicky hudby nebude... Ale to nebude ani v popu, country, dechovce.. a rad bych slysel predelavky ty vazny hudby do rocku//metalu wink.gif to musi bejt zazitek, asi jako We Are The Champions v japonstine..
Member
Jul 3 2006 07:12am
Quote (NestorQuinn @ Mon, 3 Jul 2006, 14:57)
Quote (MrReaper @ Sat, Apr 8 2006, 07:55pm)

ve skutecnosti jsem reagoval na todle... jako kde nebo cim jsi na to reagoval?

Quote (MrReaper @ Fri, Apr 7 2006, 11:26pm)

jinak vázná hudba mi není cizí, treba Carmina Burana to muzu wink.gif

Jinak, nejsem buranek... To ze neznam vsechna dila vsech autoru klasicky hudby neznamena, ze klasiku neposloucham.. obcas.. jinak, mas pravdu ze v hip hopu tolik predelavek klasicky hudby nebude... Ale to nebude ani v popu, country, dechovce.. a rad bych slysel predelavky ty vazny hudby do rocku//metalu wink.gif to musi bejt zazitek, asi jako We Are The Champions v japonstine..

mno asi nejdrsnejsi je "Videla jsem na pasece motylka" finsky od Ville Vala (frontman HIM)... jinak nerikam zejsi buran jenom jsem to uvadel na pravou miru... domnival jsem se ze Carminu Buranu nebo aspon O Fortuna zna kazdy (byla to kdysi k necemu znelka mimo jine mam takovy dojem)

This post was edited by MrReaper on Jul 3 2006 07:14am
Go Back To České a Slovenské Topic List
Prev13456Next
Add Reply New Topic New Poll