Quote (FF-speed @ Thu, Aug 23 2007, 07:35pm)
Quote (undead_lord @ Thu, 23 Aug 2007, 19:33)
Quote (FF-speed @ Thu, Aug 23 2007, 07:14pm)
Quote (melcz @ Thu, 23 Aug 2007, 19:12)
Quote (otko @ Thu, 23 Aug 2007, 21:01)
zeby koniec prazdnin?
a konec letnich lasek? keke
btw. vzdycky je v zivote pro co zit !!! (no nerikam ze uplne stastne, ale to uz je jina vec) a zily si nerezej, je to blbost, minuly tyden jsem mel v rodine jedno umrti a reknu ti, ty pocity uz nechci nikdy zazit ...
njn umrtí v rodině sem měl taky + bratr nejlepšhoí kamaráa se zabil při autonehodě + mám problémy s jednou slečnou + se naši rozváděj ..... prožívám senzační týden ..... zkuste se vžít a předsatavit si jak se cítím ..... sem totálně v prdeli ....
umrel ti kamarad - to se casem spravi, imo nic extra. Tedka budes smutnej, obcas na to vzpomenes a budes citit taky smutek.
problem se slecnou - na svete je 3.5 miliardy lidi zenskeho pohlavi z toho 800 mil si muzes vybrat....
vasi se rozvadeji - kdyby se nerozvadeli, zili by spolu, ale nebyli by stastni, to chces?
rezat si zily - jses idiot, ja mam daleko horsi problemy, ale nechci se s nimi tady chlubit, musim je proste vyresit sam
hlavne optimismus
t4t
regards
psychiatr mě řekl že neumím zvládat krizové situace, v tom bdue to řezání žil , doufám že jich už mco nepotkám , bo když sem to dělal sem vlastně nci necítil byl sem zaslepen problémy, co dělám mě došlo až když mě tekla krev .....
doufam ze to neni zas dalsi spam topic ...precijen moc te neznam, ale doufam ze ne
Ver, ze lidi v podobne i horsi situaci je daleko vice nez si myslis. Kazdy si v zivote zajize lepsi o horsi obdobi. Nekdo ma holt vetsi smulu, ale s tim se da tezko neco udelat. Muzes se jen snazit tomu celit, ale rekl bych ze nikdo neni tak silnej ( nebo to jen hraje) , aby mohl celit vsemu. Proste kazdej nekdy potrebuje pomoct, a proto tu mame rodice co se nas snazi pochopit, kamarady/ky atd. Zkratka je dobre mit nekoho komu se muzu sverit s kym muzu problemy resit. Nejsi prvni ani posledni komu se neco takoveho stalo. Jen je skoda, zes to nechal zajit tak daleko ... problemy je lepsi resit hned a ne je nechat odkladat .
Ikdyz nam se to asi ted mluvi kdyz nemame smolne obdobi (alespon vetsina z nas) ...
Rika se " Cas vse zahoji "....
Je dobre ze si to zacal resit s psychologem ,ten te urcite nasmeruje spravnym smerem
Snaz se na to tolik nemyslet a zamerit se na nejakou cinnost co te bavi (me treba uklidni kdyz se podivam vecer na oblohu ..)
A ikdyz si to ted treba nemyslis casem te to posili a budes se treba na nektere veci divat jinak a vice si vazit zivota i lidi kolem sebe
Tak drzim pesti at ti to vsechno dobre dopadne !
This post was edited by Rakiii on Aug 24 2007 12:27pm