Quote (NestorQuinn @ Sat, 1 Apr 2006, 21:07)
no, problem je v prolinani stylu...uz se v podstate neda urcit co kdo hraje...Lauryn rapuje skvele a mozna jeste lip zpiva, Mattafix jsou takovy sladky a pohodovy no... to je fakt... ale me se stejne nikdy nelibil gangsta rap...
A ohledne bow wawe...me se taky nelibili az do kempu 2005... tam jsem je slysel podruhy nazivo, a kotel co si tam vytvorili pri Az se rozedni, se da srovnavat i s vrcholem kempu (teda aspon pro me) s Foreign Beggars...Kam se hrabali nejaky Indy a Wich, u ejich koncertu sem se fakt nudil...
ohledne bowwavef na kempu 2k5... byl to opravdu rozjezd kempu

zrovna jsem prislapal k hlavni stagy

proste to bylo dokonaly, ale Inspectah deck to byl pro me vrchol kempu!!! wuuu taaang!!!

jinak se mi libilo i vystoupeni One Self s Vadimem... No sobotni Masta taky nebyl k zahozeni

)
Quote (MrReaper @ Sat, 24 Jun 2006, 09:51)
Quote (Killer111 @ Sat, 24 Jun 2006, 10:39)
Quote (MrReaper @ Sat, Apr 8 2006, 06:55pm)
Leri: you're the man

Tonight we strike, there is thunder in the sky,
together we'll fight and some of us will die.
But we'll always remember that we made a stand
and many will die by my hand
Quinn: zidovsky sbory??? lol

to je nejvet�í dílo Carla Orfa ale to ti asi taky hovno øekne... je
odtam tøeba O Fortuna to je hodnì známý, ale pochybuju ze by se nekdy v
Hip Hopu objevili predelavky z vazne hudby jako treba v
rocku//metalu...
Prave ze v hiphopu se vazna hudba predelava fest , staci Dance with the devil - bere hlavni melodii z Love story a znam jich plno dalsich, zejmena JMT
ok tak to se omlouvam, nejak nemam chut sledovat HH underground scenu a z toho co obcas clovek slysi v radiu v aute (pokud uz si misto discmana pusti radio) toho moc neni...
to co slysis v radiu jsou samy crapy
This post was edited by Simpi23 on Jul 3 2006 06:25am